Ach, wat is het hypokriete rotzakje toch keurig slankjes in haar broekpakje en wat hééft ze een keurige dictie! En wat víndt ze zichzelf competent! Maar ik denk niet dat ze genoeg morele en intellectuele vermogens bezit om later ooit nog eens te creperen aan haar eigen schaamte.

Inzake islam en “Israël” —  de twee grote kwesties van deze tijd en van minimaal 14 voorgaande eeuwen —  is kennis van historische werkelijkheid en waarheid de laatste 15 jaar ruim voorhanden. Maar de perverse leugen over die onderwerpen heerst. Dat komt doordat die leugen Westenwijd en ook in Nederland elke dag opnieuw verteld wordt door het collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat dat verschanst zit in elke subsidie-niche van politiek, burokratie, media en onderwijs. Hebt u dat? Schrijf het anders even over.

Tweebeekje is lid van dat conglomeraat. Ik heb al veel over d’r geschreven.*** Ze komt oorspronkelijk uit het human-resource-management en dat kan je merken aan een sterk no-nonsense-trekje dat ze heeft tijdens haar vraaggesprekken. Dan trekt ze een skeptisch-kritisch schuin koppie, laat zich geen knollen voor citroenen verkopen, terwijl ze geheel in haar foute regressief-linkse bubble blijft .

Vrijdagavond toen ze Nieuwsuur afsloot — (Israël-reportage begint op 31:20) — had ik het heel sterk: opkomende kots vanwege die innige zelfvoldoening die ze uitstraalde. Het was een reportage geweest vol van smerige, oncontroleerbare Hamas-propaganda, waartegen geen enkel wezenlijk bezwaar werd gemaakt door de reportagemakers of door Tweebeeke.

Ze keek blijkbaar met voldoening terug op het feit dat voor het eerst ook het standpunt van “rechts” Israël aan bod was gekomen via een interview met David Horowitz, hoofdredacteur van The Times of Israel.

Maar ik betwijfel of na de voorafgaande 8 minuten leugenachtige pro-Hamas hersenspoeling die 3 minuten sobere woorden van Horowitz bij de gemiddelde Nieuws-uur-kijker aankwamen. Horowitz zei namelijk dat als er in Gaza een fatsoenlijk bewind zou zijn, dat niet uit moorddadige gekken bestaat, het een stuk beter zou gaan in Gaza.

En dat was in een notendop wat ik en anderen na langdurige studieën van Israël-annex-islam hebben geconcludeerd: als de moslims in het Midden-Oosten ophouden met het willen vermoorden van de Joden dan zijn de problemen voorbij, althans in Palestina. Daar bestaan heel  goeie boeken over, die het onderstaande aantonen:

Tsja, die “reportage” van Nieuwsuur. De zoveelste in een reeks van verzwijg-en-lieg-reportages van de publieke omroep. Ik kan me voorstellen dat u onderstaande analyse verder overslaat. Ik pleeg ‘m ook alleen maar om zelf geestelijk gezond te blijven, de vieze rotzooi te definiëren voor wat ’t is. Niet omdat ik denk dat ’t iets uithaalt.

Ik weet niet in hoeverre Arlene Gelderblom in deze reportage nog de hand heeft gehad. Zij is de opvolgster en kloon van de anti-semitiste Monique van Hoogstraten. De reportage van 11 minuten is in drie stukjes verdeeld. Maar er zijn alleen credits voor deeltje 2 en 3. Achtereenvolgens:

Maar ik herkende in deeltje 1, waarvoor de credits ontbreken, de voice-over-stem van foute klootzak & griezel Jan Eikelboom, ook een vaste leverancier van foute rotzooi aan Nieuwsuur. Ik vat ze in onderstaande analyse allemaal onder de term “Nieuwsuur”, behalve Tweebeeke en Eikelboom.

Daar gaan we.

Tweebeeke:

“Tot woede van Israël gaan de Verenigde Naties de dood van 60 Palestijnse demonstranten onderzoeken. Die kwamen maandag om toen het Israëlische leger hard ingreep bij de grens met de Gaza-strook. De Mensenrechtenraad van de VN wil precies weten wat er is gebeurd.”

