Niet alleen Rutte en Pechtold en Roemer en Timmermans betalen kopgeld, maar zo’n beetje 90% van wat er aan de macht is in Nederland doet hetzelfde. Ik zou wel eens willen dat ik aangeklaagd zou worden wegens smaad. Want dat mag je toch allemaal niet zomaar publiekelijk zeggen van fatsoenlijke Haagse heren als het niet waar is? Dat het met Jodenbloed bevlekte rotzakken zijn, Jodenjagers die in een niet krankzinnige wereld de doodstraf zouden moeten hebben?

Als ik ze ooit voor mijn rechterstoel in een Neurenberg 2.0 zou krijgen dan zou dat inderdaad mijn eis zijn. Aan de galg met het tuig! Wat zegt u? Nee, de kogel krijgen zou wat mij betreft te eervol zijn. De wurgpaal vind ik ook prima. In de straf moet de ten hemel schreiende gruwel tot uiting komen van wat zij jarenlang willens en wetens hebben aangericht. Dat geldt overigens voor alle personen binnen de EU, in Duitsland, Engeland, Zweden, Japan, Zwitserland en Amerika die verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor deze subsidies en verdere Isräel-haat-politiek. Obama? Aan de hoogste boom met de rotzak! Elke pekelzonde van Trump die de links-regressieve media niet moe worden breed uit te meten, valt in het kosmische niet bij wat die halfbloed heeft aangericht in het Midden-Oosten.

En nee, ik ben niet degene die gek is, maar deze misdadigers en een misdadige links-regressieve cultuur die ze ermee laat wegkomen. En mag ik, in geval ik wegens smaad aangeklaagd zou worden, ook een tegenaanklacht indienen? Dat zou iets moeten zijn met “wegens het toebrengen van duurzaam en diep geestelijk lijden”. Bij mij, een hartstikke aardige jongen, een mensenmens en humanist pur sang en liefdevol als de nete, is zolang door nazislam-collaborateurs in de onderbuik geroerd dat ik een massamoordend monster ben geworden in het diepst van mijn gedachten.

Ben ik nou niet net zo slecht en bloeddorstig als de Palmaffia’s en hun collaborateurs? Nee hoor. De Palmaffia’s vertegenwoordigen het Absolute Islamitische Kwaad, dat de hele wereldgeschiedenis altijd al met het massamoorden is begonnen en dat al 1400 volhoudt. De geschiedenis van Palestina is geen uitzondering: ook daar zijn het de moslims die vanaf 1920 de terreur zijn begonnen en ‘m tot op de dag van vandaag volhouden. Het kan allemaal zo langzamerhand bekend zijn bij de kopgeldbetalers.

Oh ja! Voor ik het vergeet! Hoe kom ik er zo op? Dat komt omdat Uri van As het weer eens in nette bewoordingen beschreef, namelijk hoe misdadig de hele westerse politiek is ten aanzien van Israël, hoe het westen de terreur van de Palmaffia’s blijft financieren, terwijl er oceanen aan bewijs bestaan hoe diep moorddadig deze maffia’s zijn. Kijk in het staatje boven dit artikel en weet dat deze kopgeldbetalingen al decennia aan de gang zijn.

Het stuk van Van As heet:

Politiek Den Haag beloont Palestijnse terreur: Nederland betaalt fors aan PLO en zwijgt over terreurpremies

Ja, dat kopgeld zou je ook terreurpremie kunnen noemen, inderdaad.

Zijn slotzin luidt:

“Er kleeft Joods bloed aan Haagse handen.”

Kijk, hieronder zie je het soort bloed dat aan de Haagse handjes kleeft: het ligt op de vloer van een keuken in Samaria-Judea waar een Joods gezin vrijdag 21 juli werd afgeslacht door een Abbas-commando.

INSTANT UPDATE:

Kijk nou! Alsof de Messias ermee speelt! Dit kreeg ik zojuist binnen van het Horowitz Freedom Centre, waar Front Page Magazine wordt gemaakt:

HOROWITZ DIRTY TERRORIST SECRET

__________________

 

Advertenties