Ontkennen dat Ivermectine werkt, blijft op wereldschaal vele duizenden doden en gigantische maatschappelijke ontwrichting veroorzaken. Antisemiet, tevens viroloog Marc van Ranst mag morgen in College Tour opnieuw het grote publiek vergiftigen met zijn vrijblijvende demoniseren van een bewezen werkend middel. Nu.nl wijdt er een extreem dom en hysterisch artikel aan.

Morgen, dinsdag 7 september, is Marc van Ranst te gast bij College Tour.

De aankondiging:

“Hij vertelt bij Twan Huys wat zijn verwachtingen zijn over het corona-najaar en wat de wereld nog te wachten staat.”

Nou, dat zal dan vooral bestaan uit nog veel meer Ivermectine-ontkenning, dus propaganda voor nog meer long-covid, nog meer mensen aan de beademing, nog meer doden, nog meer blijvende gezondheidsschade bij tienduizenden en nog meer “maatregelen” en maatschappelijke ontwrichting.

Merk op hoe indirect, via de zinsnede “de Vlaamse viroloog die te maken krijgt met extreme bedreigingen” niet alleen de “anti-vaxxers” maar ook degenen die kritiek hebben op de maatregelen worden geassocieerd met terreur.

Van Ranst zelf twitterde aldus:

Ik kan niet zijn originele tweet posten, want Van Ranst heeft me uiteraard geblokkeerd. Die tweet haal ik uit dat hysterisch en domme artikel op NU.nl. Daarin wordt de waarschuwing tegen Ivermectine geciteerd die de FDA, de Amerikaanse Food and Drugs Administration, heeft uitgegeven:

Die FDA-waarschwing werd uitgegeven nadat er, ondanks de informatie-onderdrukking toch een soort van stormloop op Ivermectine was ontstaan, met uiteraard sporadisch verkeerd gebruik ervan. Ja, dat krijg je als de “autoriteiten” met behulp van Big Tech (Google, YouTube, Facebook) met alle macht elke discussie en experimenteel gebruik onderdrukken. Dan kunnen mensen niet voorgelicht worden. De anti-Ivermectine hysterie werd vooral aangeblazen door het populaire blad “Rolling Stone”. Kijk eens even!

Uit dat artikel van Roling Stone haalt NU.nl deze wijsheid:

“Dokter Jason McElyea uit Oklahoma waarschuwde in Amerikaanse media dat de wachttijden in ziekenhuizen oplopen door de toestroom van mensen die ziek worden nadat ze zichzelf hebben behandeld met Ivermectine.”

Blijkbaar is het NU.nl ontgaan dat “Dokter Jason McElyea” inmiddels is ontmaskerd als een liegende charlaten en dat er geen enkele “normale” patiënt onbehandeld is gebleven door een vermeende toestroom van Ivermectine-overgedoseerden. Rolling Stone heeft namelijk inmiddels een update bij dat hysterische Ivermectine-hitpiece.

Dat stuk op NU.nl maakt, net als Van Ranst, in navolging van de FDA dus de GROTESK IDIOTE CLAIM dat Ivermectine een paarden-en-koeien-middel is. Terwijl het Nobel-prijs-winnende Ivermectine al tig jaar miljoenmiljard keer is voorgeschreven voor mensen.  

Wie mijn stukken over Ivermectine en HCQ heeft gevolgd, heef kennis gemaakt met Pierre Kory de leider van “Front Line COVID-19 Critical Care Alliance” (FLCCC). Hij en zijn organisatie hebben uiteraard gereageerd op de ophef en op de verklaring van de FDA.

1) Verklaring over de misleidende richtlijn uitgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Sleutelpassage:

The FDA consumer guidance statement admits that they have not reviewed data on the use of Ivermectin to treat or to prevent COVID-19. However, the agency felt compelled to use language to discourage any discourse and interest in using Ivermectin as a front-line treatment of COVID-19. To do this is to ignore the growing body of scientific evidence from peer-reviewed research, over 40 medical trials, and results from Ivermectin’s use in medical settings worldwide, showing the safe and effective use of the drug in fighting COVID-19.”

2) Samenvatting van de bewijzen voor de werkzaamheid van Ivermectine tegen Covid per 29 augustus 2021.

UPDATE 11 SEPTEMBER 2021:

Zullen we vrolijk eindigen?

____________________