Dit stuk kan gezien worden als deel uitmakend van een drieluik. De twee andere stukken zijn dan: 1) Twintig  jaar Twin Towers: Nieuwsuur gedenkt moslim-leed2) Durban en New-York 2001, Kaboel en Hilversum 2021

Over het algemeen lees ik geen Nederlandse mainstream-kranten, behalve als er aandacht wordt gevraagd voor extra-plus links-regressieve gekte in die hoek door bijvoorbeeld GeenStijl of een ander “alternatief” internet-medium. Maar mij bereikten geen signalen dat er rond de herdenking van 20 jaar Nine-Eleven op 11 september 2021 in onze mainstream kranten veel stukken hebben gestaan waarin de in het Westen wonende moslims werden voorgesteld als de eigenlijke slachtoffers van Nine-Eleven die in die 20 jaar erg hebben moeten lijden onder de backlash van die aanslag.

Om de voeling met de links-regressieve gekte in Nederland te behouden, kijk ik wel regelmatig nieuwsuitzendingen, actualiteitenprogramma’s en talkshows (terug) van de Nederlandse televisie: NOS-journaal, Nieuwsuur, Eenvandaag, Buitenhof, OP1, Jinek/Beau/Humberto. Ik trek de grens bij Khalid & Sophie en (vroeger) ”M”. Daar kijk ik niet naar, daaraan stel ik mijn tere ziel niet bloot.

Zodoende kon mij opvallen dat er in de actualiteitenprogramma’s van de Nederlandse tv wel degelijk sprake was van een ronduit walgelijke pervertering van twintig-jaar-Nine-Eleven. In een stuk van 9 september “Twintig jaar Twin Towers: Nieuwsuur gedenkt moslim-leed” stelde ik dat aan de kaak en precies 11 september 2021 onder de titel “Durban en New-York 2001, Kaboel en Hilversum 2021” zette ik die uitzending in breder perspectief.

Die uitzending van Nieuwsuur was verzorgd door de islamofiele “Amerika-correspondent” Eelco Bosch van Rosenthal en sloot blijkbaar aan bij een ách-die-arme-moslims-trend die in Amerikaanse media zichtbaar was. In een stuk van Todd Bensman op de website Middle East Forum van 15 september 2021 wordt gemeld dat USA Today een stuk publiceerde met de subtitel “Acht invloedrijke moslim-Amerikanen bespreken hoe 9/11 en islamofobie het leven in de VS al meer dan twee decennia hebben beïnvloed.” CBS News had een stuk had getiteld “Moslim-Amerikanen worden twintig jaar na 9/11 nog steeds vijandig bejegend.” Een CNN-verhaal meent “Te veel Amerikaanse moslimkinderen zijn elk jaar bang voor 9/11.”

Klik hierboven een en ander maar eens aan! En zie hoe de vertegenwoordigers van de-godsdienst-van-de-vrede beklaagd en in het zonnetje gezet worden.

Bovengenoemd stuk van Todd Bensman is getiteld  “Selectieve herinnering: het zorgvuldig weggesneden ‘WAAROM’ van de 9/11 aanvallen” en het vertelt van “Het 9/11-Commissie-rapport” dat heel duidelijk spreekt van “islamistisch terrorisme”. Bensman citeert uit het rapport:

“( . . .) Osama Bin Laden en andere islamistisch-terroristische leiders putten uit een lange traditie van extreme intolerantie binnen één stroming van de islam (een minderheidstraditie), dei loopt van van in ieder geval Ibn Taimiyyah, via de oprichters van het Wahabisme, via de Moslimbroederschap, tot Sayyid Qutb. Die stroom wordt gemotiveerd door religie en maakt geen onderscheid tussen politiek en religie, waardoor beide worden vervormd. Het is geen positie waarmee Amerikanen kunnen onderhandelen. Er is geen gemeenschappelijke basis — zelfs geen respect voor het leven — om over te begin een dialoog. Het kan alleen worden vernietigd of volledig geïsoleerd.” [mijn vet]

De commissie dwaalde wat mij betreft door de term “islamistisch” te gebruiken en te reppen van een minderheids-traditie. Want die “minderheids-traditi” heeft alle bewijzen in handen dat zij de enige juiste “interpretatie” van Koran en Soenna hebben. Er valt simpelweg heel weinig te “interpreteren” aan die teksten. De “islamgeleerden” maken onderscheid in de betrouwbaarheid van de hadiths — de leerrijke anekdotes uit het leven van Mohammed — maar de Koran is heel erg duidelijk: dat is het rechtstreekse wrede, wraak- en oorlogszuchtige woord van Allah waarmee je volgens de leer maar één ding kan doen: ernaar luisteren en het opvolgen. Zoals Anne-Marie Delcambre al in 2006 uitlegde De gematigde islam bestaat niet want “het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei”.

 Maar de commissie was althans duidelijk over de religieuze oorsprong van het terrorisme, in later jaren, en met name door en onder Obama (2008 – 2016), werd het verband tussen islam en terreur actief ontkend. Mag ik u, lezer, vragen kennis te nemen van mijn stukkie uit 2011 onder de titel “Obama-adept in senaat-hearing over islam: een totále krankzinnige!” dan kunt u gaan kijkluisteren naar Paul Stockton, een hoge Amerika-beveiligingsambtenaar,s aangesteld door moslimbroeder Obama, die voor een senaatscommissie staalhard blijf ontkennen dat islam en terreur iets met elkaar te maken hebben.

Obama kon overigens aansluiten bij en trend die meteen na de aanslagen op 11 september 2001 was ingezet door George W. Bush, Tony Blair en Bill Clinton. Ik verwijs nog maar eens naar de eerste paar minuten van deze docu getiteld “The Truth About Islam: What The West Needs To Know” Dan ziet u hoe bijna direct na de aanslagen alle drie deze “wereldleiders” stan te verklaren dat de religie van de vrede niks met de aanslagen te maken heeft.

Deze struisvogel-tactiek van kop-in-het-woestijnzand, van wegkijken en ontkennen door het westerse met de islam collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat heeft de afgelopen 20 jaar de ideologische overwinning behaald, dwars tegen alle bewijzen van het terroristisch-nazistisch karakter van de islam in. Bewijzen die geleverd werden door Bali, Madrid, Parijs, Zaventem, Bataclan, Charlie Hebdo, Nice, Beslan, Theo van Gogh, Londen, Moskou, Frankfurt, Nigeria,Toulouse-en-Montauban, Irak, Boston Marathon, Lee Rigby, Kenia enzovoort en zo voort.

Je kunt beweren dat, als je die jank-stukken en klaag-reportages rond twintig jaar Nine-Eleven leest en bekijkluistert, dat het gaat om individuele moslims die last hebben gehad van de backlash van Nine Eleven. Maar dat is nu juist het punt: die individuele moslims zijn blijkbaar uit de aanslagen op de Twin Towers, de reeksen van aanslagen die overal ter wereld daarna nog volgden niet aan het denken gezet over het karakter van hun geloof. Daarin worden ze gesterkt door de regressief-linkse cultuur die in de hele Noord-Atlantische wereld aan de macht is en blijft in politiek, media en onderwijs. Nu het links-regressieve genoom aan het muteren is in de racistische en reactionaire Woke-ideologie, wordt die band met de nazistische islam alleen maar sterker. Dus nog minder reden voor die “goede” en “gematigde” moslims om zich eindelijk eens te verdiepen in 1400 geschiedenis van de islam en wat in die vervloekte “heilige boeken” van ze nou eigenlijk staat.

Screenshots uit USA TODAY

___________________