Jinek presenteert zoals alle presentatoren van de Publieke Omroep presenteren. Vrolijk en positief! Zij zijn lichtpuntjes in een donkere wereld. Blije en gelukkige mensen die het goede voorbeeld geven. We gaan terug naar de uitzending van afgelopen maandag 3 juli. Ik schreef er al over, maar een onderdeel van die uitzending was nog veel fouter dan ik toen kon bevroeden. Ik zei toen:

Jinek in haar aankondiging:

“Een tweet van Donald Trump blijkt nu zelfs op te roepen tot geweld tegen journalisten!”

Nare, ophitsende flauwekul natuurlijk.

Toen het vaste bash-Trump-nummertje aan tafel werd gegeven, luidde het: “Trump zoekt voortdurend ruzie!”

Nee stelletje mongolen: de links-regressieve media zijn de extreme vijandelijkheden begonnen en hebben dat consequent volgehouden. Ongeveer net zoals de Palmaffia’s ooit de extreme vijandelijkheden tegen de Joden en Israël zijn begonnen. En tot op de dag van vandaag hebben volgehouden.

 

Tot zover ikke die maandagavond meteen na de uitzending.

Nu ken ik inmiddels het verhaal achter dat zinnetje: “Een tweet van Donald Trump blijkt nu zelfs op te roepen tot geweld tegen journalisten!”

Tien jaar geleden heeft Donald Trump aan de zijlijn, aan de rand van de ring, een optredentje verzorgd bij zo’n fake-worstel-circus van World Wrestling Entertainment.

Hij werkt zogenaamd een andere vent in een net pak tegen de grond en slaat hem zogenaamd helemaal verrot.

Een Amerikaanse internetter maakt daar tien jaar later een parodie op door die man die door Trump zogenaamd in elkaar geslagen wordt een ander hoofd te geven.

Te weten: het CNN-logo.

Haha!

Trump slaat CNN in elkaar!

Wat doet CNN?

Die ondernemen een hele speurtocht naar de plaatser van die video, iemand die zich HanA**HoleSolo noemt.

U begrijpt dat die twee sterretjes staan voor twee ss-en.

HanAssHoleSolo = Han retegat solo.

CNN vindt na grondig speurwerk de man, die blijkbaar een nette baan en een gezin heeft en doodsbang blijkt voor zijn goede naam en voor de pek en veren van de nette linkse mensen

CNN . . . . . . . dwingt hem tot openbare on-line-excuses.

CNN  vertelt de man dat, als-ie nog eens satire maakt over CNN, zijn naam openbaar gemaakt zal worden.

Dit is dus Maffia-gedrag van een miljarden-media-machtsconglomeraat tegen een particuliere bange blogger, die eigenlijk bang is om niks.

Nou ja, om niks: hordes regressief linkse gekken die op je los gaan . . . . . . en benepen Middle America dat je misschien gaat nawijzen.

En een dom wijf als Jinek dat ongeveer net zo gebeten is op Trump als CNN zelf.

Hieronder twee reacties.

_____________________