De laatste tijd wordt het nieuws uit Israël en de rest van Palestina nauwelijks nog gecoverd door het NOS-Journaal. Gelauff cum suis kregen blijkbaar in de gaten dat hun antisemitische berichtgeving in de gaten begon te lopen. En misschien staat het zwijgen over Israël ook wel in dienst van het “verbinden”, want die Israëlhaat en Palmaffia-liefde die altijd uit de berichtgeving van Monique van Hoogstraten sprak, voedde natuurlijk de Jodenhaat van de moslims in Nederland. Voor zover dat althans nog nodig is nadat ze via de schotelantenne zijn voorgelicht door Al-Jazeera.

Maar gisteravond was er dan toch weer eens een klein reportagetje van het Moniekje in het 8-uur-journaal. Zo klein als het aitumpje was, toch zat het weer propjevol gluiperige leugens. Kijk vanaf 13:05.

De berichtgeving is aanvankelijk quasi-neutraal, maar dan kiest Moniekje voor deze beelden.

Dat valt natuurlijk precies in het regressief-linkse pulletje: vredelievende en ongewapende “Palestijnen” die protesteren tegen het militairistische Israël.

Vervolgens spreekt de “correspondente” met haar aanstellerige Gooise dictie de volgende tekst uit.

De afgelopen weken stonden ze vaak tegenover elkaar. De Palestijnen waren woedend na de aanslag op twee Israëlische soldaten en had Israël de moskee extra beveiligd. Er kwamen camera’s en detectiepoortjes bij de heilige plaats. Voor Palestijnen de ultieme vernedering. De al-Aqsa staat symbool voor hun nationale strijd. Toen Israël alle poortje uiteindelijk weghaalde, kwamen ze terug. Naar de plek die hun het dierbaarst is.”

Als je deze van leugens en verzwijgingen propvolle zinnetjes hoort, moet je eigenlijk weten dat die al-Aqsa moskee een rond 700 AD gepleegde verbouwing is van een christelijke kerk na de bloedige verovering van Palestina door de geïslamiseerde Arabieren in 638 AD.
Verder hadden “de Palestijnen” tot 1967 erge schijt aan die hele moskee en was het er een rotzooi.
Pas toen Israël in 1967 in een verdedigingsoorlog Samaria-Judea en dus ook Jeruzalem veroverde gingen de moslims de al-Aqsa zogenaamd erg belangrijk en heilig vinden, maar dat was uitsluitend om Israël te kunnen terroriseren en chanteren.
Dat was rond dezelfde tijd als “het Palestijnse volk” werd uitgevonden.
Dus dat “heilige plaats” , “ultieme vernedering”, “plek die hun het dierbaarst is” en symbool voor hun nationale strijd” is gewoon huichelachtige Palmaffia-propaganda die het Moniekje braaf doorgeeft.
En als je na die moord op vrijdag 14 juli op twee bewakers van het tempelcomplex detectiepoortjes een “ultieme vernedering” vindt, dan ben je trouwens sowieso heel erg gestoord en dat is het Moniekje dus blijkbaar, samen met de Palmaffia’s.
Voorts is die “vernedering”, zoals zo vaak, helemaal gepland.
Iedere keer als de Palmaffia’s het tijd vinden om Israël weer eens te provoceren wordt er een rel gecreëerd rond de al-Aqsa en de door de haatpropaganda van de Palmaffia’s gehersenspoelde bevolking wordt dan weer eens opgehitst.
Ook nu was het vermoorden op die vrijdagavond van 14 juli van die twee Israëlische politiemensen gewoon door Abbas gepland en was het de bedoeling dat Israël maatregelen zou nemen waar dan weer tegen “geprotesteerd” zou kunnen worden.
Die gruwelijke moord diezelfde vrijdagavond 14 juli op dat gezin van drie personen in hun eigen huis in Neve Tsuf-Halamish in Samaria-Judea was onderdeel van het Abbas-plan.

Nog wat naders over dat zinnetje: “De al-Aqsa staat symbool voor hun nationale strijd.”

Er is geen “nationale strijd” van de Palmaffia’s. Ze hebben tussen 1937 en 20017 minstens tien grote kansen gehad op die eigen staat, maar hem steeds niet gegrepen. Dat komt omdat ze wel een staat willen maar geen vrede. Ze willen alleen een eigen staat als ze Israël niet hoeven erkennen en als die staat een uitvalsbasis kan zijn om Israël te vernietigen.

Als ik dat stukje pathetiek van het Moniekje lees met dat “heilige plaats”, “ultieme vernedering”, “plek die hun het dierbaarst is” en “symbool voor hun nationale strijd” moet ik oprecht kotsen.

En deze pathetische retoriek staat dan in dienst van een Palmaffia die zijn eigen bevolking gijzelt, voortdurend haathersenspoelt, arm en gebrekkig houdt en zelf in een weelde baadt waarin ook veel neukie-neukie niet ontbreekt. Deze Palmaffiosi kúnnen trouwens geen vrede sluiten met Israël al zouden ze willen: ze berijden een tijger die ze zelf dagelijks voeden met bloeddorst. De eerste de beste die werkelijk Israël zou willen erkennen, een echt compromis en echte vrede zou willen sluiten, overleeft geen week.

Lees ook: “Tempelberg-rellen: de media willen het alsmaar niet zien, maar de Palmaffia’s plannen en beginnen het geweld, altijd, al vanaf 1920


____________________

Advertenties