Jammer dat die Perzisch-Arabische Hindoestaan uit Mofrika niet vertelt wie hij is en ik weet niet of zijn stelling dat het gemiddelde IQ van moslimlandbewoners lager is dan dat van Duitsers wetenschappelijk onderbouwd is, maarrrr . . . . . . . . dat moslims op een enkele uitzondering na — en dan houden ze ook meestal op moslim te zijn, zoals bijvoorbeeld Hafid Bouazza — niet integreren, is wel duidelijk. Erger nog: ze parasiteren op deze cultuur, zoals ze altijd op andere culturen geparasiteerd hebben en dan vaak via grof geweld. Zelfs als we de islamitische aanslagen en de relatief hoge criminaliteit onder moslims in de beschouwing betrekken, gaat het nu met relatief weinig geweld vergeleken met de enorme bloedbaden die ze altijd aangericht hebben, maar eigenlijk net zo parasitair. Ze integreren net genoeg om economisch te kunnen functioneren, maar blijven mentaal en fysiek voor de rest in hun eigen getto’s. Maar anders dan alle andere culturen stellen ze wel allerlei eisen aan “onze” cultuur. Enfin, ga maar eens horen wat die allochtoon hierboven in die 8 minuten vertelt.

Hij deed me overigens denken aan een interview met de oeroude (91) professor in de internationale politiek Giovanni Sartori:

Zegt u dat de integratie voor de moslim onmogelijk is?

«Ik zeg dat vanaf 630 na Chr. de geschiedenis geen gevallen vermeldt waarin de integratie van islamieten binnen de niet islamitische samenleving geslaagd is. Denk maar aan India en Indonesië».

Dus als in hun islamitische landen de muzelmannen onder de soevereiniteit van Allah leven, gaat alles goed, maar als …

«… maar als de immigrant bij ons aankomt en dit principe blijft aanvaarden en onze ethisch-politieke waarden blijft weigeren, dan betekent dit dat hij nooit zal kunnen integreren. In Engeland en Frankrijk vinden wij dan ook een derde generatie jonge islamieten die fanatieker en kwaadaardiger zijn dan ooit».

Maar het multiculturalisme…

«Wat is het multiculturalisme? Wat betekent het? Het multiculturalisme bestaat niet. De linkervleugel die met het woord multiculturalisme zwaait, weet niet wat de islam is en volgt domme ideeën. U moet er maar eens over nadenken. De chinezen, blijven chinezen ook na tweeduizend jaar en leven rustig met hun tradities en gebruiken in onze steden. Zo ook de joden. Maar de muslims niet. In het privéleven kunnen en moeten zij hun eigen religie blijven belijden, maar in het politieke leven moeten zij onze regels over de volkssoevereiniteit accepteren, anders moeten zij weggaan».

Als een conservatief van links u zou horen, zou hij u voor een xenofoob houden.

«De linkervleugel is schandalig. Het heeft de moed niet om het probleem aan te pakken. Het heeft zijn ideologie verloren en om zijn mooie progressieve figuur te slaan klampt men zich vast aan de funeste zaak van de deuren die voor iedereen openstaan. Solidariteit is goed. Maar het is niet voldoende».

_____________________

Advertenties