Dat “woede” van Tweebeeke is bedoeld om de onredelijkheid van Israël te suggereren bij het onwetende publiek, dat geen idee heeft dat je Verenigde Naties tegenwoordig beter kan spellen als Verenigde Nazi’s omdat de Algemene Vergadering beheerst wordt door de 57 landen van het OIC, de Organisation of the Islamic Cooperation, die nog een flink aantal Derde Wereldlanden met oliegeld omgekocht hebben om mee te stemmen in de stroom van resoluties die de OIC voortdurend indient tegen Israël. Die “mensenrechtencommissie” is geen haar beter dan de VN als geheel.

Nieuwsuur laat een belangrijk man aan het woord:

Die mensenrechtencommissie wil helemáál niet weten wat er echt gebeurd is. Want bovenstaande mijnheer heeft zijn oordeel al helemaal klaar:

“Israël, als bezettingsmacht volgens het internationale recht, heeft de plicht  om de bevolking van Gaza te beschermen en hun welzijn te garanderen. Maar in feite zijn ze gekooid in giftige krottenwijken van hun geboorte to hun dood, zodanig beroofd van hun waardigheid en menselijkheid door Israëlische autoriteiten dat deze Israëli’s niet eens meer beseffen dat deze manen en vrouwen rechten hebben en redenen om te protesteren.”

Hoeveel personen in het Nieuwsuur-publiek zouden weten dat Israël “volgens het internationale recht” zelfs in Samaria-Judea (op “de Westbank”) helemáál geen “bezettingsmacht” is, zich al in 2015 totaal uit Gaza heeft teruggetrokken en dat de Hoge Commissaris dus uit zijn Arabieren-nek lult?

Hoeveel mensen zouden, luisterend naar de Hoge Commissaris, beseffen dat de “giftige krottenwijken” niet ver verwijderd zijn van de luxe onderkomens, shopping-malls en vijfsterren-hotel van de Hamas-maffia die de miljarden uit het Westen niet gebruikt om de nood van de armen te lenigen, maar om haat te kweken en te belonen, wapens te kopen en terreur-tunnels te graven? En dat het dus echt niet de Israëli’s zijn die deze armen hun waardigheid hebben ontnomen, maar dat hun eigen leiders dat hebben gedaan, door de Gazanen in een constante haat-en-terreur-psychose te houden.

Niettemin meent Eikel Eikelboom:

“Het geweld van maandag ijlt na en niet alleen hier. In Genève bij de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties kreeg Israël er snoeihard van langs.

Eikelboom eikelt nog veel meer:

“Israël zegt dat in de Raad sprake is van een anti-Israëlische obsessie. Israël zou alles hebben gedaan om het aantal slachtoffers aan de grens zo klein mogelijk te houden. Dat Gaza door de blokkade veel weg heeft van een openluchtgevangenis daar heeft buurland Egypte even genoeg van. Voor het eerst sinds lange tijd gaat de gensovergang weer open. Een maatregel, zegt Egypte, om het lijden van de broeders in de Gaza-strook te verlichten.”

“Israël zegt”: merk op hoe vaak Hamas-boodschappen door dit soort “journalisten” rechtstreeks gebracht worden zonder dat er een “Hamas beweert” aan te pas komt. En Eikel eikelt ook maar weer eens over een “openluchtgevangenis”, waar, als die bestaat, de cipiers toch echt de Hamas-maffiosi zelf zijn, die zonder een in haat-psychose gegijzelde bevolking niet aan de macht kunnen blijven. De Hamasleiders berijden een tijger die ze dagelijks zelf met bloeddorst voeden en ze kunnen er niet van af. Net zo min als de gewone Palestijnen zich aan de constant opgezweepte haat-psychose kunnen onttrekken: wie niet meedoet is een verrader en wacht uitsluiting, geweld en de dood.

Merk op hoe Eikel-ploert de opportunistische propaganda van Egypte overneemt  alléén om Israël te kunnen belasteren. Want Eikel weet prima dat Egypte normaal gesproken zijn grensovergangen met Gaza veel strakken en inhumaner bewaakt dan Israël de hunne. En nu ineens wil Egypte zogenaamd “het lijden van de broeders” verlichten?

Tweebeeke maakt een bruggetje naar de tweede bijdrage:

“In Gaza-stad likken bewoners hun wonden, maar lijken vastberaden verder te strijden.”

Die suicidale pscychotische agressie, die van boven af is geregisseerd door een Hamas-maffia, en die volgens de eigen Hamas-propaganda 60 doden heeft gekost en talloze gewonden, noem je dus “strijden”? Net zoals je de psychotici zelf “demonstranten” noemt?  Waar zit je verstand, mens? En als het nou de eerste keer was, maar Hamas begint steeds halve en hele oorlogen waarvan ze wéten dat ze die niet kunnen winnen, puur om slachtoffers te genereren en de Westerse media voor hun kar te spannen. Wat Tweebeeke dus braaf toelaat.

