Grijze eminentie Rob Trip schijnt mij bij het onderwerp Israël altijd een extra gemoedsbezwaard dominees-gezicht op te zetten. Je kan aan hem zien dat hij het moeilijk heeft met de links regressieve Israël-haat-propaganda die hij altijd maar weer moet presenteren. Maar hij dóét het wel! Plichtsgetrouwe, integere man!

Afgelopen vrijdagavond, bij het verslag van de doodgeschoten Al-Jazeera-journaliste was de schijnheilige rotzak extra op dreef. Wie er precies bij dat staatsjournaal achter de vuilspuiterij zitten, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat de “correspondenten” die naar Israël gestuurd worden altijd weer doodgewone antisemieten zijn. Ook de laatste, Ties Brock, is weer uit datzelfde verrotte hout gesneden. En die zal op de achtergrond best wel weer zijn steentje meegemetseld hebben in de alsmaar groeiende Palestinian Wall of Lies.

“Houdt Jodenhaat gaande” staat er in bovenstaande titel van deze mijne ongeveer 350-ste mini-analyse van de manier waarop de Israël-haat in het NOS-journaal wordt verpakt. De grote lijn is altijd: geen enkele context die het redelijke gedrag van Israël verklaart en het niet noemen, dan wel zoveel mogelijk verontschuldigen, van de terreur van de Palmaffia’s.

Om echt iets te snappen van de wijze waarop een mens zou behoren te kijken naar “het conflict” zou men mijn boek moeten lezen dat in juli 2021 uitkwam: “ISRAËL BESTÁÁT — en is de meeste legitieme natie ter wereld”. Daarin wordt aangetoond dat de laatste 100 jaar, dus vanaf 1922, er maar één schuldig is aan het voortduren van “het conflict”, namelijk de Palmaffia’s die vanaf de Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, via Arafat, tot Abbas en Hamas de terreur hebben volgehouden en tot geen enkele compromis bereid zijn geweest.

In mijn boek wordt nóg iets fundamenteels aangetoond, namelijk dat Israël zowel moreel als internationaal-rechtelijk het volste recht heeft op bewoning van Samaria-Judea (“de Westbank”).

In een artikel van mei 2016 heb ik de waarheid over die “bezetting” krachtig uiteen gezet, zó krachtig dat mijn uitgever mij verplichtte die passage uit mijn boek te schrappen. Ik geef u, lezer, de conclusie uit dat artikel:

“Wat nemen we hiervan mee? Dus 1) de Arabieren plegen vanaf 1920 terreur, 2) vallen Israël twee keer binnen vanuit Samaria-Judea, een gebied waar de Joden volkenrechtelijk vestigingsrecht hebben, 3) wijzen elk compromis af, 4) dwingen Israël, dat bereid is Samaria-Judea voor 96% weer op te geven, het bestuur ervan op zich te nemen en dat noem je dan: ‘bezetting’.

Dat is dus de perverse krankzinnigheid voorbij. En je kan het woord, zoals gezegd, elke dag in de hele wereld uit de domme leugenbekken van journalisten en politici horen rollen.”

En inderdaad, net zo onbekommerd als altijd zei Rob Trip één dag eerder, op donderdag in het 8-uur-journaal het volgende:

“En de dood van Shireen Abu Akleh leidt niet alleen tot nieuwe spanningen op de Westelijke Jordaanoever. En niet alleen daardoor. Israël heeft vandaag ook nog eens aangekondigd zo’n 4000 nieuwe woningen te gaan bouwen in Israëlische nederzettingen in de bezette Palestijnse gebieden.”

U hoort het? Bezette gebieden! Illegale bouw van “nederzettingen” als provocatie van die rot-Joden! En Rob zegt dat allemaal met een integer-bewogen smoeltje!

Zullen we dat hele “begrafenis-item” van het NOS-journaal eens even op waarde gaan schatten? Ik schrijft het hele item helemaal uit. Kijk vanaf 4:45.

Rob Trip: “Hoe chaotisch kan een begrafenis zijn? De uitvaart van de Amerikaans-Palestijnse journalist Shireen Abu Akleh levert ongekende beelden op. Afgelopen woensdag werd ze doodgeschoten toen ze verslag deed van een Israëlische inval in een Palestijns vluchtelingenkamp. Dragers lukte het vandaag nauwelijks om haar kist niet op de grond te laten vallen. Op beelden, ook bij Al Jazeera, het station waarvoor Abu Akleh werkte, is te zien hoe Israëlische veiligheidstroepen inslaan op de rouwstoet.”

