In Canada ligt in het midwesten de provincie Saskatchewan met de hoofdstad Saskatoon. En daar hebben ze de geest van hun halve gare jonge idealistische prumjee Trudeau opgepikt. Die geest laat zich samenvatten als: alle wereldproblemen zijn te wijten aan racisme en de islam is óók hartstikke mooi. Canada is nu dus net als Amerika en het Zwedeniserend Europa op weg naar feministisch triggerwarnend intersectionalisme, kortom naar de cultus van de overgevoeligheden die gaat leiden naar een Orwelliaanse politiestaat met vrij spel voor de nazislam.  

Bert Brussen schrijft op TPO:

“Een enorm billboard langs de snelweg met daarop een foto van een blanke middelbare man en daarnaast in aanhalingstekens de tekst: ‘Ik moet mijn eigen privileges en racistische opvattingen onderkennen’. De inwoners van het Canadese Saskatoon, waar deze billboard staat, zijn er niet allemaal blij mee. Blanke middelbare inwoners voelen zich erg gediscrimineerd, zo blijkt uit lokale media. En dat terwijl de billboard juist onderdeel is van een anti-racismecampagne getiteld ‘Ik ben de brug’, die in 2015 van start ging.”

Hieronder is de bruggenbouwvideo:

En hieronde is een still uit die video met het verplichte wijf met op heur kanis het symbool van het meest racistische nazi-systeem ooit ter wereld dat zwatelt over racisme:

 

TRUDEAU'S CANADA IN BOERKA

Lees ook: D66-rechters-waanzin nu ook in Canada en Het Canada van de Jesse Klaver van Canada

_______________

Advertenties