GeenStijl heeft een filmpje over de Gay Pride Rotterdam. Daar liepen “gay-servatives”, dat zijn conservatieve homo’s, mee met de Nederlandse vlag en Thierry Baudet-achtige opvattingen. Nou, dát kan natuurlijk niet! “In de LHBTHQHQQQP-gemeenschap hoort iedereen erbij, behalve als je er niet bij hoort, want dan moet je oprotten.” GeenStijl heeft een mooie tekst bij het filmpje, maar ik vind het niet volledig. Ik zou op het volgende willen wijzen:

Van 1:00 tot 1:04 probeert een linkse pot de Nederlandse vlag uit de handen van een meelopende “gay-servative” te trekken. Vanaf 2:10 hoor je hetzelfde wijf zeggen:

“Voor het welkom heten van alle vluchtelingen. Mensen die islam en vluchtelingen en mensen van andere nationaliteiten allemaal niet welkom heten op de Pride zijn wat ons betreft niet welkom.”

Islam en “vluchtelingen”: daarvan moeten we het volgens deze mafklapper dus hebben, qua homo-rechten. Let ook op die smerige, agressieve blik die ze die roze jongen op 2:22 toewerpt. Ze zit vol met echte en totaal verkeerd gerichte haat.

_____________