Volgens mij had zij dit niet hoeven hebben als ze op tijd ivermectine had gekregen

Zie mijn stuk van januari 2021 — “IVERMECTINE! Het MISDADIGE ZWIJGEN over de preventieve en curatieve WERKZAAMHEID van IVERMECTINE tegen CORONA” — en  neem vervolgens kennis van twee artikelen van maart 2021 eentje in Medisch Contact — “Hoge boete voor artsen die onterecht hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven” — en eentje op de site van de Inspectie Gezondheidszorg — “Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona” — die de misdadige domheid onderstrepen van te velen van de boven ons gestelden.

Ik zag zojuist (1 mei 2021) een item op het NOS-journaal over de massa jonge mensen (gemiddelde leeftijd 40) die chronische klachten overhouden na Corona bij een relatief mild verlopen ziekte-proces zonder ziekenhuisopname. Ik denk dat als deze mensen op tijd ivermectine hadden toegediend gekregen, zij deze chronische klachten NIET zouden hebben gehad. Maar het medische en politieke tuig dat in NL aan de touwtjes trekt, komt overal mee weg. En in de hele medische wereld in NL is er blijkbaar nergens genoeg moed en inzicht voorhanden om aan de bel te trekken. Nou ja: er is de mailing-zelfhulp-groep opgezet door huisarts Rob Elens, maar die heeft een klein bereik.

Zelf ben ik gevaccineerd, maar ik heb nog voor de strafmaatregelen tegen ivermectine van kracht werden, een paar doses op de kop weten te tikken. Daarnaast heb ik een paar zelftesten liggen. Dus als een van mijn geliefden verschijnselen krijgt, wordt er meteen getest en gaat er bij positief resultaat onverwijld ivermectine in.

__________________________