En dan volgt een stukkie “reportage” uit Gaza-stad, terwijl de doorsnee kijkluisteraar niet weet dat dit helemaal geregiseerd is door begeleiders van Hamas die constant de Nieuwsuur-“journalisten” vergezellen en er nauwlettend op toezien dat alles volgens de regels van Pallywood gebeurt.

“Gaza-stad bij het begin van de ramadan. Het is nog maar een paar dagen geleden dat het tot heftige clashes kwam tussen bewoners van de Gaza-strook en het Israëlische leger, als we op zoek gaan naar mensen die betrokken waren bij de protesten. Als eerste ontmoeten we Ahmed Artema. Het idee om massaal vreedzaam de muur rond Gaza te beklimmen, kwam van hem. Zijn oproep op zijn populaire blog sloeg massaal aan.”

Ja, het kwam tot “heftige clashes” en hoe kwámen die dan toch tót? Die kwamen tót doordat Hamas ze organiseerde met de bedoeling dat Westerse “journalisten” “reportages” zouden maken zoals deze regressief-linkse Hansworsten aan het doen zijn.

Zoals ik al zei: deze “journalisten” hoeven niet “op zoek”, want degenen die ze zullen gaan spreken zijn van tevoren uitgezocht door Hamas. Zoals deze Ahmed Artema.

Artema doet net of het een particulier initiatief van ‘m was. En deze “journalisten” doen net of ze ‘m geloven. En misschien geloven ze ‘m ook wel. En ook dat het mogelijk is met duizenden opgehitste jonge mannen “massaal vreedzaam de muur rond Gaza beklimmen”.

Achmed Artema:

“Krachtens VN-resolutie 194 hebben wij  het recht om als vluchteliingen terug te keren naar onze huizen als vluchtelingen. Dus schreef ik op Facebook: als we nu eens een vreedzame demonstratie houden langs het grenshek, waarmee we zeggen ‘we willen terug naar ons huis’.  We willen leven, niets meer dan dat. We willen waardigheid. “

Om te beginnen die resolutie 194 uit 1948. Ten eerste doet Artema net of de VN internationaal recht produceren. Dat is niet zo. De VN kunnen adviezen geven. Maar die zijn niet bindend.

Ten tweede stelde Israël al in 1948 dat terugkeer van die vluchtelingen (zo’n 700.000) ingebed moest zijn in een bredere vredesovereenkomst met de Arabische landen. Dat is geweigerd, dat weigerden de Arabieren in 1967 en in 1993 en bij nog tig andere gelegenheden nog steeds. Tot het voor iedereen, behalve voor regressief-linkse idioten zoals die van Nieuwsuur, duidelijk was dat de Palmaffia’s en de Arabische landen in het algemeen geen vrede wíllen. (Bovendien ging op een gegeven moment het feit meespelen dat Israël zelf in jaren 1948-1960 ongeveer 800.000 uit Arabische landen weggejaagde Joden naadloos integreerde, terwijl het land in volle opbouw was.)

De vuiligheid van die “vreedzame demonstratie” blijft uiteraard weer onweersproken, maar de nog grotere smeerlapperij van dat “leven, waardigheid en terug naar huis” is ondraaglijk voor wie weet dat vanaf 1920, toen de Moefti van Jeruzalem de eerste terreur tegen de Joden begon, er maar één verantwoordelijk is geweest voor de vernietiging van leven, waardigheid en woonplaats: de eigen leiding van de “Palestijnen”, vanaf de Moefti, via Arafat tot Abbas en Hamas.

Volgende stop van Nieuwsuur is in het Pallywood-complex.

“We gaan op weg naar het roemruchte Shifa-ziekenhuis. Hier houden Hamas-leiders zich schuil in de kelders als Israël Gaza bombardeert. En daarom vallen er ook wel eens bommen op dit ziekenhuis. We kijken even mee met chrirurg Marwan Abusad die met zijn team al 200 mensen met schotwonden behandelde.”

Dan volgt er een “interview” met de chirurg. Let op hoe de Nieuwsuur-“journalist”, eh . . . . . . “dóórvraagt” op een manier die de chirurg in staat stelt Israël en het IDF optimaal te demoniseren. Geen mens die zijn beweringen kan controleren. En als de “mensenrechtenraad” van de Verenigde Nazi’s het zou doen, krijg je allemáál van dit soort “getuigenissen”.