U hoort het: het stadje Jenin in het noorden van Samaria is een “Palestijns vluchtelingenkamp”. Hieronder ziet u een panorama-foto van dat “kamp”:

En waarom lukte het die dragers nauwelijks om haar kist niet op de grond te laten vallen? Omdat (zie verderop) de afspraak met de familie van de omgekomen journaliste luidde dat de kist per auto naar de begraafplaats zou worden gebracht, maar de Palmafiosi de kist kaapten om er weer eens zo’n totale haat-hysterie-optocht van te maken waarmee begrafenissen van “martelaars” altijd gepaard gaan. En omdat vanonder en vanachter de kist stenen gegooid werden naar de Israëlische politie, die, inderdaad onverstandig, erop los begon te meppen. “Inslaan op de rouwstoet”, zegt Robje beeldend. Maar ja, ik geef het je te doen: als Israëlische politie kalm blijven te midden van dit soort haatexplosies, die alleen maar een piek vormen in de dagelijkse haatproductie van de Palmaffia’s. “Hoe chaotisch kan een begrafenis zijn?” Tsja . . . . .

En dan krijgen we een vrouwelijke voice-over die zegt: “Het is onrustig in het mortuarium. De bekende Palestijns-christelijke verslaggever zal vanuit hier naar een kerk in Oud-Jeruzalem worden gedragen. Maar door de massale aanwezigheid van de politie lopen de spanningen op. Als er wat spullen door de lucht vliegen, grijpt de politie met geweld in. De kist moet uiteindelijk per auto naar de kerk worden gebracht. Maar na de dienst mag ze wel worden gedragen naar het kerkhof. En daar keert dan eindelijk de rust terug.”

“Onrustig in het mortuarium”. Jeetje! Héél on-islamitisch, on-Arabisch en vooral erg on-“Palestijns”. Deze damesstem impliceert dat het echt helemaal de bedoeling was dat de haat-hysterici de kist zouden dragen om het aldus nóg meer tot een Israël-haat-manifestatie te maken. Maar dat is dus niet zo:

“Het begon allemaal toen een groep Palestijnen in het ziekenhuis de kist van Abu Akleh pakte in een poging om de geïmproviseerde mars te beginnen, waarbij ze de lijkwagen die haar naar de oude stad zou brengen niet wilden gebruiken, aldus The Washington Post. Abu Akleh’s broer Antoine probeerde naar verluidt de menigte te kalmeren en hen het lichaam van zijn zus te laten terugbrengen naar de lijkwagen. ‘In godsnaam, laten we haar in de auto zetten en de dag afmaken’, werd hij geciteerd. Dat lukte hem niet waarop de politie ingreep en de beelden zoals we die hebben kunnen zien, de wereld rondgingen.” [mijn vet en blauw]

Daarna toont het NOS-journaal een Palmaffia-hetzer die aan het graf onweersproken de volgende Palmaffia-haat-propaganda mag uitbraken:

We moeten nooit vergeten dat Shireen niet het eerste slachtoffer is van deze bezetting en ook zeker niet de laatste zal zijn. De criminele Israëlische bezettingsmacht verbiedt Palestijnen een waardig leven een waardige dood en zelfs een waardige begrafenis. “ [mijn vet]

Hoor eens even! Tot in het graf vervolgen die gore bezettings-Joden de arme “Palestijnen”. Ach ja: het is al 100 jaar een patroon en onze NPO vindt het prima! Want haathetzer Abbas mocht in het 8-uur-journaal van een dag eerder, donderdag, ook al net zo onweersproken het volgende zeggen (vanaf 13:50):

 “Een voorbeeld voor Palestijnse vrouwen en de verzetsjournalistiek. Een heldin die haar leven heeft gegeven voor de Palestijnse zaak en haar volk.”

Voice-over (vrouwenstem): “De begrafenis die zo schokkend begon, eindigt hier toch nog rustig en sereen. Met rouwende collega’s, familie , vrienden, maar ook moslims en christenen die haar samen herdenken. “

U hoort het: tussen christenen en moslims gaat het overal ter wereld prima. Altijd zo geweest! U moet niet zo islamofoob zijn! Veel moslims in Europa is geweldig! Zolang er maar geen Joden bij zijn, want die verpesten altijd de harmonie! Of hoor ik nou teveel in dat zalvende ge-ouwekuthoer? Denk het niet, eigenlijk. (Inmiddels is per 31 mei duidelijk geworden dat de Palmaffia-mob die de kist kaapte vooral wilde voorkomen dat het een christelijke begrafenis zou worden.)

