Pat Condel legt uit dat . . . . . .

Dat op de Britse politie veel bezuinigd is omdat er geld nodig is om weg te gooien via “ontwikkelingshulp”.
Dat er dus prioriteiten gesteld moeten worden en dat die niet zijn inbraak, roof en jarenlange groepsverkrachtingen door Pakistaanse moslims van jonge Britse meisjes, maar het opsporen van onwelgevallige uitingen op het internet jegens groepsverkrachtende Pakistaanse moslims.
Dat moslims kritiseren tegenwoordig “hate-crime” heet.
Dat de Britse politie actief op het internet waarschuwt dat je opgepakt gaat worden voor anti-islam-uitingen en dat de politie dat vooral doet na elke massamoord door moslims.
Dat er alleen al in Londen de laatste 5 jaar 1000-en mensen zijn gearresteerd voor “hate-speech”.
Dat er nu officieel in Engeland niet méér bewijs nodig is voor “hate-crime” dan gekwetste gevoelens van een moslimisch “slachtoffer” en een “progressieve” politie-officier die het met het slachtoffer eens is.
Dat er blijkbaar een pc-agenda is, want dat de pc-elite een brandbare “diverse” maatschappij heeft gecreëerd waarin de woede enorm is en dat nu alle uitingen van die woede onderdrukt moeten worden.
Dat het onderdrukken van die woede zal zorgen dat er geweld van gaat komen.
Dat er onder de pc-elites blijkbaar een gevoel is dat ze leiding moeten geven die uitgaat boven wat de pc-elites volgens de wet mogen en dat zulks heet “leading beyond authority”.
Dat er een sinistere geheime organisatie bestaat in Engeland, een vrijmetselaarsachtige vereniging genaamd “Common Purpose” waarheen belastinggeld is gegaan om politie-officieren en andere leidende figuren te indoctrineren met pc-denkbeelden.
Dat er aldus netwerken ontstaan die achter de schermen werken en dat er dan bijvoorbeeld zomaar ineens wetten rond “hate-speech” zijn die niemand zag aankomen.
Dat één derde van de mensen in Engeland bang is om te zeggen wat ze denken over immigratie of islam uit angst opgepakt te worden.
Dat we dus een probleem hebben in Engeland en dat het niet “islamofobie” is.
Dat in Engeland slechts 5% van de zogenaamde “honour-crimes” vervolgd worden, terwijl dat toch serieuze zaken zijn, zoals genitale verminking.
Dat we weten dat op dit moment ergens in Engeland de genitaliën van een jong meisje worden verminkt terwijl de polltie voorbij rijdt in een regenboog-auto op weg naar een criminele hate-speech-islamofoob.

(Toch altijd maar even wijzen op In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide” voor alle onverlichten en door de MSM gehersenspoelden inzake de islam)

_____________________