Nogmaals: géén misverstand. Die oranje baviaan Trump, die desondank een veel betere president is dan Obama, mag best op dit punt voor zijn kloten geschopt worden, maar waarom moet die zwarte aap Obama altijd ontzien worden?

Ja, het is verschrikkelijk nodig om die Augius-stallen van de Publieke Omroep te reinigen. Daar moet inderdaad een alles doorspoelende rivier doorheen geleid worden. Steun de petitie van het FvD!

Ik vind het óók erg van die kindjes. Ik ben zelf net bezig de foto’s te digitaliseren van de kleutertijd van mijn nu 22-jarige. En ik herinner me mijn eerste dag op de Lagere School in 1953. Mijn grootmoeder, die mij opvoedde, bracht me. En toen ze het klaslokaal verliet riep ik haar wel drie keer na: “Dag moeke! Dag moeke! Dáág!” Nee, je hoeft mij echt niks uit te leggen over detentie-centra waar de ouders van de kinderen gescheiden worden. Als je mij dat nieuws had laten voorlezen op de tillevisie dan had ik het er denk ik niet beter afgebracht dan Rachel Maddow.

Men weet dat er, sinds Trump verkozen is tot president, een totale hysterie is losgebroken in het links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat dat alle media in handen heeft. In Nederland is Eva Jinek een van degenen die werkelijk geen dag kan leven zonder haar mediamacht te misbruiken om Trump te bashen. Men herinnert zich het interview dat ze afnam van het diep-foute wijfje Hillary Clinton. Déze Hillary Clinton dus, die, in de gedaante van een vette krankzinnige pad, aldus spreekt over de gruwelijke dood van Khadaffi:

We hebben het dus over die kinderen, die in detentiecentra bij de Mexicaanse grens van hun ouders gescheiden worden. Jinek, meteen aan het begin van de uitzending van maandag 18 juni:

“De afgelopen zes weken zijn naar schatting tweeduizend kinderen, gescheiden van hun ouders nadat ze illegaal de grens overstaken.”

De afgelopen zes weken? Die foute praktijk is al jaren aan de gang! Ook onder Obama. hier, hier en hier de bewijzen. Uitspraken van Hillary Clinton:

“They should be sent as soon as can be determined who the responsible adults in their families are.”

“Just because your child gets across the border, that does not mean the child gets to stay.”

Maar nu is Trump in plaats van Obama president en nu is het ineens een probleem. Geen misverstand: het ís inderdaad een moreel probleem. Ik vind dat erg. Maar bij Jinek dus die intens hypokriete smeerlapperij, die in de uitzending van dinsdag (kijk vanaf 33:50) nog eens dunnetjes werd overgedaan:

“Een geluidsopname van kinderen die huilen nadat ze gescheiden zijn van hun ouders op de grens tussen Mexico en Amerika gaat de hele wereld over. Het versterkt de verontwaardiging over het beleid van Trump.

En dan om het plaatje compleet te maken, nog eens deze tweet van huichelachtige virtue signaller Jesse Klaver:

Nogmaals: géén misverstand. Die oranje baviaan Trump, die desondank een veel betere president is dan Obama, mag best op dit punt voor zijn kloten geschopt worden, maar waarom moet die zwarte aap Obama altijd ontzien worden?

 

INSTANT UPDATE:The Media Are Lying About Trump Separating Illegal Immigrant Families. Here’s The Truth.

JINEK COURT RULING SEPARATE CHILDREN_LI.jpg

INSTANT UPDATE 2:

JINEK UPDATE LEON DE WINTER KINDEREN

UPDATE 21 JUNI:

En woensdag 20 juni ging het ‘r wéér over bij Jinek. En naar aanleiding daarvan twitterde ik dit:

JINEK UPDATE TWEET KINDEREN VAN MEZELF

___________________

Advertenties