Hier heeft eendenkuif Margreet van der Linden een extra erge pottenkop

Die domme, reactionaire, agressieve eendenkuif hierboven heeft een vaste nieuwe show op Nederland 1 om 7 uur: “M”. Van “Margriet”, ongetwijfeld. Opvolger van DWDD, blijkbaar. We keken onder het afwassen even naar het begin van de eerste aflevering. Maar we hadden genoeg aan de eerste vijf minuten. Toen kon de tv alweer uit. Nee, in de, eh . . . . geestelijke-ruimte-van-de-natie zoals die in de media wordt vertolkt, ben ik ik al jaren niet meer thuis.

Kijk vanaf 2:58.

“Hebben jullie dít gezien? Dit zijn Ivanka Trump en haar man Jared Kushner die aankomen in Israël voor de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem. Dat is vandaag. Een groot moment. Maar de vraag is: waaron is Trump er eigenlijk zélf niet? Nou misschien dit: 41 doden en honderden gewonden op de Gazastrook. Dat is op zich een goede reden om je dochter te sturen.

Hieronder het slotbeeld waarmee deze rant wordt afgsloten:

Waarna ze een übervette knipoog in de camera doet, die ik net niet helemaal op beeld te pakken kon krijgen:

Dit wijf en haar hele redactie weten dus niks van de geschiedenis van Israël en die van “de Palestijnen” die gekenmerkt wordt door samenwerking met de nazi’s, waarna de Palmaffia’s die geest ook na WO II levend hebben gehouden. Mevrouw Bijdehand gaat ook puur op de propaganda van Hamas af, want er is geen mens die deze aantallen kan controleren. Er komt ook totaal niet aan de orde dat hier uiterst gewelddadige en massale pogingen tot grensoverschrijding gepleegd worden. “Demonstranten”, zegt de smerig insinuerende tekst.

Niet alleen ik heb inmiddels het raadsel meermalen aan de orde gesteld. Waarom zijn “feministes” en dan vooral die van de vrouwenliefde toch zo verschrikkelijk gek op de meest vrouwenhatende ideologie die er ooit heeft bestaan, namelijk de nazistische islam?

Zo heeft Margriet van der Linden in haar tijd als hoofdredactrice van Opzij een tijdje de Koran cadeau gedaan in een bewerking van die foute Volkskrant-snor Kader Abdollah. Ja, in de geesteskanker die feminisme heet, nemen de potten een aparte plaats in. Trump en Wilders zijn het grote kwaad. Maar dan de islam: dat is pas mooi! Vraag maar aan pot Markha Valente of aan pot Claudia de Breij.

Haar Trumphaat —  want het blanke patriarchaat nietwaar? — toonde eendenkuif al in een uitzending bij Pauw in 2016. Kijk rond 17:30. Op een voorzetje van Pechtold (“Trump is een seksist en bullebak!”) zegt de eendenkuif:

“Seksist en racist en welke foob er ook nog aan te plakken is.  ( . . .) Ze [Hillary] benoemt wat Trump keer op keer doet: of het nou gaat om vrouwenhaat, seksistisch zijn, homofoben aan zich binden, leden van de Klu-Klux-Klan, flirten met Poetin ( . . .).”

Ik kan alleen maar zeggen: moge dit soort wijven zo spoedig mogelijk voor de rest van hun leven onder een Hamas-regime terecht komen, maar dan zó dat ik en mijn 22-jarige dochter er niks van merken.


_________