Chirurg:

“Zware verwondingen, schotwonden, verspinterde botten. Waar ze geraakt zijn, zijn de botten en het weefsel vernietigd. Die patiënten zullen invalide blijven.  Hun herstel gaat heel lang duren.”

Nieuwsuur:

“Met wat voor munitie hebben die Israëische soldaten dan geschoten?”

Chirurg:

“Een nieuw soort exploderende patroon. Geen gewone patronen.”

Nieuwsuur:

“Vandaar die complexe schotwonden?”

Chirurg:

“Inderdaad. Waar de kogel het lichaam verlaat zijn de wonden heel groot. Met veel schade aan botten, zenuwen en aderen.”

Natúúrlijk hebben de scherpschutters van het IDF niet een soort dum-dum-kogels gebruikt! Voor het oog van de draaiende camera’s van een vijandige werelpers gedwongen te schieten op hordes moorddadig tuig en dan zou de Israëlische regering opdracht geven tot het gebruik van dum-dum-kogels? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Dat kan ook blijken uit het antwoord van een patiënt (“patiënt”?) met een schotwond die ondervraagd wordt die blijkbaar niet goed genoeg geïnstrueerd is, want hij vergeet dat hij over het exploderend karakter van de kogels moet liegen.

Voor de rest is het wel een gruwelverhaal van perfecte Hamas-propaganda.

Patiënt:

“Ik was met een ambulancebroeder iemand aan het redden.”

Nieuwsuur:

“Was je zelf ambulancebroeder of aan het demonstreren?”

Patiënt:

“Ze waren op ambulances aan het schieten.”
[Hij antwoordt niet echt op de vraag, Waarschijnlijk gespitst op het feit dat hij geïnstrueerd is het feit van het schieten op ambulances te benadrukken.]

Nieuwsuur:

“Wie? Het Israëlische leger?”
[Nieuwsuur wil blijkbaar dat er geen misverstand kan ontstaan. Dat de kijker bijvoorbeeld zou denken dat het leger van Zwitserland geschoten heeft.]

Patiënt:

“Ja. We wilden iemand redden die in levensgevaar was. We wilden hem in een veilig gebied brengen om zijn wond te kunnen verzorgen. De ambulance-broeder werd doodgeschoten. Ik werd ook geraakt.”
[Let op de ingestudeerde details, want die zijn allemaal overbodig en evident: levensgevaar, wondverzorging, veilig gebied, ik werd geraakt. En natúúrlijk schiet het IDF speciaal op ambulancebroeders!]

Nieuwsuur:

“Waar ben je geraakt?

Patiënt:

“Hier en het kwam er aan de achterkant uit?”

Nieuwsuur:

“Was het een kogel of een explosief?”

Patiënt:

“Ik denk een explosief. Maar het explodeerde niet tegen mij.”

Kijk: dát noem ik nog eens een diepte-interview. Graven tot je, net als bij de chirurg, alle voorgeprogrammeerde Hamas-propaganda eruit hebt! Jammer dat het nu toch nét niet helemaal lukt.

De betreffende patiënt, uiteraard een gewone student

Nieuwsuur voice-overt:

“Maar er zijn ook minstens 55 mensen die de demonstratie niet overleefden. Bij de familie van de jonge Said zijn ze in diepe rouw, maar in de tuin is te zien dat de dood van deze jongen wel wordt uitgebuit door het Palestijnse gezag. De tuin hangt vol met politieke propaganda van Fatah en Hamas.”

Hé! Nieuwsuur heeft het over Hamas-popaganda! Dat is raar, want zelf brengen ze niks anders! Ik vermoed dat we hier stuiten op een aspect van het slangen-nest dat Gaza, behalve Hamas-bolwerk, óók is. Wie daarover via een miljoen anecdotes geïnformeerd wil worden, moet het boek van Els van Diggele lezen “We haten elkaar meer dan de Joden” over een Gaza  “waar niets is wat het lijkt”.

Wat nu volgt is een interview in de tuin van zijn huis met de vader van een 17-jarige knaap die blijkbaar omgekomen is bij de hekbestormingen. Het is een rommelige dialoog, met een vader die schijnbaar niet wil dat zijn zoon als Hamas-aanhanger wordt voorgesteld.

