Wat is er gebeurd vroeg de Fox-presentatrice afgelopen zondagmorgen 20 juni 2021 aan senator Ron Johnson. Het antwoord: Fauci, de Van Dissel van Amerika, spande samen met big pharma en big-tech (YouTube, Facebook, Google) om het levensreddende effect van Ivermectine tegen Corona buiten het nieuws te houden. Dat heeft honderdduizenden doden gekost, zegt Dr. Pierre Kory. Hij vertelt dat een van de grootste producenten van Ivermectine nu van Fauci en de regering Biden 3 miljard krijgt om een pil te ontwikkelen tegen Corona. Daarop gaat patent zitten, zegt Kory, en dus kan de fabrikant er fors aan verdienen, terwijl het al decennia in gebruik zijnde Ivermectine patentvrij en dus goedkoop is.

De senator ken ik al van de senaatshoorzitting in december toen Kory de bewijzen dat Ivermectine werkt al overweldigend noemde. In deze Fox-uitzending zegt hij dat er nu onlangs een studie is verschenen met opnieuw een groot aantal onderzoeken dat hetzelfde bewijst. Wat de bewijzen nóg tsunami-achtiger maakt.

Honderdduizenden onnodige doden, zei Kory. Dus die koppen boven mijn eigen stukkies waren helemaal niet overdreven:

IVERMECTINE! Het MISDADIGE ZWIJGEN over de preventieve en curatieve WERKZAAMHEID van IVERMECTINE tegen CORONA (17 januari 2021)

Chronische vermoeidheid na corona, want verbod op ivermectine (1 mei 2021)

De Ivermectine-misdaad — minstens dood door schuld — door de bazen van de Inspectie Gezondheidszorg (3 mei 2021)

Gaat Dr.  Pierre Kory de Ivermectine-misdaad van Big Pharma wereldwijd aan de kaak stellen? (10 mei 2021)

Niet massaal Ivermectine voorschrijven = MISDAAD JEGENS SURINAME (30 mei 2021)

Massamoordmisdaadschandaal rond Ivermectine en HCQ: hoe lang zwijgen de mainstream media nog? (16 juni 2021)

Voor hydroxychloroquine is eenzelfde verhaal te vertellen:

Wordt in NL een therapie verboden die hélpt tegen het virus? ” (11 mei 2020)

Omroep MAX vindt het prima als bejaarden onnodig aan Corona sterven (9 juni 2020)

Suicidale waanzins-golf rond hydroxy-chloroquine (28 oktober 2020)

Maar nergens gaan de verantwoordelijke elites toegeven dat ze het mis hebben gehad, want dan geven ze toe dat ze, zegt de senator, honderdduizenden doden op hun geweten hebben. En dan hebben we het nog niet eens over onnodige ziekenhuisopnamen, blijvende schade aan de gezondheid en over het verdere economische en sociale leed spreken we al helemaal niet. Had voor het overgrote merendeel allemaal voorkomen kunnen worden.

In de Fox-uitzending wordt het Ivermectine-schandaal in de context van de samenzwerings-hoaxen van de Democrats tegen Trump gezet. Zou kunnen: in elk geval werken de mainstream-media en Big Tech voor de Democrats. Dus daar zit bepaald wat in.

UPDATE 29 JULI 2021

__________________