Dit stuk is ook verschenen op “Veren of Lood“.

Aan in bovenstaande tweet uitgedrukt verlangen heb ik al een aantal jaren ruim voldaan. Ga maar ‘s kijken. En voorts kan ik ik Joost lezing aanbevelen van een handleiding van een mede door mij vertaald boek:

Maar overigens heeft Joost gelijk: onze linkse elite die 50 jaar heeft geïnvesteerd in een islamofiel narratief, kan zonder gigantisch gezichtsverlies dat narratief niet meer loslaten. Dus zal de Dodenherdenking op de Dam in dit jaar 2019 opnieuw gekenmerkt worden door het linkse verraad aan de Joden, aan Israël én door collaboratie met de islam. Dat neemt de vorm aan van verzwijgen van 1) de hoeveel Jodenhaat die we geïmporteerd hebben door de massale immigratie van moslims en 2) hoe groot het aandeel is van de islam in de ellende en de oorlogen die de wereld op dit moment teisteren.

Op 30 April, de dag dat wij de dood van Hitler herdenken, heb ik een tweet met de navolgend tekst de wereld ingestuurd:

“Dit videootje met ongeremde Jodenhaat van Marokkaanse bontkraagjes wordt telkens van YouTube verwijderd. Handig censuurmiddel, want zo kan je onversneden antisemitisme ook niet meer AAN DE KAAK STELLEN. Hopelijk laat Twitter het wél staan.”

Ga kijkluisteren! Naar de woorden van deze humanoïden:

“Wij zijn tegen Israël. Omdat gewoon die Joden moeten uitgeroeid worden. Omdat ze onze moslimbroeders gewoon ruïneren. Ons land kapot. Moslims, dat vinden wij ook ons land. ( . . .) dat ze die stempels op hun hoofd hebben. Ik hou daar niet van. Die stempels, je weet wel die hoed. Dan wil ik gelijk djoeken, gelijk prikken weet je. Ik heb graspin hier. Het gaat niet alleen om Israëli’s maar gewoon om Joden, Joden, Joden. Joden en israëliërs zijn voor mij hetzelfde. Ik haat die Israëli’s dus ik haat de Joden ook.” (Hier nog een videootje van dezelfde orde.)

En toch begint er, misschien, heel langzaam, een bewustzijntje in de linkse hazenbreintjes te dagen. Bij Pauw — kijk vanaf 35:00 — zat acteur Pierre Bokma afgelopen woensdag 1 mei te praten over de mogelijkheden om Auschwitz-dokter Mengele een menselijk gezicht te geven. Maar hij zei ook iets zinnigs, namelijk dat je de herdenking op 4 mei van die Tweede Wereldoorlog niet moet verdunnen met herdenkingen van andere oorlogen en andere erge dingen, want dat die Tweede Wereldoorlog uitzonderlijk was door de industriële moord op zes miljoen Joden. Bokma lulde ook wel weer obligaat over zigeuners en homoseksuelen. Maar in elk geval besefte hij dat de focus zou moeten blijven op wat Hans Teeuwen ooit benoemde als de Rolls Royce onder de genocides.

Waarom dat zo belangrijk is, durfde Bokma zich waarschijnlijk niet helder bewust te wezen en het kon uiteraard in een links zwetsprogramma als bij Pauw ook niet aan de orde komen, namelijk dat als men anno heute vom Antisemitismus reden will, mann vom Islam nicht schweigen kann. Over de islamitische wereld dus die al 1400 jaar een nazi-mentaliteit vertoont, over die islamitische wereld die tijdens WO II een belangrijke bondgenoot was van de nazi’s en welke islamitische wereld na 1945 de gemengd nazistisch-islamitische Jodenhaat al meer dan 70 jaar in leven houdt, tegen Israël richt en bezig is het Westen opnieuw met antisemitisme te vergiftigen. Geholpen door de bondgenoot van de islam, namelijk de linkse cultuurdragers, linkse politici en linkse media.

Nee, dat soort islamkritiek gaat links niet uit de bek krijgen zolang de prominente linkse voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei Gerdi Verbeet heet, een vrouw die Holocaustontkenner, Jodenhater, islamist en terrorist Abbas met een hartelijke kus verwelkomde. Zij staat symbool voor een linkse mentaliteit die niet alleen de “verdunning” wenst van de herdenking van WO II, maar die ook bij vele gelegenheden bijvoorbeeld de herdenking van de Kristallnacht perverteerde in een pro-“Palestijnse” en islamofiele anti-Israël-manifestatie.

Vrijdagavond 3 mei zat Gerdi Verbeet bij Pauw. Als u vanaf 16:50 kijkt, zult u opmerken dat de islamitische olifant opnieuw onbenoemd bleef. Terwijl tegenover haar toch Keyvan Shahbazi zat, een vijftiger die op zijn 19e uit Iran vluchtte en in een column in de Volkskrant het volgende had geschreven:

“Wanneer herdenken jullie de joden? Vroeg ik. ‘Op 4 mei’, zei iemand. ‘Dan herdenken we allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, en daarna in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.’

Maar dat is iets anders dan de genocide op joden, riep ik beduusd. Ze zijn toch niet als gevolg van oorlogshandelingen toevalligerwijs omgekomen? De joden zijn met miljoenen op een industriële schaal weloverwogen, planmatig en systematisch uitgeroeid. Zo’n herdenking is toch een ‘homeopathische verdunning’ van de misdaad!”

