Ga naar mijn stuk van januari “IVERMECTINE! Het MISDADIGE ZWIJGEN over de preventieve en curatieve WERKZAAMHEID van IVERMECTINE tegen CORONA”. Onderaan dit stuk ziet u twee video’s: eentje van de Amerikaanse professor Pierre Kory en eentje van de gortdroge Engelse professor John Campbell. Dat was toen Kory en Campbell elkaar nog niet hadden ontmoet, maar ook toen opinieerde die gortdroge Campbell over HET OVERWELDIGENDE BEWIJS dat Kory aandroeg dat ivermectine wérkt tegen Corona al wel dat dit . . . . eh . . . .  well, well, well  . . . . . toch best interessant klonk en dat we er misschien toch maar eens serieus naar moesten gaan kijken. You don’t say! Roekeloze Engelsman! Maar nu zien we avonturier Campbell in gesprek met Kory en is Campbell om.

Kijk vooral even de laatste 8 minuten, vanaf minuut 25. Daar benadrukt Kory nog eens dat de data die bewijzen dat ivermectine werkt overweldigend zijn en dat als dat gewoon erkend zou worden de hele vaccin-industrie wel eens onderuit zou kunnen gaan voorzover het anti-Covid-vaccins betreft.

Kijk voor praktische tips even van 9:20 tot 11:20. Absoluut zeker werkend en betrouwbaar medicijn tegen Corona, zowel preventief als curatief. Preventie-dosering: 0,2 mg per kilo lichaamsgewicht en dat na drie dagen nog een keer. Vervolgens om de 2 weken die dosering.

Aan die praktische tips hebt u evenwel niks. Want de incompente misdadigers dan wel de misdadige incompetenteriken die leiding geven aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg hebben ivermectine VERBODEN. HOGE BOETS VOOR ARTSEN DIE HET OFF-LABEL VOORSCHRIJVEN. Neem kennis van twee artikelen. Eentje van maart 2021 eentje in Medisch Contact: “Hoge boete voor artsen die onterecht hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven”. En eentje op de site van de Inspectie Gezondheidszorg:  “Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona.

Echt: dit is MISDADIG:

_______________________________________