Het voormeisje van de studenten die nog moet beginnen met zich afvragen hoe het nou allemaal komt, net als haar achterban en net als dat volk dat Rutte nog steeds aan 44 zetels wil helpen

Caroline Glick wijst in dit stuk – dat oa het waarom van het onbestraft blijven van de terreur van “Black Lives Matter” analyseert – op ’n sterke stroming onder Amerikaanse “hoger” opgeleiden die “globalistisch-altruïstisch” is, dus “links” is ten koste van zichzelf. Het actualiteitenprogramma “EenVandaag” zag vandaag als kenmerk van de nieuwe generatie studenten dat ze zo braaf en altruïstisch zijn. En uiteraard dús ook hartstikke “links”. Maar ze worden met al die linksigheid steeds ongelukkiger, zo begreep “EenVandaag”.

Dat is dus het resultaat van het nagenoeg-monopolie van het met de islam collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat dat de afgelopen decennia onze politiek, media en onderwijs heeft beheerst. Dat 1968-conglomeraat heeft ook al eerdere generaties, maar vooral deze generatie geleerd dat de blanke mens vanwege kolonialisme en slavernij en Holocaust aan alle kwalen in de wereld schuldig is. Boete doen is het parool. Al decennia.

Maar de vraag is tot hoeveel boete bijvoorbeeld die studenten-jeugd nog bereid is. “Eenvandaag” signaleerde studenten-stemmen die zeiden dat ze nu wel genoeg genaaid waren. Alleen hebben ze natuurlijk geen idee door wie of wat ze voortdurend genaaid worden. Het gevaar dat ze erachter komen – en durven erkennen! – dat ze net als de rest van Nederland slachtoffer zijn van massa-immigratie en de EU-transfer-unie is gering. Want studenten zijn over het algemeen vrij dom en jong en onervaren. Ik heb me door financiële economisten laten vertellen dat vooral het – door de EU dus! – extreem laag houden van de rente om voor de knoflooklanden hun staatsschulden betaalbaar te houden vernietigend heeft gewerkt en niet alleen op de pensioenfondsen. We betalen inmiddels voor de hele wereld en halen de halve wereld binnen. De plannen zijn om ongetelde miljarden aan een volstrekt idioot “klimaatplan” uit te gaan geven. Dat gaat een keer ’n Kladderadatsch opleveren.

In 2017 schreef ik al een stuk onder de titel “Syp Wynia laat zien hoe Nederland aan de naden begint te scheuren en de werkende middenklasse opbrandt”, maar voorlopig staan Rutte en zijn VVD – die in de afgelopen jaren niks goed hebben gedaan en alles verkeerd – op 44 zetels in de peilingen. Gewoon maar wachten tot de wal het schip keert en ook de allerdomsten – en daaronder zijn ook altijd de studenten – het door schade en schande hebben geleerd. Wist u overigens dat Rutte met al zijn gladde managers-kwaliteiten een doodgewone krankzinnige is?

____________________