Kijk hier de uitzending

Nee, het zijn natuurlijk niet alleen de Belgen. Dat is alleen maar bij wijze van prikkelende kop. Het is allicht gewoon 80% van de hele Westerse “elite”. En ze worden maar niet wakker. Of misschien zijn ze inmiddels allang wakker, maar is het te moelijk om toe te geven dat hun peilloze domheid zo eindeloos is geweest, namelijk al decennia lang. Dat ondanks waarschuwingen, onder andere van mij en dat al sinds de vroege jaren 1990. En ook van Arthur van Amerongen, zij het sinds ietsje later, want die moest eerst nog helemaal door een islamofiele fase en werd zelf pas woke toen de Twin Towers instortten.

Debaets en Van Amerongen

Van Amerongen zat weer eens bij de Vlaamse tillevisie. “De Afspraak” heette het programma. De uitzending is van maart 2016, maar actueel door de misdadige naïviteit die nu weer spreekt uit een recent officiëel  Belgisch rapport over de oorzaken van de aanslagen van maart 2016 in Brussel. Jammer trouwens en overigens dat Arthur praat als een bokser met een te-veel-klappen-gehad-syndroom. Ik versta ‘m af en toe nauwelijks. Maar wat-ie zegt is altijd wel aan-het-punt.

Het gezelschap bevat verder een politiek meisje vol goede wil en positiviteit, Bianca Debaets, en een “onderzoeksjournalist”, Eric Goens, die zich drie maanden in Molenbeek gesubsidieerd heeft “ondergedompeld” en het allicht nog steeds niet door heeft. Waarom nog niet door heeft? Ondanks onderdompeling? Wánt gesubsidieerd en dús een links-regressieve idoot.

Die terreur komt voort uit de islam, zegt Arthur. Nou, nou, nou, misschien, een beetje, maar vooral is het de armoede, zeggen Debaets en Goens.

Zucht. Inmiddels is er nogal wat onderzoek geweest dat heeft aangetoond dat islamitische terroristen in verreweg de meest gevallen uit de middenklasse of hoger afkomstig zijn. Arthur geeft de aanslagplegers op de Twin Towers als voorbeeld.

Debaets gaat flink maatregelen nemen maar gaat ook “de dialoog” aan. Succes met dat laatste. En Goens wijst erop dat “we” 20 jaar geleden al “maatregelen” hadden moeten nemen tegen de werkloosheid onder moslims.

Zucht. Maar het punt is nou juist dat die maatregelen 20 jaar geleden al helemaal onmogelijk te nemen waren. Mag ik er voor de zoveelste keer op wijzen dat ik al in 1993 het probleem heel precies benoemde:

“Neem bij voorbeeld Hans Entzinger, adviseur van D66, die de talenten van allochtonen wil ‘aanboren’. Welke boor hij denkt te gebruiken, vertelt de hooggeleerde goudzoeker er ook bij: een stringenter voorkeursbeleid voor allochtonen op de arbeidsmarkt. Beleidsadviseurs als hij zijn zich er klaarblijkelijk niet van bewust dat zich in onze postindustriële maatschappij een schaarbeweging voordoet: het soort werk dat verse immigranten in steeds grotere mate nodig hebben, komt steeds minder beschikbaar. In die omstandigheden is tegen de tegenwoordige instroom conservatief geschat 60 000 per jaar en aanwas van immigranten geen enkel voorkeursbeleid of banenscheppingsplan opgewassen. Een simpel feit dat door de cijfers jaar na jaar bevestigd wordt.”

En dat is dan nog los van het feit dat ook volledige werkgelegenheid voor moslims niet geholpen zou hebben, omdat het zelfs zo is dat moslims vanaf middenklasse méér geneigd zijn tot “radicalisering”. Het godverdommese pleurispunt is namelijk dat die kanker-ideologie dóór en vóór psychopaten ontworpen is. Am I making myself so langzamerhand clear? Als je een rechtvaardigende ideologie zoekt om je frustraties moordddadig uit te leven op “de Ander”: islam, islam, islam.

Eric Goens

Die Eric Goens had nóg een illusie te koop. Hij had de vader van een terrorist gesproken en die vader had hem weten te overtuigen dat-ie échwoarendwoar niet in de gaten had gehad dat zijn zoon aan het radicaliseren was. Hij klonk heel overtuigend, zegt Goens.

Zucht. Kijk. Het punt is dat Arabierische moslimi’s zódanig kunnen liegen dat ze ’t zelf geloven. Hans Jansen heeft dat eens anecdotischerwijs duidelijk gemaakt: Hassan ligt ‘s middags onder een boom in de schaduw te slapen, als kinderen hem komen storen met hun luidruchtig spel. Hassan verzint een list en roept tegen de kinderen: “Waarom gaan jullie niet naar de vijgenboomgaard van Ali, aan de andere kant van het dorp, want daar is het vandaag gratis vijgen eten!” De kinderen gaan op weg en Hassan vervolgt zijn dutje, maar staat na enige tijd weer op en zegt tegen zichzelf: “Wat lig ik hier toch te slapen, terwijl het gratis vijgen eten is in de boomgaard van Ali!”

Islam kweekt een achterlijke, wrede en psychopathische cultuur die gelooft in zijn eigen leugens. En omdat Goens cums suis dat niet in de gaten hebben, helpt het niet als Van Amerongen tussenwerpt dat als er een moslimaatje in Molenbeek op straat heeft gelopen met haar hoofddoek een beetje scheef, een uur later de hele Molenbeekse stam het weet. Goens heeft een in zijn ogen nu eenmaal oprechte vader horen ontkennen dat-ie het wist of vermoedde. En het punt is: de man wás ook oprecht. Zo verknipt zijn namelijk veel moslims. En dat komt door dat nazistische hysterie-geloof van ze.
_______________