Hysterisch en obsessief zijn de woorden die we een paar keer gaan gebruiken.

De normale wereld en vooral de normale Amerikanen zijn inmiddels schijtziek van het gezeik van regressief links dat via de Deep State de hysterie om de nederlaag omzet in dat obsessieve en lege verdacht maken van Trump.

U weet toch hoe hysterisch het liberal establishment en de regressief-linkse straat reageerde op de overwinning van Trump? Voor zover u vergeten bent hoe kosmisch onverwacht de kosmische klap was: watch this! Hilarious!

Dan bent u nu klaar voor Doctor Sebastian Gorka die aan een bloesemende CNN-blondine uitlegt dat ze een keertje uit haar hysterisch-obsessieve bubbel moet komen. Alleen al het “Good Morning” op seconde 20 van Gorka is indrukwekkend. Let op die oogopslag van het blondje: de moeite die ze doet om haar pure vijandigheid niet te laten blijken. Het hele gesprek van 17 minuten is de moeite waard. Kijk sowieso op het einde hoe er toch iets vrij unprecedentedes gebeurt. Een co-presentator van de de blondine die blijkbaar steeds buiten beeld naast haar heeft gezeten, begint na afloop van het interview met Gorka verontwaardigd te bitsen dat Gorka  . . . . . . . nou ja: blah-blah-blah en kut-met-peren. Iets met welles of nietes wettelijk verplicht te melden. Niks van enig gewicht in elk geval in vergelijking met wat de Clinton hebben uitgevreten en waarop Gorka ook wijst. Maar Gorka kan dus niet meer antwoorden op die tirade.

Als u wil weten hoe dat zit, zo in het algemeen, met de legality van wat Trump junior heeft gedaan in dat gesprekje met die Russen, dan kunt u hier even gaan luisteren.

Tenslotte op PJ-Media de mededeling dat die Russische advocate, die een gesprekje aanvroeg en kreeg met de zoon van Trump, al onder Obama in de zomer van 2016 een visum kreeg om te lobbyen in Washington voor het opheffen van het verbod op het adopteren van Russische wezen door Amerikanen. Het is inmiddels duidelijk dat die Russische advocate, Natalia Veselnitskaya, een duistere derderangs figuur is, die door een bijzondere behandeling door de regering Obama veel te lang in Washington is kunnen blijven hangen en ver buiten haar boekje is gegaan. Precies dus wat Trump jr. na een gesprekje van een kwartier met haar concludeerde: dit wijf is een oplichter en het voorwendsel dat ze belastende informatie had over Hillary Clinton, is eh . . . . . . een voorwendsel. PJ-Media geeft onderstaand YouTube-filmpje waarop u voor uzelf vast kunt stellen — tenminste als uw instincten nog een beetje in orde zijn — dat dit een heel fout wijfje is. Zou ze door de Obama-regering met vooropgezette bedoelingen een bijzondere behandeling gekregen hebben? Zou dit fout wijfje op team-Trump zijn losgelaten met de vooropgezette bedoeling daar later een wapen uit te smeden tegen Trump?

UPDATE 14 JULI:

Tucker Carlson legt uit dat ik gisteren twee heel goeie slotzinnen aan mijn stukkie had:

____________________

Advertenties