In de studio herhaalde Shahbas de strekking van zijn column nog eens. Er was, zei hij een “homeopatische verdunning“ van de Dodenherdenking aan de hand, want de Joden waren “geen toevallige slachtoffers van oorlosgshandelingen” want “er zat een ideologie achter”. Jammer dat Shahbas niet vertelde dat de islamitische Jodenhaat in zijn vaderland zoveel lijkt op die ideologie. Hij kwam niet verder dan aangeven dat de bevolking in Iran totaal onwetend wordt gehouden van de Holocaust. Maar expliciete kritiek op het islamitisch antisemitisme mag je misschien ook niet verwachten van een man die het racisme vooral ziet bij Baudet.

Gerdi Verbeet reageert geheel zoals je van haar mag verwachten “Laat ik beginnen met te zeggen dat ik het hartstikke mooi vind dat u hier gekomen bent en dat u zich verdiept heeft in . . . . de moord op 6 miljoen Joden, Roma en Sinti”.

Wat ze dus metéén doet: de leuke moslim verwelkomen, niet vermelden dat hij een uitzondering is en de Jodenmoord “verdunnen”. Vervolgens ontkent ze dat “we het steeds breder maken”, want de “slachtoffers van de bombardementen” en “omgekomen verzetsstrijders” en “de Japanse kampen” werden volgens haar altijd al herdacht. Ze gaat volstrekt voorbij aan het punt waarom het zou moeten gaan: dat via “vluchtelingen”-verheerlijking en asielindustrie massa’s jonge moslims van fighting age binengehaald blijven worden die nagenoeg allemaal Jodenhaters zijn.

Links heeft de hele cultuur — de media, het onderwijs, de staatsorganen, de politiek — gemonopoliseerd en slaagt er tot nu toe in al ruim 50 jaar Jesaja te tarten:

“Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die van het duister licht maken en van licht duisternis, van bitter zoet en van zoet bitter.”

We vinden deze spreuk van Jesaja geciteerd op pagina 219 van een boek van Martin Bosma, de tweede man van de PVV en de meester van de Goebbeliaanse retoriek. Links heeft na het morele en materiële failliet van het verderfelijke communisme nu een nog gruwelijker ideologie tot bondgenoot genomen, namelijk de islam, een nazisme avant, pendant et après la lettre .

In dat boek van Bosma draagt hoofdstuk 22 de titel “Adolf Hitler, socialist”. Daarin luidt de stelling dat “links” na WO II erin geslaagd is om nazisme en fascisme te framen als uitsluitend “rechts” en “conservatief”, maar dat er nogal wat aanwijzingen zijn dat 1) zowel fascisme als nazisme veeleer alles met “links” en met “socialisme” te maken hebben, en dat 2) de liefde van “links” voor de nazistische islam al begint bij de linkse Hitler en zijn islamitische bondgenoot, de Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini.

Bosma’s stelling is extra actueel geworden door opmerkingingen van Thierry Baudet in het programma WNL op zondag, waarop Simone Weimans*** — met haar gezag van zwarte identiteitsvrouw (jammer dat ze niet ook nog transgender is) en icoon van de 4-en-5-mei-campagne van de NPO (speciaal voor iedereen) — metéén als volgt reageerde:

“Rick Nieman had Thierry Baudet “moeten confronteren met de waarheid” toen de politicus beweerde dat fascisme een linkse stroming is, vindt NOS-nieuwslezer Simone Weimans.

De Forum voor Democratie-leider was begin april te gast in Niemans talkshow WNL op Zondag en zei in het programma onder andere dat fascisme is voortgekomen uit het communisme en dat de Italiaanse dictator Benito Mussolini (1883-1945) lid was van de Italiaanse communistische partij.

Voor deze beweringen zijn amper tot geen bewijzen te vinden, maar Nieman corrigeerde de politicus niet. Volgens Weimans had hij dat wel moeten doen.” [mijn vet]

Zelf ben ik historicus van mijn oude ambacht, maar ik ben iets minder zeker van de historische waarheid dan Weimans en dat die bewijzen er wél zijn, weet ik zeker. Martin Bosma verschaft ze ruim.

Er is overigens het een en ander te zeggen voor beide stellingen — zie bijvoorbeeld hier en hier — dus misschien waren nazisme en fascisme wel links en rechts tegelijk. Wie luistert naar hoe de communist Ernst Busch in de Weimar-jaren het fascisme te lijf wilde, hoort het idealisme, maar toch ook soldatenlaarzen. Zomaar een titel van een historische studie naar de Weimartijd: “Linke Leute von rechts”. En hoe heette het socialisme van Stalin dat hij contra Trotzky’s internationalisme in Rusland doorzette? Was dat niet “socialisme in één land”? En hoe verschilt dat dan van “nationaal socialisme”? Nou ja, misschien in het aantal vermoorden dat het gekost heeft, want dat wint Stalin ruim.

Voor mij staat wél vast dat het realisme, conservatisme en patriottisme van Baudet (en Bosma) oneindig veel minder “fascisme” bevatten dan de liefde voor islam, EU en klimaatmaakbaarheid van “links”. Vooral, vooral hebben mensen als Baudet en Bosma (en Wilders) helemaal niks met Jodenhaat te maken, maar wat zich als ”links” afficheert álles.

Mijn opstel zal vermoedelijk opnieuw alleen door mensen gelezen worden die het al weten. Het zal nauwelijks iemand bereiken of aan het twijfelen brengen die hoort bij wat ik graag noem het met de islam collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat.

Maar toch zal ik hier maar vermelden dat ik vandaag apart publiceer op mijn website Bosma’s pracht-essay “Adolf Hitler, socialist” . Het staat als hoofstuk 22 in Bosma’s boek “De schijnélite van de valsemunters” (2010).

GA LEZEN, LINKSE LEUTERKONTEN!!!

*** Ik ben ooit kritisch geweest op Weimans en uiteraard heeft ze me vervolgens geblokt  op twitter, want zo rolt feitenresistent en argumentsloos links.

________________