Eddy Terstall schreef een goeie column over echt feminisme contra nep-feminisme. Kreeg hoon van nep-feministes over zich heen. Ik deed my two cents ook in het zakje. En daarna schreef Eddy een nóg betere column over echt feminisme.

In dat kader moet u de kreet in de titel van dit stukkie zien. We gaan naar het programma “Hello Goodbye” van donderdag 21 september 2017. Dat is dat programma waarin Joris Linssen gesprekken voert met mensen die op Schiphol mensen uitzwaaien of verwelkomen. Gisteren een Egyptisch jonge vrouw. Kijk vanaf 32:35. Op haar 17e uitgehuwelijkt; woont pas sinds 2010 in Nederland en luister eens naar dat Nederlands; drie kinderen, gescheiden van haar ex die haar jarenlang terroriseerde en gevangen hield; ze ontsnapte; Nederland is haar alles, zegt ze.

Wat een prachtig lief wijf! En wat moet je dán een zieke klootzak zijn als je zo’n vrouw probeert kapot te maken. Maar ja: moslim, hè. Wat zegt u? Witte christenen ook? Ja, maar in de islam is het toch allemaal flink wat psychopathischer en veel wijder verbreid, want door Allah & Profeet gesanctioneerd. Ik heb ooit een verslag van de positie van de vrouw in Pakistan gelezen van Betsy Udink “Allah en Eva”. Ik zei over dat boek ooit:

 “Via een beschrijving van het onbeschrijflijke lijden van de vrouwen in dat onbeschrijflijk smerige land – geestelijk en materieel – laat Betsy Udink zien wat islam is in zijn pure vorm. Udink slaagt er inderdaad in het onbeschrijflijke te beschrijven. Wat was de leeservaring van ondergetekende van dat boek? Je krijgt je geest er niet omheen. Je geest wil er niet aan. Je kan het alleen bij stukjes en beetjes lezen, tot je door laten dringen. Zó pervers, zó smerig, zó onrechtvaardig, zó wreed, zó buiten alle proporties stompzinnig, zó lelijk kan geen menselijk wezen worden als de moslim-mannen die Udink in dat boek beschrijft. Maar ze bestaan wel degelijk. En bij miljoenen.”

Nou, als de “feministes” zich nou eens zouden richten op wat die islam aanricht onder vrouwen — en dat heb ik het nog niet eens over die moleculaire Holocaust — te beginnen in eigen land . . . . . . . .

________________

Advertenties