Annabel Nanninga ziet er de grap wel van in, van die Mohammedstraat

“En nou hoop ik dat Nanninga zo langzamerhand werkelijk wakker is wat de islam betreft. Dat ze de kosmisch-krankzinnige draagwijdte beseft van deze GroenLinkse knieval voor ‘de lachende moordenaar’. Want van dát epitheton voorzag Mohammed Bouyeri zijn ‘profeet’ Mohammed in de dreigbrief aan Ayaan die hij met een slagersmes vaststak in de borst van Theo.”

Tijdens het partijcongres 2019 van FvD in gesprek met roeptoeter Jensen –  (“de media is”, “de media heeft”) – vertelt Annabel Nanninga op 49:58 over de voorbeeldbrief die het GroenLinkse stadsbestuur van Amsterdam heeft doen uitgaan inzake de erfpacht. In die brief staat een voorbeeld-adres. En dat is de Mohammedstraat.

Nee, dat is géén grap. Nanninga brengt het wél zo, namelijk als een goede grap. Al waarschuwt ze ook dat we, zo in het algemeen, wel lollig kunnen doen over de aanpak in Amsterdam van de menstruatie-armoede en over de inclusieve soep in de kantine van de Stopera, maar dat we de GroenLinkse gekte ernstig moeten nemen en bestrijden, omdat het virus voorlopig alleen in Amsterdam heeft toegeslagen, maar dat Appingedam zo maar de volgende kan zijn die aan de beurt is.

Vroeger, toen ze nog voor GeenStijl schreef, heb ik Nanninga regelmatig flink de islam-les gelezen. Dat begon in 2012 onder de titel “Geen Stijl breekt alle corpsballengebralrecords!” In de jaren daarna zagen onder andere de volgende krachtige titels het licht:

De islam is Annabel Nanninga’s arrogante dikke domme blinde vlek: “eh, nazi-ideologie en dat soort teksten”

Hoewel lid van FvD, stem ik niet op Annabel Nanninga en dat is vanwege haar hoofddoek-standpunt

Nanninga kip-zonder-kop-kakelt over Wilders & Taliban

Annabel Nanninga: gedoe over aanslagen is . . . . . . zóóó elf september 2001 . . . . . gáááp !!!

Hé, Nanninga, lik m’n 69-jarige reet eens! De huichelarij van Annabel Nanninga, de Vrijheid van Meningsuiting en de Popper-paradox

Annabel Nanninga doet een NOSje

En nou hoop ik dat Nanninga zo langzamerhand werkelijk wakker is wat de islam betreft. Dat ze de kosmisch-krankzinnige draagwijdte beseft van deze GroenLinkse knieval voor “de lachende moordenaar”. Want van dát epitheton voorzag  Mohammed Bouyeri zijn “profeet” Mohammed in de dreigbrief aan Ayaan die hij met een slagersmes vaststak in de borst van Theo.

Ik ga verder niet meer uitwijden over de mythische “Profeet Mohammed, deze Führer van het oudste nazisme ter wereld en de hysterische verering die hem ten deel valt, want dat heb ik al té vaak gedaan.
_________________