Tis Frans, dat ziet u. Maar er staat dat 1500 artsen gevraagd hebben om ondanks het verbod, ook in Frankrijk — want Big Pharma is overál de baas — aan hun eed van Hippocrates te mogen voldoen, namelijk mensen minimaal geen schade toebrengen en zo mogelijk genezen. En dat kán met Ivermectine.

Ik ben de laatste dagen even te druk geweest met de misdaad jegens Israël om de misdaad jegens Suriname onder de aandacht te brengen, waar de mensen onnodig liggen te creperen en in volledige lock-down moeten. Het is overigens een misdaad tegen de hele wereld. Dit medicijn is bewezen uiterst werkzaam. Niet voor niks hebben de handlangers van Big Pharma in Nederland (de “Gezondheids”-inspectie) 150.000 euro (!!!) boete gezet op huisartsen die het middel off label stiekem voorschrijven tegen Corona, preventief of curatief. Nee, ik ben géén complotdenker, “wappie” of antivaxer. Ik (1945) heb netjes mijn twee Pfizertjes opgehaald. Maar ik had voor die tijd wel twee doses Ivermectine in het keukenkastje voor het geval dat ik of iemand van mijn geliefden besmet geraakt zou zijn. Zie mijn stuk van 10 mei: “Gaat Dr.  Pierre Kory de Ivermectine-misdaad van Big Pharma wereldwijd aan de kaak stellen?

Inmiddels heb ik één geval meegemaakt van een vriend op de Philipijnen die een paar dagen hevige griep had, niet wist of het Corona was, Ivermectine wist te bemachtigen, het volgens de voorschriften nam en letterlijk na niet meer dan een enkel uur hevig begon op te knappen. Na een dag was het over met de zware griep, die misschien wel Corona was.  

Enfin, de misdaad tegen Suriname en de rest van de wereld gaat gewoon door zolang de top van de medische wereld, de politiek en de media bang zijn om werkelijk te kijken wat de bewijzen zijn voor de werking van Ivermectine. Ze zijn namelijk bang voor reputatieschade, bang om om in een “kwakzalvers-middel” te hebben geloofd. Nou, dat gevaar is non-existent kan ik u verzekeren. Maar ze zitten door die angst in een collectieve tunnelvisie.  Liever dat de hele wereld kapot gaat dan dat zij hun dure nekken uitsteken. Misdadigers!

_________________