Hezbollah: raketten tussen de burgers en dan maar hopen dat er veel burgerslachtoffers vallen die je dan weer aan de buitenwereld kan tonen waarna de haat tegen Israël weer toeneemt. De westerse mainstream media zullen hier weer volop aan meewerken

(Door Ernst Lissauer)

Het gebruikmaken van ‘human shields’ is een oorlogsmisdaad die Hezbollah geleerd heeft van Hamas tijdens de Gaza-oorlogen. Het is voor het IDF, het Israëlische volksleger, dan ook haast onmogelijk die doelen uit te schakelen zonder burgerslachtoffers te maken. En dat is precies de tactiek die Nasrallah wenst. De strijd zal tienduizenden Libanezen het leven kosten. De voorpagina’s van de kranten zullen ongetwijfeld foto’s van de ravage en de slachtoffers tonen en overal woede opwekken. Niet in de laatste plaats bij de moslimbevolking overal ter wereld. De Israëlische diplomatie draait nu al overuren om de wereld te informeren over Hezbollah en haar bedoelingen. Belangrijkste argument is het overbrengen van de noodzaak de Israëlische bevolking te beschermen tegen deze nietsontziende jihad.

( . . .)

Binnen Israël heerst geen angst voor de kracht van Hezbollah of de bedoelingen ervan. Men vreest wel de negatieve gevolgen van een anti-Israëlische opstelling binnen de wereldpolitiek na de ongetwijfeld vernietigende klap die het zal uitdelen aan Hezbollah dat zich met strijders en wapens tussen de Libanese bevolking heeft verschanst.

Als Nasrallah op de verkeerde knop drukt zal er ook in ons land onrust ontstaan die tot ontwrichtende problemen gaat leiden. Wie houdt hier de woedende moslims in bedwang? De doelstellingen van Hezbollah kunnen immers ook hier te lande op levendige steun rekenen: een islamitische staat stichten in Libanon en het bevrijden van Israël en Jeruzalem van de Joden. Dat eerste lukt redelijk. Dat tweede nooit. Maar in dat streven vindt Hezbollah steun bij grote delen van de bevolking en politici binnen de EU en Nederland.

Lees de alinea’s boven en onder de geciteerde op OpinieZ >>>

BONUS:
Over Hezbollah gesproken: de chef van Hezbollah, Nasrallah, heeft gezegd dat het handig is dat de Joden in Israël zijn verzameld want dan hoeft-ie ze niet over de hele wereld na te jagen. Dat feit komt ter sprake in de 40 seconden van deze video: “The Palestinian Wall of Lies”.  Even kijkluisteren tot “for it”.

De campussen in Amerika raken steeds meer vergiftigd met een mengsel van zwarte en “feministische” Jodenhaat en islamliefde, waar het algemene diversiteits- en identiteitsgelul doorheen speelt. Hieronder nog maar eens zo’n “professor” die betaald door de Amerikaanse overheid de oeroude thema’s van de Jodenhaat mag bespelen voor zijn studenten:

_______________

Advertenties