“Pechtold heeft zojuist succesvol een dikke moraliserende bah gedaan”

Gisteren heb ik nogal wat tweetjes de wereld in gestuurd over de doctorandus kunstgeschiedenis met zijn geweldige denkraam en kordate demoniserings-stijl. Maar als je die tweetjes achter elkaar zet, krijg je toch ‘n leuker effect:

Kijk nou! Die blik! Pechtold heeft zojuist succesvol een dikke moraliserende bah gedaan! Namelijk Jan Roos als onmens neergezet vanwege peanuts. De genocidale islam daarentegen: dát vindt ’t ventje mooi!

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die Baudet neerzet als ’n racistisch onmens en intussen met zijn nep-linkse vrienden het salaris van beroeps-Joden-moordenaars betaalt.

Pechtold? Oh ja! Die vent die door Nausicaa Marbe “EEN KRONKELENDE CHARLATAN VOORBIJ ZIJN POLITIEKE HOUDBAARHEIDSDATUM” werd genoemd.

Pechtold? Oh ja! Die van “Met Turkije erbij wordt de EU multi-religieus”.

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die vond dat kritiek op een totalitaire moordenaarsideologie als de islam neerkomt op Hollands-benauwde spruitjes-afkeer van exotische luchtjes op de trap. Of zoiets.

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die door zijn “achtergrond als kunsthistoricus” de islam als een culturele verrijking kan zien. Let op het hemelwijsvingertje! Dat is ’t soort vingertje dat ISIS-slachters temidden van afgehakte koppen opsteken.

Pechtold? Oh ja! Dat is die “Optimist in de Politiek”, die het Kwaad ziet waar het niet is en het echte Kwaad gemakzuchtig ontkent. Een typische links-regressieve narcistische hedonist dus. Een Penthouse-man.

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die over een tweet van Wilders schreef: “Een ranzige poging politiek gewin te halen over de rug van slachtoffers van een laffe terreurdaad”. Ja, je moet niet aan Pechtold z’n islam komen! Dan heb je ‘n kwaaie aan ‘m.

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die meent dat als in naam van de islam een aanslag is gepleegd de allereerst zorg uit moet gaan naar de goede naam van de islam.

Pechtold? Oh ja! Dat is die vent die samen met Halsema, Cohen en Roemer bij het aantreden in 2010 van het gedoog-kabinet Rutte-Buma-Wilders een motie indiende die vroeg om de islamisering niks in de weg te leggen. . . . . . Echwa?! Ech?! Ja! Echwa! Ech!

Pechtold? Oh ja! Dat is die betuttelracist die vindt dat getinte mensjes van zeker geloof niet tot echt Kwaad in staat zijn. En ze hoeven ook geen volwassen verantwoording af te leggen zoals de hoger staande witte mensen. Echwa?! Ja-ja-ja: echwa!!

UPDATE 22 april 2022:

Pechtold? Oh ja! Dat is die integere man die de schenking van een appartement niet in het register liet opnemen dat bedoeld is ter voorkoming van corrupte chantabiliteit van politici. Die een partijlid uit de lagere echelons zwanger maakte en tot een abortus wilde dwingen via een dure advocaat. En die, naar nu blijkt, samen met Frans van Drimmelen, een partijcultuur in stand hield die daarbij paste:

” ‘Ik was het gezicht dat de partij op congressen moest verkopen en die de relaties tussen bewindslieden en de fractievoorzitter in de gaten hield. Maar niet veel meer. Frans deed verder alles.’

Frans deed inderdaad ‘alles’.

Inclusief dingen waarvoor de politie hem op het matje riep en die het oude én nieuwe D66-bestuur brachten tot een doofpotaffaire die zijn weerga niet kent.”

UPDATE 28 APRIL 2022:

Jan Dijkgraaf meldt dat er inmiddels een aanklacht is ingediend tegen Pechtold wegens verkrachting:

“Deze keer gaat het niet om een mannetjesmaker op de achtergrond, maar om oud-partijleider en erelid Alexander P.  De schrijfster van het blog meldt dat Alexander P. haar acht jaar geleden heeft verkracht.  Ze zegt dat ze niet de enige is (en roept andere vrouwen op zich bij haar te melden).  Ze zegt dat ze deze week aangifte heeft gedaan bij de politie.Ze zegt dat het bestuur van D66 een eerdere melding negeerde. Ze zegt dat Alexander P. meer vrouwen het bed in heeft gelokt met mooi carrièrebeloftes, zoals een verkiesbare plek op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer. Ze zegt dat Alexander P. met zijn zogenoemde ‘P.-boys’, ene D. en ene R., een lijst bijhield waarop ze de vrouwen die ze ‘hadden gehad’ rapportcijfers gaven voor hun prestaties in bed.”

PECHTOLD HYPOCRIET

_______________