HALSEMA KLOPT DAT HEB IK GEZEGD BOERKAVERBOD

Dit screenshot is genomen op het exacte moment dat Halsema in november vorig jaar zei dat ze géén boerkaverbod ging handhaven! Ik meen echte waanzin in die blik en dat lachje te zien

Artikel op TPO met video. Bekijkluister burgemoeder Halsema, een intellectueel en moreel inferieure trut, die in haar carrière niks anders heeft gedaan dan de nazislam goedpraten en faciliteren. Bekijkluister, zeg ik, hoe ze vreselijk bijdehand bezig is vragen te beantwoorden uit de Amsterdamse Raad over het Haga-lyceum. Merk op die “ha-ha-ha-wat-moet-je-nou-houding” jegens de vragenstellende raadsleden. Alsof ze een groep kleuters toespreekt die het allemaal niet zo goed begrijpen. Ze waant zich onaantastbaar en dat is ze ook, omdat die raadsleden de waarheid niet durven zeggen, namelijk dat de islam een bedreiging is voor Amsterdam. En voor Nederland en voor Europa en voor de wereld.

Kijk vanaf 3:45. Op de vraag van raadslid Diederik Boomsma (CDA) of het toch niet een beetje merkwaardig was om alleen maar moslimisch Angehauchten uit te nodigen voor het gesprek over het Haga-lyceum en dat het toch best mogelijk zou kunnen zijn dat ook anderen wellicht in de islam-problematiek geïnteresseerd zoue kenne weze, antwoordde Halsema:

De heer Taimoenti [schrijf ik dat goed?] heeft mij een aantal keren laten merken, dat hij zich heel betrokken voelde ( . . .) en ook mee wilde zoeken naar oplossingen, DAT SIGNAAL HAD IK VAN U NIET ONTVANGEN, maar misschien vergis ik me daarin en wilt u dat wel. ( . . .) Ik heb u bijvoorbeeld uitgenodigd voor de veteranen-bijeenkomsten, de opening van het perkje, omdat dat inderdaad ook op uw verzoek was gebeurd. Daar heb ik anderen niet voor uitgenodigd. Maar ik zal, als u daar prijs op stelt, voortaan breder uitnodigen.”

Kijk eens even! Bij deze vervloekte grafkut, die een hele carrière heeft gebouwd op het downplayen van het grootste gevaar dat de Westerse Beschaving ooit heeft bedreigd, moet je echt even aangeven dat je héél toevallig in de problemen met de islam bent geïnteresseerd. Niemand die uitlegt, of durft uit te leggen, dat het probleem met de islam toch echt een andere dingetje is dan de opening van een veteranen-perkje. Ook Nanninga niet.

_______________