Arnoud van Doorn met op de achtergrond iemand die de islamitische principes ernstig neemt

Tot mijn onschetsbare verbazing deel ik u mede dat er bij Jinek gisteravond géén Trump-bash-aitum was. Terwijl toch uitgerekend op dezelfde dag definitief duidelijk werd dat Trump een Russische agent is dat die Deep State hetze tegen Trump echt never-nooit gaat stoppen. Terwijl toch die officiële Amerika-correspondent van het NOS-journaal voor de drie-en-zeventigste keer ernstig in de camera kijkend verzekerd had dat er deze keer echt wel méér aan de hand was. Het woord “hoogverraad” viel nog maar eens.

Als er dan bij Jinek de hele uitzending lang géén Trump-mekkertje te horen valt dan kan er maar één conclusie worden getrokken: dit is een persoonlijk besluit geweest van de blonde stoot zelf.

Natuurlijk was er wel veel aandacht voor het moslim-geluid, want oervrouw Eva is dol op die nazi-ideologie die gedurende zijn geschiedenis een stuk of wat Holocausten op vrouwen heeft gepleegd, een dagelijkse praktijk van ongetelde gruwelen jegens vrouwen kent en een Jodenhaat-traditie die niet onderdoet voor die van de nazi’s. Er was in de uitzending ruim tijd gemaakt om duidelijk te krijgen dat de islamitische schoolfoto-rel géén hysterisch uiting is van de overtuiging bij moslims dat ze eigenlijk moeten heersen, óók in Nederland.

Islam-apologeet van dienst was Arnoud van Doorn, die door Eva intiemerig met Arnoud werd aangesproken. Deze Van Doorn maakt een heel kalme en van humaniteit vervulde indruk, maar hij is natuurlijk zo gek als een deur, anders “bekeer” je je niet tot de genocidale islam. Hoe gek ie-is wordt door GeenStijl geschetst onder titels als: Arnoud van Doorn verklaart NL oorlog in haatspeech, Bekeerling Arnoud al-Doorn begint Moslimpartij, Ex-PVV’er Arnoud van Doorn blijkt drugsdealer, Arnoud Al Doorn richt Sharia-Knokploeg op, GeenStijl wenst Ahmed el Doorn happy ramadan, Arnoud el Doorn: ‘Homifilie is verwerpelijk’

En zo had ik ook gisteravond bij Jinek, ondanks het ontbreken van Trump-mekkertjes, toch weer mijn gewone gevoel thuis te zijn in onze geistige Raum der Nation. We willen ons allemáál toch een beetje geborgen voelen in de schoot van Vadertje Staat? Door Eva Jinek heerlijk warm geestelijk in bad gedaan worden voor het slapen gaan: wie wil dat nou niet? “Hör mich! – denn alles andere ist Lüge – Kein Mann gedeihet ohne Vaterland! En ook moslima’s hebben behoefte aan een vrouwvriendelijk moederland. Eva Jinek werkt eraan!

_________________

Advertenties