Nergens in de Nederlandse mainstream-media wordt de therapie met Hydroxy-Chloro-Quine-&-Zink besproken tegen het CCP-virus.

(Wat zegt u? Oh, sorry: ik noem het Covid-19-virus zo omdat het nu in de wereld kan rondwaren door het muilkorven van klokkenluiders door de Chinese Communistische Partij. En voor de rest is het natuurlijk ook helemaal CCP maar dat moet u maar eens bij Lubach gaan bekijken.)

We hebben het dus over verzwijgen van een therapie die echt schijnt te werken en te genezen bij CCP-besmetting. En als goede samenzwerings-theoristen vragen we: welke krachten zitten er achter dat verzwijgen?

Ik hoorde een paar weken geleden voor het eerst van Hydroxy-Chloro-Quine-&-Zink (hierna HCQ-Zink) toen Nederlandse huisdokter Elens claimde dat-ie 10 van de 10 patiënten (!) aan wie hij het voorschreef had genezen. Voorts vernam ik dat de “Inspectie voor de Gezondheid” hem verboden had verder te gaan met zijn praktijken. Waarom weet geen mens. Althans: ik heb geen verklaring op het NOS-journaal gezien.

En toen zag ik een interview afgenomen door ex-burgemeester van New-York, Rudi Guliani. Hij interviewde eind maart 40 minuten lang ene medical doctor Zelenko. Volgens Rudi Guliani is het te danken aan Thomas Paine dat de Amerikanen als natie “are able to apply our God-given common-sense. So let’s do it!”

Het was inderdaad zó een interview: down to earth. Die Zelenko maakte een hartstikke rationele indruk op me en hij claimt dat hij honderden patiënten heeft genezen zonder noemenswaardige bijverschijnselen en ik meen 1 dode. Dat gebeurde gewoon in een kliniek in Amerika. Trump heeft er nog eens keer een typisch oranje-bavianen-opmerking over gemaakt op een persconferentie, toen-ie het had over veelbelovende experimenten via “injecting with bleach”. Dagen later begreep ik pas dat-ie het over de praktijk van Zelenko had: “chloro” = “bleach”(bleekwater). Vat u wel?

En wat mij persoonlijk dan weer níét helpt aan vertrouwen in Elens-Zelenko-Guliani is dat ik al in geen weken meer iets hoor van  Guliani en Zelenko over de wonderbaarlijke genezingen. [UPDATE 16 MEI: wel degelijk heeft Zelenko van zich laten horen: hier. Hij roept Trump op om via een ‘executive order’ de HCQ-zink-behandeling vrij te geven.] Van Elens hoor ik wél wat, maar dat is dan weer ingebed in een beweging die mijn wantrouwen wekt, want Tom Zwitser bemoeit zich ermee en ik merk nu ook dat Elens zich “orthomoleculair arts” noemt. En orthomoleculair schijnt “oei!”.

ZELENKO POSTER

Maar dan anderzijds weer! Op het kanaal van “Blue Tiger Studio” van Tom Zwitser staat een interview met Elens van een half uur dat op het moment dat ik keek al bijna 22.000 weergaven had. Die Elens herhaalt nog eens zijn volstrekt redelijke verhaal en dat is precies zo’n verhaal als dat van Zelenko, alleen lopen de aantallen genezingen van Zelenko in de honderden en moest Elens stoppen bij 10. Het volstrekt ónredelijke bestaat uit het verbod van de Inspectie aan Elens om de mensen te genezen. Ik heb het hele interview uitgeluisterd en . . . . .  dan schrik ik er toch weer van dat Elens serieus is over de charlatan Mikovits, over wie ik zelf onlangs heb geschreven en die helemaal in de samenzwerings-beweringen zit.

Maar dan toch. Anderzijds weer. Ook Elens en Zwitser komen op volstrekt redelijke gronden tot de conclusie dat de verklaring moet zijn: de media en alle instituties en met name het RIVM zijn corrupt en staan in dienst van Big Pharma en Bill Gates die alleen maar uit zijn op wereldwijde vaccinatie en de kosmische winsten die daarbij horen.

Goed. Nogmaals. Nergens dus in de msm één enkel kikje over die HCQ-Zink-therapie en dan ga je toch weer anders luisteren naar een volstrekt redelijk klinkende longarts David Prins die óók al gematigd wantrouwig is over the powers-that-be en hun bevindingen.

I rest my case. Ik weet echt niet meer wat ik moet denken. Nou ja: in elk geval dat ik het uiterst merkwaardig vind dat dit HCQ-Zink nergens in de politiek en de msm wordt besproken.

There is something very rotten in Holland.
Or is there?

INSTANT UPDATE:

Hydroxy-chloroquine werkt níét, zegt een man die op ’n op 10 mei gepubliceerde video weledelzeergeleerd en extréém slaapverwekkend op de kubieke millimeter- (niet de vierkante mm, want hij gaat óók de diepte in!) –  praat over onderzoeken die hét essentiële element buiten beschouwing laten: ZINK! Hij nóémt zink niet eens! En hij heeft blijkbaar niet gehoord van de praktijkvoorbeelden met 100% genezingen.

UPDATE 17 MEI:  https://twitter.com/MartienPennings/status/1261895868128649218

DOORBRAAK! Gisteren, 17 mei, zat huisarts Elens bij Pauw.

