Dit jaar was ik eigenlijk niet van plan om ter gelegenheid van 4 mei iets te schrijven. Dat heb ik al zoveel jaren gedaan en het helpt toch niet.

2014: Zou Shavit op de “Nakba”-herdenking van 4 mei in Hilversum al genoemd gaan worden?
2016: Meegaande Joden bij Pauw aan tafel op 4 mei 2016
2016: Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . . goedmensen Huub van der Lubbe en Dolf Jansen zaten ook aan enne . . . . . Mark Rutte is definitief gek geworden
2017: Ter geestelijke voorbereiding op 4 en 5 mei: 30 april de dood van Hitler
2017: 4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen
2018: Mijn bijdrage aan 4 mei 2018 bestaat uit een mededeling: de nazistische islam en de hernieuwde Jodenhaat zijn aan Europa opgedrongen door de EU, ook wel bekend als “Eurabië”
2019: Op 4 mei verzwijgt onze linkse elite de moslimische Jodenhaat
2020: Arnon Grunberg: Wilders en Baudet werken aan ’n moslim-Auschwitz!

Ik zei: het helpt toch niet. Want in 2020 was ik dermate geschokt door de stompzinnigheid van Grunberg dat ik pas op 10 mei zover was dat ik mijn woede kon verwoorden. Het hielp niet alleen niet, het werd elk jaar erger. Net als de herdenking van de Kristalnacht op 10 november de laatste jaren een steeds ergere pervertering  werd. Hier een opsomminkje maar waarschijnlijk niet volledig:

2011: De beste herdenking van alle vermoorde Joden is het bestaan van Israël
2011: De beste herdenking van alle vermoorde Joden is het bestaan van Israël (II)
2016: De pro-islam-anti-racisten gaan de Kristallnacht in een synagoge in de Amsterdamse Jodenbuurt “herdenken”
2016:  Kristallnachtherdenking 2016
2017: Nazi-collaborateurs en domme meelopers vieren de Kristallnacht in Amsterdam

“Repel” (Maike van Charante) heeft dit jaar een prachtig kalm stuk geschreven over “ons” herdenken. Dat “we” moeten ophouden met die Godwins want anders herkennen “we” dadelijk het echte nazisme niet meer als het voor ons oprijst. Maar sorry, Repel, je mist het belangrijkste punt. Namelijk dat zulks allang het geval is.  Want islam = nazisme. “We” — nou ja de links-regressieve mainstream-monopolie-cultuur —  zijn een vijand van de enige fatsoenlijke democratie in het Midden-Oosten, namelijk Israël. En “we” pamperen en vergoeilijken een ideologie die één op één elk wezenskenmerk met het nazisme deelt.

Repel schrijft: “Wie Holocaustoverlevenden op hun hart wil trappen, moet hen vooral vergelijken met goed verzorgde varkens in een boerenschuur. Of met criminele Marokkanen die terecht bekritiseerd worden. Dit soort vergelijkingen zijn absurd en ongelooflijk kwetsend.”

Het gaat niet alleen om “criminele” Marokkanen, Repel, maar om Marokkanen die hun misdaden plegen vanuit een criminele en NAZISTISCHE haat-ideologie, de islam, waarin vooral joden gehaat worden. En dat is géén Godwin.

Lees mijn boek-in-spe: “ISRAËL BESTÁÁT — en is de meest legitieme natie ter wereld

_______________________