Arthur van Amerongen

(Door Arthur van Amerongen)

Die lijst met adhesiebetuigingen van Bekende Nederlandse Vrouwen komt op een belangrijk moment, namelijk precies in het oog van die shitstorm: de weerzinwekkende heksenjacht op Thierry Baudet.

Gisteren was het weer raak in het Parool, waarin het fenomeen Anja Meulenbelt krijste: “Wij hebben met Thierry Baudet een man in de Tweede Kamer die vindt dat vrouwen best verkracht mogen worden.”

Het moet niet gekker worden! Overigens kan Meulenbelt zich wel de Peetmoeder aller Feministen noemen, maar haar amoureuze perikelen in Gaza werpen een heel ander licht op haar vermeende rol als voortrekker.

Eerder deze week was Baudet — ‘every inch a gentleman’ — uitgenodigd in de Belgische babbelshow De Afspraak. Ook daar werd hij, voor hij nog een woord kon zeggen, afgeserveerd als een weerzinwekkende vrouwenhater. Ik heb ook eens in De Afspraak gezeten, niet als vrouwenhater maar als islamofoob. Kijkt en huivert.

Iedere keer als ik een mediaal windje laat in Belgikistan, duikt de doodsbange Vlaming onder zijn ledikant. Nu is het opnieuw bal. Publicist Gaea Schoeters is van plan . . . . . . . lees verder op HP/De Tijd >>>

___________________

Advertenties