Wat op het netvlies is gebrand, blijft er op staan, dus hoezo “opnieuw”? Jawel, maar de YouTube-filmpjes waarin dat bevallige hoofd (met daarin die monsterlijke geest) van Ahlam Tamimi sprekend optreedt, zijn verdwenen. Kijk zelf maar:

http://www.youtube.com/watch?v=dTWlXRnZbVc
http://www.youtube.com/watch?v=V3fBAnmm37w

Er is nog maar één filmpje op de hele  internetten te vinden, namelijk dat op Dumpert. Dus dan kan het wel bij jou en mij op het netvlies staan, maar als Dumpert nou ooit failliet gaat, dan zijn de bewijzen weg. Dus ik heb even wat stills gemaakt voor het nageslacht en de geschiedenis.

We citeren Dumpert, want als Dumpert failliet gaat is die mooie bondige tekst immers óók weg:

“Tot 16 x levenslang veroordeelde terroristenliefje krijgt te horen dat er niet 3 maar 8 kinderen omkwamen bij de Sbarro Pizzeria Bombing in Jeruzalem. Mevrouw werd vandaag vrijgelaten. In ruil voor 1 Shalit.”

Het gaat natuurlijk over die veels  te genereuze gevangenen-uitruilen tussen Israël en de Palmaffia’s.

Iets over de tekst in deze laatste stills: de moordenares zegt: “Wij verdedigden onszelf” en dat is naar islamitische gewoonte een perverse leugen, want het zijn de Palmaffia’s die al vanaf 1920 de terreur beginnen en volhouden en de Israëli’s die gedwongen worden daarop te antwoorden. De onschuldige burger-doden die vallen aan Israëlische kant zijn bewust en bedoeld door de Palmaffia’s en . . . . . . . de onschuldige burger-doden aan Palestijnse kant óók.  Kijkluister maar:

_____________________