LEES OOK: Ties Brock is de nieuwe correspondent van het NOS-journaal en wéér een antisemiet (17 oktober 2020)

Gisteren was het rotzakje Tiesje Brockje weer heel even op slechts één enkele aflevering van het NOS-journaal en hij wist toch weer één klein vuiligheidje richting Israël te spuiten, het land waar hij te gast is als “correspondent”. Geen idee waarom het aitumpje gisteren alleen het journaal van 15:00 haalde. Ik heb zo’n beetje alle andere afleveringen van die dag gecheckt, maar nergens kwam Tiesje terug.

Enfin, dat vuiligheidje: kijkluister vanaf 07:15. Het gaat over nieuwe ultracentrifuges voor de verrijking van uranium die het moorddadige gruwel-regime in Teheran aan een atoombom moeten helpen. Obama heeft indertijd een “deal” gesloten met de Ayatollahs die inhield dat deze apocalyptisch-messianistische gekken zich zouden houden aan de “internationale richtlijnen” en géén atoombom zouden gaan ontwikkelen. In het kader van de deal stuurde Obama een heel vliegtuig met miljarden cash-geld naar Teheran. Echt waar? Echt waar!

In Israël hebben de hoogste militaire bazen inmiddels verzekerd dat hoe dan ook het IDF zal voorkomen dat Iran een atoomwapen ontwikkelt. Dus de hele wereld vreest dat Israël het een keertje nodig zal vinden om de Iraanse nucleaire ontwikkelings-faciliteiten te nuken. Dat lijkt een reële inschatting, want de soennitische landen in Arabierië, die nóg net ietsje beter hun geloofs-neefjes in Iran kunnen peilen, zijn dermate bang voor die gekken, dat ze een bondgenootschap met joden zijn aangegaan. Weet u nog? De Abraham-Accoorden afgesloten onder Trump? Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabisch Emiraten en nog een paar van die fijne landen waar normaal de jodenhaat uit alle poriën van de hele natie komt, gingen schuilen bij Israël en zijn zelfs bereid hun “lievelingen” te laten vallen: de Palmaffia’s die van de Moefti van Jeruzalem tot Arafat tot Abbas en Hamas  al 100 jaar de joden terroriseren en de vrede saboteren.

Dat betekent dus dat ze écht bang zijn voor Iran. Maar zo niet het team Biden-Harris dat helemaal de lijn van Israëlkenner Obama weer oppakt: die twee gaan gewoon de Palmaffia’s weer subsidiëren en in staat stellen tot sabotage van elk vredesvoorstel en gaan weer vol vertrouwen een “deal” met Iran sluiten inzake atoomwapens.

Zo: nu bent u klaar om één zinnetje van Tiesje Brockje in zijn aitumpje op het NOS-Journaal op waarde te kunnen schatten. Na gezegd te hebben dat de Israëlische regering niet gelooft in diplomatie richting Iran, zoals president Biiden, besluit hij omineus: “Israël gelooft meer in confrontatie”.

Die Juden sind an allem Schuld! Het ligt dadelijk echt niet aan de Iraanse messianistisch-apocalyptische gekken als het Midden-Oosten in brand staat. Dat komt door de Joden! Dát is de lading en betekenis van dat ene smerige zinnetje van Tiesje Brockje.
__________________