“jonge mensen, met name de besten”

“Léér deze ESSENTIE toch eens, Bart Nijman, Van Rossem, Jan Lul.”

Het verhaal van Aboutaleb over islam-terreur-Palestijnen gisteren bij Buitenhof hier handig kort bij GeenStijl. En dat gaat zo:

Veel Marokkaanse “jonge mensen, met name de besten”, geven als motivatie voor hun radicalisering “het Palestijnse vraagstuk” dat ook door vele Arabische zenders — die allemaal prima in Nederland zijn te ontvangen — erin wordt  gehamerd.

Kijkluister vooral even hoe een van die besten in bovenstaand filmpje zijn verontrusting en medeleven met “de Palestijnen” verwoordt.

Aboutaleb vindt die ”jonge mensen” dus sympathiek. Maar die  “jonge mensen”, al zijn ze dan volgens Aboutaleb “de besten”, weten net als Aboutaleb geen ene reële reet of zak van dat hele “Palestijnse vraagstuk”. Ze kennen alleen de islamitische lieglasterpropganda.

Het ”vraagstuk”  is namelijk geen vraagstuk en héél erg eenvoudig: de Arabieren willen de Joden vermoorden. Zes woorden. Meer is het niet. Als de Arabieren zouden ophouden met die terreur die ze al bijna 100 jaar — vanaf 1920 — telkens opnieuw beginnen en volhouden, kan het morgen vrede zijn. Maar dat kunnen ze niet, want de islam leert al 1400 jaar Jodenhaat. De Arabische zenders waarnaar ze kijken, verdraaien de hele geschiedenis van Palestina en Israël. En als ze per ongeluk kennis nemen van wat de regressief-linkse tokshows, de NOS, de VPRO, de NRC en de Volkskrant over Israël melden, worden ze ook al niet wijzer, want die zijn wel minder plomp antisemitisch, maar demoniseren Israël net zo hard.

Die anti-Israël-hetze onder “jonge mensen, met name de besten”, dus het puikje van de Marokkaanse jeugd, komt gewoon  rechtstreeks voort uit de islam. En dat is wat Aboutaleb ontkent, zoals hij en bijna alle  moslims altijd en overal ontkennen dat de islam gewoon een nazistische ideologie is. Ik heb over die ontkenning, in het bijzonder van Aboutaleb, veel geschreven. Zie de lijst hieronder.

En dan Bart Nijman, de “van Rossem” van GeenStijl. Hij leert het inzake Israël blijkbaar ook nooit echt helemaal 100%. Hij stelt bloemrijk aan de kaak dat Aboutaleb de islam weer eens zeer onterecht uit de wind houdt:

“Bij Boekenhof kwam hij naar aanleiding van de vraag waarom er zoveel Marokkanen betrokken zijn bij radicale islamitische terreur met de verklaring dat de Palestijnse kwestie een belangrijke reden is voor Marokkanen om te radicaliseren. Daar wordt dan een religieus sausje overheen gedaan en dat is het dan. Daarom willen islamitische terroristen ‘optreden’, zoals Aboutaleb het noemt. ‘Er zijn zelfs mensen die denken dat IS een creatie van Israël is’, zegt ie ook nog, om de islam nog verder weg te zetten van islamitische terreur.”

“Dat Aboutaleb de Palestijnenkwestie als argument op tafel gooit voor vrachtwagens die over toeristen op de Ramblas denderen, is een burgemeester onwaardig kutsmoesje om niet aan de zieke wortels van zijn eigen religie te hoeven trekken.”

Goed gezegd!
Maar dan komt tóch dat stukje fout gelul over Israël weer om de hoek kijken:

“Sure, Israël is verre van een foutloos land. Maar hier wordt de vinger niet gewezen om (het agressieve kolonisatiebeleid van) Israël ter discussie te stellen, maar om de islam uit de wind van kritische beschouwing te houden.” [mijn blauwe vet]

Het agressief kolonisatiebeleid van Israël? Pervers gelul, Nijman. Die kritiek op nederzettingen in Samaria-Judea is namelijk genocidale Jodenhaat. De Joden hebben een miljoenmiljard procent recht, juridisch en moreel, om in Samaria-Judea te wonen en die Palmaffia’s willen dat die “Westbank” Judenrein aan ze opgeleverd wordt om er vervolgens een uitvalsbasis voor de definitieve vernietiging van Israël van te maken. Ga maar eens lezen.

Léér deze ESSENTIE toch eens, Bart Nijman, Van Rossem, Jan Lul.

Vergeleken met wat er omheen ligt is Israël een nog véél te foutloos land. Israël zou veel harder moeten doorpakken in Samaria-Judea, zoals Caroline Glick op grond van ijzersterke argumenten al 100 keer heeft bepleit. Maar dat durven de meeste Joden niet, want ze weten heel goed dat ze veel minder mogen dan Kaukasische Ariërs.

*****************

Mijn stukken over Aboutaleb

Nee, Spartacus! Aboutaleb blijft een moslim en dús gevaarlijk!

Job Cohen en Ahmed Aboutaleb: twee Houten Klazen met een domkop erop

Aboutaleb: de PVV-ers zijn de nieuwe nazi’s en de moslims de nieuwe Joden

Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . . goedmensen Huub van der Lubbe en Dolf Jansen zaten ook aan enne . . . . . Mark Rutte is definitief gek geworden

 Hé, Ahmed Aboutaleb! Schrijf eens een essay over de mooie kanten van de islam!

Het Aboutaleb-trauma van Jeroen Pauw

Aboutaleb: typisch islam

Stukken van anderen over Aboutaleb:

Aboutaleb houdt de Turken tegen, maar niet de genocidalisten van Hamas

Aboutaleb: “foute” burgemeester?

Burgemeester Aboutaleb en het Hamas-congres

_________________