Het is géén “complot” als in: bewust zo afgesproken. Nou ja: aan de top bij Big Pharma is het, vermoed ik, wel degelijk een bewuste strategie. Bij de echelons daaronder is het is eerder een mengsel van conformisme, angst en domheid. Maar hoe lang houdt dat mengsel nog stand? Want de bewijzen worden steeds overweldigender dat vroeg-Hydroxychloroquine + zink + azithromycine (=HCQ) zéér genezend werkt en dat voor Ivermectine zowel curatief als preventief datzelfde geldt.

Die alternatieven voor het nemen van een vaccin worden belangrijker nu steeds duidelijker wordt dat vaccins niet zonder gevaren zijn. Mensen worden gedwongen de omstreden vaccins te nemen omdat in Nederland op het off label voorschrijven van Ivermectine door artsen een boete van 150.000 euro is gezet! Dit is misdadig.

LEES OOK: Omroep MAX vindt het prima als bejaarden onnodig aan Corona sterven

Ik zeg niet dat ik alles snap — het gaat hier over het Pfizer-vaccin — maar in dit kwartiertje zijn een paar mensen aan het woord die niet de domsten zijn en onder hen is Robert Malone, nota bene de uitvinder van de mRNA-techniek die in het Pfizer-vaccin wordt gebruikt:


Van de mainstreammedia hoef je uiteraard niks te verwachten en dat geldt eigenlijk ook voor één van de twee voornaamste “alternatieve” on-line nieuws-outlets in Nederland, namelijk TPO. Bert Brussen, die tegenwoordig vanwege geldgebrek weer schrijft op geenStijl, maar die tegelijk de CEO van TPO is, heeft zich vastgebeten in de overtuiging dat de genezende werking van zowel HCQ als Ivermectine op sprookjes berust. Dat kan maar één reden hebben: Bert heeft het imago van razend slimme jongen die je geen knollen voor citroenen verkoopt. Dus die kan zich nóóit laten betrappen op naïviteit. En dat gevaar ziet-ie als-ie zelfs maar voorzichtigjes zich zou gaan afvragen of misschien . . . . .

Sinds ik ruim een jaar geleden vaststelde dat HCQ werkt en datzelfde in januari 2021 deed voor Ivermectine, zijn de bewijzen dat vooral Ivermectine super-effectief is, tsunami-achtig aangezwollen. En bij GeenStijl hebben ze het opgepikt, maar blijkbaar zien ze ook daar niet dat er echt een megamisdaad gepleegd wordt. Misdaden tegen de menselijkheid? Ja hoor! No less!

Ik sprak in de titel hierboven van een massamoordmisdaadschandaal, maar misschien moeten we de aanklacht toch “afzwakken” naar dood-door-schuld van vele tiendduizenden mensen. Wereldwijd wellicht miljoenen. En de daders zijn niet te pakken. Als we het tot Nederland beperken: die zitten anoniem in de “Gezondheidsraad” of de “Inspectie voor de Gezondheidszorg” en als Wybren van Haga kamervragen stelt aan Hugo de Jonge dan verschuilt de verantwoordelijke minister zich achter deze “medisch wetenschappelijke specialisten”. Kijk maar.

Dit schandaal móét toch een keer losbarsten? Ondanks de totale conformistische incompetentie van de mainstreammedia? Of ben ik nou te optimistisch en is onze cultuur nóg veel reddelozer verloren dan ik al dacht?

UPDATE 8 JULI:

WHO’s ivermectin research team lead… independently publishes on 24 ivermectin RCT’s in a major journal – reports large decreases in mortality, hospitalization, time to recovery, viral clearance. Newspaper /TV station editors around the world told not to cover.. and they obey 1/2

Public health agencies sit silently. The scientific community worries about losing public confidence if they “prematurely” adopt ivermectin while the Asia Pacific is on fire with COVID, thousands dying. A new record in absurdity (depravity?) has been set.

UPDATE 29 JULI 2021

UPDATE 3 AUGUSTUS 2021

https://www.jpost.com/health-science/israeli-scientist-says-covid-19-could-be-treated-for-under-1day-675612


Zie ook: “Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven

UPDATE 11 SEPTEMBER 2021:

________________________