De beelden zijn deels vermoedelijk van het bezoek van Wilders in 2009 aan Engeland, dus al oud, maar misschien is het toch dienstig in het kader van het nieuwe proces tegen hem, weer te herinneren aan de islam-dimensie in Wilders’ minder-Marokkanen-uitspraak, die sec gezien een demografische uitspraak is. En de verontwaardigden zouden zich moeten afvragen of ze zich achter de uitspraak zouden scharen dat de influx van massa’s Marokkanen in dit land een zegen is geweest.

Dezer dagen kwam een tweet van Wilders voorbij met een selectie uit de laatste bedreigingen via e-mail. Daar zouden best wel eens een paar Marokkanen bij kunnen zitten, dacht u niet? Daarom dus dit videootje van februari van dit jaar, waarin het sprekende paard Ed Miliband aan het begin verklaart dat Engeland hele duidelijke wetten heeft tegen het aanzetten tot religieuze haat. Voorlopig werden en worden deze wetten in Engeland blijkbaar niet ingezet tegen moslims, ook niet als ze publiekelijk direct dreigen Geert Wilders te vermoorden, zoals bovenstaande video aantoont. Nou ja, in Nederland ook niet zoals blijkt uit de uitspraken hieronder: Wilders kan de kanker krijgen, moet dood en alle Joden moeten ook dood.

De bottom-line is natuurlijk: soms is haat een deugd, zoals wanneer je de nazistische islam haat. En dit soort Marokkanen haat, natuurlijk, van wie er veel te veel in Nederland en heel Europa rondlopen. Dat bedoelde Wilders natuurlijk óók en ik samen met hem.

_____________