UPDATES 20 MEI:

Trump: ’Ik slik hydroxychloroquine tegen corona’

UPDATE 21 MEI: https://twitter.com/MartienPennings/status/1263340488821747713

UPDATE 27 MEI: Baudet interviewt Rob Elens drie kwartier lang in het FvD-journaal van 25 mei. Kijk vanaf 18:44:

Dit is van enig belang. Elens citeert tijdens het interview met Baudet de conclusie van de studie van “The Lancet”. Daar staat dus dat ze eigenlijk geen conclusies durven trekken. Raar dat Elens tussen neus en lippen erbij vertelt dat “zink niet is meegenomen” . . . . . . . ZINK IS NIET MEEGENOMEN !?!?!?, maar dat is volgens Elens zelf de kern van de essentie!!!! Snap niet dat-ie daar zo casual over doet. En verder is het natuurlijk geen onderzoek naar TOEPASSING IN DE EERSTE 5 DAGEN VAN DE ZIEKTE. En dat was volgens Elens zelf ook OF THE ESSENCE !!! Waarom doet-ie ook hierover zo slapjes? Enfin hier is het citaat dat Elens op 34:35  laat zien:

ELENS LANCET STUDIE

UPDATE 28 MEI: Het is nauwelijks nog bij te houden. Inmiddels heeft Tom Zwitser alweer zes-en-tachtig interviews gehouden met Rob Elens waarbij vragen van kijker worden beantwoord:

Ook dit bereikt mij deze 28ste mei Anno Domini 2020:

RAOULT DIDIER TWITTERPROFIEL

UPDATE 29 MEI (Over Didier Raoult): https://twitter.com/MartienPennings/status/1266337148485107712

TOCH NOG GEVONDEN! De video waarin de rechterhand van Didier Raoult, Philippe Parola, het Lancet-onderzoek niet alleen vol fouten, maar ronduit frauduleus noem

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCNEWSofficiel%2Fvideos%2F3285452384832547%2F&show_text=0&width=560

UPDATE 30 MEI:
Je zou er toch gek van worden? Zie hier onder bericht van vandaag in de Telegraaf. Iedere keer weer hebben die “deskundigen” het over het toedienen van hydroxy-chloroquine ZONDER ZINK (en azithromycine) aan corona-patiënten die veel verder heen zijn dan het beginstadium van de ziekte, dwz de eerste 5 tot 8 dagen. Blijkbaar hebben ze het óók over mensen die al op de IC liggen. Nou, dan ben je dus ruim te laat. Tenminste volgens Zelenko en Elens.

UPDATE OP 9 JUNI DIE IK AL OP 3 JUNI HAD MOETEN DOEN. Mijn reactie (onder pseudoniem “Leo Sar”) op een artikel op GeenStijl van “Ronaldo”.

RONALDO CORONA HIEDROKSIEGLOROKIENA

UPDATE 11 JUNI 2020

Bij Op1 zat woensdagavond  10 juni de nefroloog (specialist op het gebied van nierziekten) Raphaël Duivenvoorden. Kijk vanaf 20:20. Deze meneer kwam nu eens definitief afrekenen met het verhaal dat hydroxy-chloroquine zou helpen tegen Corona . . . . . . NOT! NOT! NOT! HET IS VERBIJSTEREND DAT IK STEEDS HETZELFDE VERHAAL MOET VERTELLEN, namelijk dat ook deze zak hooi NIET de richtlijnen heeft gevolgd van degenen die het middel succesvol hebben toegepast, namelijk a) in de eerste 8 dagen én b) met zink én azithromycine.  Zie mijn stuk van 11 mei “Wordt in NL een therapie verboden die hélpt tegen het virus?

Duivenvoorden is heel duidelijk. In zijn onderzoek werd het middel voornamelijk tot uitsluitend gegeven aan doodzieke patiënten. Hoor maar:

“ongeveer 12.000 mensen opgenomen met Corona in het ziekenhuis, die opgenomen patiënten zijn voornamelijk ook die het middel hebben gekregen”

“in principe is het alleen maar gebruikt . . . . tenminste de bedoeling is geweest het alleen maar te gebruiken voor mensen die echt ziek waren en in het ziekenhuis terecht kwamen ( . . .) en de bedoeling was niet om het te gebruiken in de eerste lijn”

De geleerde heeft gekeken naar de “effecten op het immuunsysteem”. Maar zo werkt het middel helemaal niet! De claim van degenen die het succesvol hebben toegepast luidt dat de hydroxychloroquine de cel opent, dat de zink erin gaat en dat aldus het vrirus in die cel geen kans krijgt.

Als presentatrice Carrie ten Napel de huisarts Rob Elens ter sprake brengt die 10 patiënten succesvol behandelde met de betreffende combinatie, zegt Duivenvoorden  “dat is het gevaar” dat “mensen met zo’n platform zonder goede onderbouwing dat soort statements maken”.

Maar zelf heeft-ie dus geen begin van benul waar-ie over praat. Niettemin kan Charles Groenhuijsen een klein miljoen kijkers voorhouden:

“Advies: niet doen! Dit niet nemen! Wachten op ’n beter mogelijkheid!”

HET HOUDT NIET OP. NIET VANZELF.

CORONA DUIVENVOORDE RADBOUD

UPDATE 21 JULI 2020:

Hier nog maar eens een hoplakee-holadiejee: https://twitter.com/MartienPennings/status/1310477674184347649

_______________