pennings-sloopwerken_li_LI (2)

Weer een mooi stuk van de door mij zeer gewaardeerde Uri van As. Het enige wat-ie altijd van mij re-tweet zijn de stukken van hem die ik doorplaats. Iets anders nooit. Terwijl ik toch wel eens wat lezenswaardigs publiceer. Dat is niet alleen een mening van mij over mezelf: zo is bijvoorbeeld zeer recentelijk een oud stuk van mij over de slavernij-herdenking zo’n zesduizend en een nog recenter diatribetjes van mij over Jinek & De Vries  zo’n vijfduizend keer aangeklikt.

En ook mijn stuk over Derk Walters was de moeite waard. In tegenstelling tot wat Van As in zijn stuk doet, namelijk de affiliaties van Walters bloot leggen, fileer ik in mijn artikeltje wat de antisemitische ploert anti-Israël-irrationalist aan walgelijke “inhoud” te melden heeft.

Ik snap best dat je als fatsoenlijk website niet met gajes als ik in één kamp wilt staan, maar zou er nou niet eens één keertje een verwijzinkje afgekund hebben, in de trant van “het is onze stijl niet, maar Pennings steekt alle tien zijn vingers regelmatig nogal diep in al die rotte plekken in de schijbaar gladde haatverhaaltjes contra Israël, en dus niet alleen in het geval van Walters”.

Kijk, dat zou nou aardig zijn geweest en geen woord gelogen.

Maar enfin, ga het verdienstelijke stuk van Uri van As toch maar eens lezen op OpinieZ >>>

_____________

Advertenties