Want als er plotseling iemand achter de vader in beeld verschijnt met een groot ingelijst portret van zijn omgekomen zoon, gebaart hij dat dit niet de bedoeling is.

Maar. Gegeven het feit dat, zoals Nieuwsuur zegt, de hele tuin niettemin vol hangt met Hamas-propaganda én Fatah-propaganda, heb ik maar één verklaring: deze vader heeft als compromis —  omdat hij blijkens zijn tuinversieringen óók Fatah-sympathieën heeft — van Hamas opdracht gekregen het levende (!) bewijs te zijn dat het niet ging om door Hamas georkestreerde terreur, maar om een spontane volksopstand. Dat is ook wat de vader in zijn Hamas-Fatah-tuin steeds benadrukt: de jongen was een niet-partijgebonden trotse nationalist met een moedig hart die aan de roepstem van zijn volk gehoor gaf. (Voor wie het wil snappen, geeft de vader ongewild een stukje schrijnende waarheid over de enorme sociale druk in Gaza prijs: hoe kon zijn zoon thuisblijven als iedereen ter terreur-demonstratie ging?)

Dat Hamas-dilemma blijkt ook als we weer terugkeren bij Achmed Artema, de blogger die met duizenden opghitste jonge islamieten vreedzaam “de muur” — (het is aan de grens met Gaza nagenoeg overal een hek) — wilde “beklimmen”.

Nieuwsuur:

“Volgens Israël heeft Hamas uw mars gekaapt en is er een agresssieve politiek mars tegen Israël van gemaakt .”

Vredesblogger Artema :

“Stel dat het al waar zou zijn. Welk gevaar lopen de Israélische soldaten dan van die vreedzame demonstranten? Het aantal doden of gewonden aan Israëlische kant: nul. Dit zijn vreedzame demonstranten. “
[Hij ontwijkt de vraag, want het moet allebei waar zijn: volksopstand én Hamas-geleid. En Nieuwsuur gaat echt niet zeggen dat het de pure bedoeling was van Hamas om zoveel mogelijk “martelaren” te creëren en dat Hamas wist dat ze Israël nauwelijks zouden kunnen raken]

Nieuwsuur:

“Kunt u uitleggen waarom er kinderen aan het demonstreren waren?”

Vredesblogger Artema:

“De mensen die naar de demonstratie gaan, doen dat met hele gezinnen, in groepen.”
[Artema legt dus niks uit, maar warempel vraagt Nieuwsuur een beetje door, terwijl ze dat in de rest van de reportage alleen doen om zo veel mogelijk Hamas-propaganda uit een geïnterviewde te halen]

Nieuwsuur:

“Is het niet gevaarlijk om je kinderen naar zo’n demonstratie mee te nemen?”

Vredesblogger Artema:

“Een deel van de door de Israëli’s gedode demonstranten bevonden zich nog op 500 tot 700 meter afstand van het hek.”

Natúúrlijk is dat een leugen. Het IDF heeft uiteraard alleen geschoten op agressieve hek-bestormers. En NIET met dum-dum-kogels.

Tweebeeke maakt een bruggetje naar het derde en laatste deeltje van de reportage.

“Duidelijk is dat Palestijnen en Israëliërs diep verdeeld zijn over wie schuld had aan het drama aan de grens. Israël was ook verontwaardigd dat de internationale gemeenschap het land verantwoordelijk houdt.”

Let op de keurige dictie en de slijmerige quasi-neutrale toon waarop dit wordt gezegd. Nee, vervloekte collaborateur, jouw wereld is niet “diep verdeeld”. Jullie heulen voluit met het Grootste Kwaad dat de geschiedenis van deze aardkloot heeft opgeleverd: de nazislam. Met je “internationale gemeenschap”.

Blijkbaar zijn de tijden toch zo langzamerhand dermate veranderd dat er een reële tegenstem uit Israël gehoord mag worden. Onder Monique van Hoogstraten kreeg je alleen extreem-linkse Israëliërs opgevoerd die zware kritiek op Netanyahu hadden. De hierboven al genoemde hoofdredacteur van The Times of Israel, David Horowitz, wordt dus door Nieuwsuur geïnterviewd.

Nieuwsuurs eindredactie zet bepaalde woorden van Horowitz, geheel toevallig natuurlijk, nogal ongelukkig in het beeld van een orthodoxe Jood die verveeld aan een haarlok trekt.

