De bovenbuurvrouw is met vacantie en die heeft een zaterdag-abonnement op het papieren Parool.  Even bladeren. Over het algemeen ben ik wel klaar met de systeem-media en dat bleek weer eens terecht. Ik heb nog gekeken of die column van Bas Soetenhorst “Demasqué van een leider van stavast” —bedoeld is Netanyahu — ook on-line stond, want dan had ik eruit kunnen citeren. Wat zegt u? Je kunt toch ook vanaf papier citeren? Nou, nee. Ik ben best bereid die nare onzin over Israël en de Palmaffia’s te copypasten, maar ik ga het niet overschrijven.

Dus u moet maar van mij aannemen dat het hier gaat om om een column over die tempelbergrellen waarin Israël de onredelijke bullebak is en “de Palestijnen” gerechtvaarigd verontwaardigd waren. Het is werkelijk een diep geestesziek en moreel pervers stukkie.

Ik heb Soetenhorst mijn eigen tirades rond die tempelbergrellen zowel getwitterd als gemaild:

1) Tempelberg-rellen: de media willen het alsmaar niet zien, maar de Palmaffia’s plannen en beginnen het geweld, altijd, al vanaf 1920

2) Antisemitische smeerteef Monique van Hoogstraten van het NOS-journaal: “De al-Aqsa staat symbool voor hun nationale strijd”

Hier zien we Soetenhorst sprekend over een ander onderwerp. Ik heb ‘m inmiddels een beetje gegoogeld. Hij is duidelijk meer gespecialiseerd in Haagse en Amsterdamse politieke “affaires” dan inzake Israël.

_____________________

Advertenties