Hier is de link naar de tweet van “Ronald”

Het heeft uiteraard niks met de islam te maken. Ga maar lezen hieronder en ga maar luisteren naar iemand die door twitteraar “Ronald” als “Sait” wordt aangeduid. Geen idee of deze wat rijpere kansen-parel werkelijk zo heet. Luisteren zal overigens niet lang meer mogelijk zijn, want hier hebben we echt wel een gevalletje haatzaaien en tot-geweld-oproepen. Dus het is niet heel raar als dit verwijderd gaat worden, maar de andere kant is natuurlijk: je kan het óók niet meer aan de kaak stellen. Tenzij. Tenzij iemand zoals ik de hele tekst uitschrijft en een screenshot van het edele aangelaat van deze oprechte rebel maakt. Wat u vooral niet moet doen: onderstaande rant in verband brengen met een begrip als “jihad”. En als je dat verband dan toch per se wil leggen, dan is hier sprake van een islamverkeerdbegrijpende en verwarde lone wolf.

ENJOY!!!

“Als iemand opstaat, moet je ook meedoen! Snap je dat? Jij hebt toch ook gehad, of niet? Dan moet je niet zeggen: wat is dat voor moslim, moslimgemeenschap! Dat is niet goed! Dat heeft toch niks met moslim te maken? Mensen hebben genoeg gehad te demonstreren, snap je? Met demonstreren bereik je geen kanker, geen reet man!Ik zeg toch: je moet maar drie Nederlanders onthoofden! Dat moet je doen snap je, snap je toch? En zo krijg je je zegen! En mensen die elkaar filmen, dat is fout, kankerkind! Je moet mensen niet filmen die een auto op laten blazen! Snap je toch? Je neemt het toch op, kankerkind? Je moet niet filmen. Je moet méédoen! Je moet kapot maken die hele kanker-ramen! Cocktail, hele kankercocktail in die kanker-politie-auto gooien! Bakstenen! Bakstenen!

Niet die kankertelefoon pakken en zo, hé, ik wil even situatie filmen! Man dan doe je toch, dan naai je je vriend man! Mongolenkind! Politie kijkt die videobeelden weer af en, kijk, deze man heeft iets gegooid! Dus mensen moeten zich elkaar niet filmen, man! De omstandigheden moet je niet filmen, want je dumpt je eigen vriend, snap je toch! Bééldmateriaal! Toch? Dat je weet: je moet opstaan en kapot maken die kanker-politiemensen. Ja? Je weet zelf toch, die politie mensen hebben een hekel aan jullie, toch?  Overheid heeft hekel aan jullie! Nu is tijd om je kankerbek open te maken en kankerhard kapot te maken, snap je? Ik haat die kanker-reacties, hè! Gelezen! Echt kankerdom zijn ze man! Ik zweer het je, echt kankerdom zijn die mensen hier op die reactie! Mensen die typen, snap je, dom-dom-typen, snap je toch? Doe je kankerbek open! Jij blijkbaar, jij, vind je, blijkbaar die kankerkont in jouw kont geneukt te worden door die kanker-overheid. Dus het is tijd dan moet jij ook méédoen! Snap je?”
_______________