Moslims “bidden”, dat wil zeggen claimen territoriumdriftig de aarde van Jeruzalem bij de al-Aqsa-moskee tijdens de Tempelberg-terreur van juli 2017

Oh, mijne vele complexe studiën in islamibus! Die mij geleid hebben tot dit ene simpele inzicht: de moslims in het algemeen en de Palmaffia’s in het bijzonder beginnen het geweld. Altijd. In Palestina vanaf 1920 en wereldwijd vanaf de mythische Mohammed, dus al 1400 jaar. U hoeft mij niet te geloven hoor! Maar Dennis Prager zegt het ook. (Who the fuck is Dennis Prager?) Het vreselijk ingewikkelde probleem genaamd “Israël-Palmaffia’s“ kan in zes woorden samengevat: de Arabieren willen de Joden vermoorden. Het antwoord op de vraag waarom er alsmaar geen vrede komt in Palestina kan in vijf woorden samengevat: de Palmaffia’s willen geen vrede. Maar dat is eigenlijk hetzelfde.

Wat was deze keer het geval? Heel simpel. Altijd hetzelfde. Vrijdag 14 juli smokkelen drie “Palestijnen” wapens de Tempelberg op en beginnen te schieten. Resultaat: alle drie de terroristen dood, maar ook twee Israëlische bewakers. Daarna nemen de Israëli’s veiligheidsmaatregelen bij de Tempelberg. Nou, dát kan dus niet! Israëlische politiemensen vermoorden is heel gewoon, maar dat je daarna als trotse Arabier door een metaaldetector moet, vraagt om gruwelijke opstanden. (Herkennen we dat? Door detectiepoortjes moeten? En vanwege welke “religie” ook alweer?)  Allerlei moslimische organisaties inclusief de “Palestijnse Autoriteit” deden dus een oproep aan iedereen die daartoe in staat was om naar Jeruzalem te komen om daar te “protesteren”. En ja hoor: in de week na vrijdag de 14e juli massale rellen met doden. Neem gerust van mij aan dat dit allemaal gepland is. De Palmaffia’s willen die terreur, want ze willen geen vrede.

De berichtgeving in het NOS-journaal van gisteravond, vrijdagavond 21 juli. Kijk vanaf 15:30.

Presentator Jeroen Overbeek:

Het loopt steeds verder uit de hand op de Tempelberg, in Jeruzalem. Vandaag zijn bij rellen drie jonge Palestijnen gedood. Sinds een week neemt de spanning snel toe daar. Israël liet vandaag alleen mannen van boven de vijftig en vrouwen toe bij het vrijdaggebed bij de Al-Aqsa-moskee. Toch besloten de meeste Palestijnen vandaag op straat te gaan bidden. Het vuur laait op om nieuwe veiligheidsmaatregelen bij de moskee. Na een aanslag waarbij twee Israëlische agenten werden gedood heeft Israël metaaldetectors en ook bewalingscamera’s neergezet. De Palestijnen zijn ervan overtuigd dat Israël de situatie misbruikt om meer invloed te krijgen op de Tempelberg. Maar na het gebed op straat gaat het weer mis.”

Ja, dat op straat “bidden”, dat kennen we ook steeds meer van steden in Europa: het is gewoon provocerende territoriumdrift, de aarde van Jeruzalem in bezit nemen. Maar afgezien daarvan: let op de verontruste toon waarop Jeroen de eerste zin uitspreekt. Daarin zit al een fatalisme opgesloten dat een normaal mens reserveert voor natuurrampen waaraan niemand wat kan doen. En die toon van het loopt steeds verder uit de hand” houdt Jeroen vol via “neemt de spanning snel toe daar”, “het vuur laait op” tot aan “gaat het weer mis”.

Natuurverschijnselen.

Nee, van Jeroen ga je niet horen dat het allemaal echt gewoon gepland is. Ik weet niet of het op dat moment al bekend kon zijn bij het NOS-Journaal dat er diezelfde vrijdagavond drie Israëlische burgers in hun eigen huis in Neve Tsuf-Halamish in Samaria-Judea (“op de Westelijke Jordaanoever”) met messen waren afgeslacht. Ook dat gaat volgens plan. Want reken maar dat de PA van de moordplannen tot in de hoogste echelons op de hoogte is geweest.

TEMPELBERG SEQUEL Halamish DE BEBLOEDE KEUKENVLOER

De vloer van de keuken waar het gezin werd afgeslacht. Lees Daniel Greenfield.

Dan mag de Grootmoefti van Jeruzalem zijn woordje doen. Maar er is iets wat Overbeek niet meldt over die Grootmoefti, namelijk dat hij staat in de traditie van een van zijn voorgangers, Grootmoefti van Jeruzalem Amin al-Husseini (1895 -1974), geestverwant van Hitler, een man die een flink aandeel heeft gehad in de totstandkoming en de consequente uitvoering van de Jodenmoord tijdens de Holocaust. Die genocidale Jodenhaat-traditie doet ook deze eigentijdse Grootmoefti eer aan.

Hieronder eerst wat de Grootmoefti in het NOS-journaal mocht zeggen en daarop meteen volgend wat stills uit een video die op Palwatch en YouTube te vinden is.

Wat het NOS-journaal laat zien: gewoon een gezaghebbende moslim die spreekt, nietwaar?

Wat HET NOS-JOURNAAL NIET LAAT ZIEN MAAR WAT BIJ NORMALE MENSEN WEL HÉÉL BEKEND IS OVER die gezaghebbende moslim: een Jodenhatende genocidalist!

LEES OOK:

Gatestone Institute, Khadija Khan, “Palestijnen: de metaaldetector-zwendel

“Metaaldetectoren zijn alledaags bij de meest prominente moskeeën in het Midden-Oosten, die met meer dan 5000 bewakingscamera’s (en 100.000 bewakers) de pelgrims volgen die in Mekka in Saoedi-Arabië zijn tijdens de jaarlijkse Hajj.”

_______________________

Advertenties