Nieuwsuur voistover:

“Bij de populaire website The Times of Israel vinden ze dat men het nieuws uit Gaza vooral verkeerd interpreteert.“

Horowitz:

“Israëliërs vinden het vreselijk om te zien dat er mensen sterven. Maar ze vinden dat Hamas de Gazanen de waarheid onthoudt en dat  teveel mensen in de wereld niet begrijpen wat hier aan de hand is. Dit is de homepage. [Van de website van zijn krant] We openen met het groeiende conflict tussen Israël en Turkije omtrent Gaza. Aan beide zijden worden de reacties steeds gemener.”

“Er is ongelooflijk veel lijden in Gaza [Hij vergeet: en ongelooflijk veel decadente luxe] en de toegang is beperkt. Maar Israël bezet Gaza niet. Als het er veilig was, zou Israël de toegang niet blokkeren. [Dat dóét Israël trouwens in die algemene zin ook niet. Beperkt alleen materialen die voor wapens en tunnels gebruikt kunnen worden.] Dat komt doordat  Hamas duizenden raketten heeft afgevuurd op Israël en door hun tunnels onder de grens door en nu met hun vliegers over de grens heen. Onder de dekking van mortiervuur probeert Hamas het hek te beschadigen en Israël binnen te komen.”

Nieuwsuur voice-over:

“De meningen in Israël zijn sterk verdeeld als het gaat over de manier waarop de regering met de Palestijnen omgaat. Maar over één ding is iedereen het eens. Israël moet zich beschermen tegen Hamas dat nu de leiding heeft in Gaza en dat Israël wil vernietigen volgens Horowitz.“

Horowitz

“Wat je de afgelopen weken aan de grens van Gaza ziet, komt door leiders die niet hun toewijding aan het welzijn van hun volk tonen. Ze vuren raketten af vlak bij scholen en slaan raketten op in moskeeën. Dat doet Hamas al jaren. Ze steken al hun geld in wapens en het graven van tunnels.”

Hierboven is de vertaling van Nieuwsuur overgenomen. Maar in die vertaling ontbreekt, natuurlijk geheel toevallig, één scherp zinnetje dat Horowitz wél degelijk uitspreekt:

“A leadership that’s abusing its people.” (Kijk op 41:20)

“Volgens u is Hamas de oorzaak van het Gaza-probleem  en niet Israël. “

Horowitz:

“U wilt een balans in de schuld? Hamas is de oorzaak van alle problemen in Gaza. Als Gaza fatsoenlijk werd geleid, zou alles zonder enige twijfel beter zijn.”

Op die woorden levert Tweebeeke liever geen commentaar, natuurlijk!

“WE GAAN NAAR HENRI VOOR DE SPORT! DE GIRO!”

Zie: Howard Jacobson en Leon de Winter (bijvoorbeeld zijn twitter-lijn vanaf hier naar beneden)

___________________

*** TWEEBEEKE

Waarom groeien de nederzettingen op ‘de Westbank’? (20 januari 2012)

Mariëlle Tweebeeke, jeugdig maar zéér ernstig te nemen ankermeisje van Nieuwsuur (Sonja Barendprijs!) kwekt weer eens uitermáte dom (22 januari 2014)

Mariëlle Tweebeeke en de AIVD: respect voor onschuldige verdieping van het geloof (26 januari 2014)

Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur doet liever aan anti-Netanyahu-propaganda dan aan serieuze journalistiek, óók als het gaat om de nucleaire Holocaust die Iran aan het voorbereiden is (3 maart 2015)

Heeft Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur marxistische AIDS opgelopen van “anti-Zionist” Paul Aarts? (28 maart 2015)

Mariëlle Tweebeeke (onnozelaar van Nieuwsuur) en Sigrid Kaag (“diplomate” van de Verenigde Nazi’s) produceren samen anti-journalistiek (19 september 2015)

Israël zit achter de politie-moorden op zwarten !!! Twan Huys en Mariëlle Tweebeeke kunnen tevreden zijn: de lieglastercocktail begint te bruisen. (14 juli 2016)

Nieuwsuur collaboreert doorrrr!!! Of is het toch gewoon incompetentie? (29 mei 2017)

Mariëlle Tweebeeke: vakvrouw in de Bazaar (18 juni 2017)

Tweebeeke (Nieuwsuur) maakt propaganda voor linkse nazi’s van AFA (24 september 2017)

Mariëlle Tweebeeke en Eelco Bosch van Rosenthal vieren samen de 70ste verjaardag van Israël met subtiele en achterbakse Jodenhaat (22 april 2018)