Hadas Malka, 23 jaar, kapotgestoken door drie “Palestijnse” terroristen die misschien wel moslim waren

Ik vroeg dus: is de Israël-demonisering bij het NOS-journaal opgehouden? Antwoord: waarschijnlijk niet. Maar ik vermoed dat de Gelauff-maffia wel in de gaten heeft gekregen hoezeer moslims in het westen, dus ook in Nederland, door de Israël-demonisering van de laatste decennia in alle westerse mainstream-media, zijn gesterkt in hun Jodenhaat.

In het kader van de volksopvoeding en het bruggenbouwend verbinden — “NTR: speciaal voor iedereen” — zou het zomaar eens kunnen dat gezegde Gelauff-maffia heeft besloten dat het  nieuws uit Israël zoveel mogelijk NIET wordt gebracht, tenzij er iets internationaals aan de hand is zoals een bezoek van Trump aan Israël.

Want het is nou toch al weer bijna drie maanden geleden dat ik onder de kop “Antisemiet Monique van Hoogstraten flikkert op als NOS-correspondente in Israël” kon aankondigen dat er bij het journaal een nieuwe halve gare gezocht werd om Israël te belasteren. Is die nieuwe rotzak al gevonden?

TRUMP JR HEADLINES STABBING 1TRUMP JR HEADLINES STABBING 2

Dus over het kapotsteken van een jonge vrouw, een politie-agente, Hadas Malka, in Jeruzalem op vrijdag 16 juni, heb ik niks op het NOS-journaal gezien. De westerse islamofiele Jodenhaatmedia hebben overigens voor de rest in het algemeen op typische wijze bericht: namelijk door de “Palestijnse” terroristen tot slachtoffer te maken en de gruweldaad waarvoor ze kapot geschoten werden weg te moffelen. Zie het bondige fimpje van Honest Reporting hieronder:

Oh ja: voor wie mocht denken dat ik alles goedpraat wat Israëlische soldaten en politie-agenten doen: Caroline Glick’s shameful ‘reasoning’ in the case of Elor Azaria

__________________

 

Advertenties