Jeetjemina! Het Moniekje geeft niet Israël de schuld maar de Palmaffia’s. Dat is bepaald een ommekeer. Nu moet ze nog even vertellen dat die Palmaffia’s moreel en financieel héél, héél, héél erg corrupt zijn. Het zou fijn zijn als dat dan mag van Marcel Gelauff.

De NPO-NOS is speciaal voor iedereen, behalve voor islamofobe Israël-fans. De NPO, en dus ook de NOS, wordt uit de algemene middelen betaald en neemt derhalve verantwoordelijkheid voor de volksopvoeding. Normaal in elke totalitaire of krypto-totalitaire samenleving.  Krypto-totalitair? Ja, dat kan je zijn, krypto-totalitair, als je werkelijk alle subsidiekanalen in bezit hebt op het gebied van onderwijs, media en politiek.

Inmiddels heeft de hoofdredactie van het Journaal, ongetwijfeld in overleg met hogere machten, besloten dat “Israël-en-de-Palestijnen” even geen onderwerp meer is. Ik heb er over geschreven onder de titels:

Antisemiet Monique van Hoogstraten flikkert op als NOS-correspondente in Israël

Is de Israël-demonisering bij het NOS-journaal opgehouden?

Na vele jaren pure Israël-demonisering hebben Marcel Gelauff cum suis blijkbaar in de gaten gekregen dat “Israël-en-de-Palestijnen” nogal leeft onder moslims en dus ook onder die in Nederland. Ik denk niet dat het feit dat er nog steeds geen nieuwe correspondent in Israël gepresenteerd is om Monique van Hoogstraten te vervangen, iets te maken heeft met gebrek aan geschikte anti-Israël- kandidaten, maar meer met het besef dat de volksopvoeding niet gediend is met nog meer Israël-bashing en dat we richting burgeroorlog marcheren.

En dus zwijgt het NOS-jornaal in alle toonaarden over een groeiende spanning op de Tempelberg en in Jeruzalem.

En nu dacht ik, na een check van het NOS-journaal van acht uur van gisteren, dit stukkie te kunnen afsluiten.

Maar er bleek dus wél een Israël-Palestijnen-item te zitten in dat acht-uur-journaal!  En nog steeds verzorgd door diezelfde Monique van Hoogstraten! Kijk eens vanaf 17:40! Dan zie je hoe het Moniekje, zoals ik haar vaak liefkozend heb genoemd, een reportage maakt over misschien wel stervende kinderen in Gaza-ziekenhuizen ten gevolge van de maatregelen van Abbas op “de Westbank” (in Samaria-Judea).

Stervende kinderen door onderlinge Palestijnse terreur! Ongekend dat we daar via het Moniekje kennis van nemen. Normaal gesproken gaat ze namelijk uit van de informatie die ze van Hamas krijgt, waarin vermeld staat dat Israël alle kwaad heeft aangericht.

Maar wat we nog niet vernemen van het Moniekje is dat zowel in Gaza als in Samaria-Judea (“de Westbank”) een moreel en materieel tot in het merg corrupt moordenaars-regime aan de macht blijft en in luxe leeft via haatzaaien tegen Israël en via het genadeloos liquideren van tegenstanders. Het Moniekje maakte in deze reportage overigens op mij een ongeneukte en gespannen indruk. Zou ze niet meer genaaid worden door Arabierische Hamas-lovers met grote lullen?

Op de foto die ik van haar plaatste in mijn stukkie“ De middag dat mijn moeder stierf, zag ik ’s avonds Monique van Hoogstraten op het NOS-journaal”, maakte ze namelijk nog een zeer geneukte indruk.

MONIEKJE GENEUKT

Hier ziet het Moniekje er ronduit goed geneukt uit: tevreden, goed orgasme gehad en misschien wel twee. Het lijkt Dionne Stax wel!

______________________

Advertenties