“De leider van de Groenen, Katrin Göring-Eckardt, is een warm pleitbezorgster van de islam en hangt de multicul-ideologie aan. Ook staat ze voor een genereuze opvang van vluchtelingen ( . . .).” [mijn blauwe vet]

Ah ja! De islam en Duitsland! Ja-ja!

Bovenstaand citaat komt uit een aardig stuk van Jan Gajentaan op OpinieZ over de Duitse verkiezingen. Maar ik vind wel dat webschrijvers vaker een portretje bij de namen moeten leveren. Dan zijn ze makkelijker te onthouden. En soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ik bedoel: voor mij hoeft Katrin echt niet ten overvloede  “Gutmensch” op haar voorhoofd te laten tatoueren.

Oh ja: hoort iedereen dat het woord “vluchtelingen” constant overal in de media zonder aanhalingstekens gebruikt wordt? Dus ook voor die 85% jonge Afrikanen van fighgting age met sportschoenen en smart-phone die eigenlijk hun eigen landen zouden moeten opbouwen in plaats van hier de boel te komen uitvreten en vernaggelen?

Oh ja! Nóg ’n oh ja! De ex-leidster van de Groenen in Nederland, Femke Halsema, die never-nooit burgemeester van Amsterdam mag worden, houdt ook zielsveel van de islam. Samen met Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) diende la Kaakklem in 2010 op de dag van het aantreden van het gedoog-kabinet Rutte-Buma-Wilders een motie in waarin de regering werd verzocht “IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS”.  De motie werd nagenoeg kamerbreed aangenomen, met alleen de tegenstemmen van PVV en SGP.

MOTIE ISLAMISERING 2010
________________