Het smoeltje dat Robje Trip trekt na een afsluitende lasteropmerking richting Israël

Rob Trip: “De roep om een onafhankelijke onderzoek van de journaliste groeit. Ooggetuigen en haar werkgever, Al Jazeera, zeggen dat Israëlische militairen gericht op haar hebben geschoten. Israël zegt dat de journaliste bij een schotenwisseling om het leven kwam, maar dat het onduidelijk is door wie ze is geraakt.”

Nou . . . . volgens mij is dat een stuk duidelijker dan Robje willen laten uitschijnen. Puntje een: Israël is als de dood om onnodige slachtoffers te maken, vanwege de Robjes Trip die over de hele wereld op een kans wachten Israël te belasteren. Dus een bewuste sluipschuttersdaad van een Israëliër is volgens mij uitgesloten. Het blijft natuurlijk mogelijk dat een verdwaalde Israëlische kogel de vrouw heeft geraakt, maar — puntje twee — het lijkt heel veel waarschijnlijker dat Palmaffia-leden, die sowieso erg bekend staan om het in-het-wilde-weg-knallen deze “verdwaalde kogel” hebben geproduceerd. Er zijn namelijk tekenen die daarop wijzen. Melanie Phillips schrijft en ik vertaal:

“( . . .) in een video van de scène, hoor je Arabieren schreeuwen: ‘We hebben een soldaat geraakt; hij ligt op de grond.’ Aangezien er echter geen Israëlische soldaat gewond was geraakt, bestond het vermoeden dat het om Abu Akleh ging. Bovendien bevat het vertaalde commentaar van Honest Reporting op deze video nog een cruciale regel. Na het geschreeuw over een soldaat op de grond, wordt er nog een keer geschreeuwd: ‘Het is een vrouw.’ Hamas, dat haar lichaam onmiddellijk verwijderde, verwierp Israëls voorstel voor een gezamenlijk onderzoek om vast te stellen wie haar heeft gedood en weigert de kogel te overhandigen die ze uit haar lichaam hebben verwijderd, terwijl ze volhouden dat de Israëli’s het fatale schot hebben gelost.”

Ze hadden dus een Israëlische soldaat neergeschoten. En het was een vrouw. Maar er was geen enkele Israëlische soldaat omgekomen. En toen wilde Israël samen met de Palmaffia’s onderzoek plegen. Maar dat wilden de Palmaffia’s niet en ze zorgden dat eventueel bewijsmateriaal samen met het lijk verdween.

Kijk, als ik mijn leven eronder moet verwedden wie dit gedaan heeft, dan ben ik gauw klaar. Maar in het 8-uur-journaal van donderdag klonk het triomfantelijk:

“De stelligheid van Israël lijkt sindsdien verdwenen. Volgens Al Jazeera en de Palestijnen is de journalist opzettelijk doodgeschoten door een Israëlische sluipschutter.”

Ja, het is geboefte, daar bij het NOS-journaal. En dat heb ik al honderden keren bewezen.

Zomaar een Hamas-begrafenis van zes terroristen

Deze kinderen in Hamas-terroristen-outfit zijn nog op weg naar het ideaal.

UPDATE 15 MEI 2022

Ja, dit zijn geen fijne beelden. Maar. De grote context is de constante haat die de Israëli’s in het algemeen en de Israëlische politiemensen en soldaten in het bijzonder al decennia moeten ondergaan. En hier wordt voor de zoveelste keer geprobeerd een slachtoffer van deze haat ( ja, dat is zo zélfs als Abu Akleh door een Israëlische kogel zou zijn gedood) voor de “Palestijnse” haat-en-doodscultus te misbruiken. Voorts geldt wat ik hierboven al geciteerd heb: de broer van Abu Akleh vroeg de Palmaffia-activisten de kist met rust te laten en de kist met de auto naar de begraafplaats te laten brengen. Maar de Palmaffiosi wilden per se er een triomf-toch van hun doods-en-haat-cultus van maken. Dát wilden deze agenten voorkomen.

Deze pro-Palmaffia-activiste gaat mij uiteraard blokkeren vanwege dit antwoord op haar tweet, dus ik maakte een screenshot. Israëlische politie-agenten rukken de Palmaffia-vlaggen van de kist die de Palmaffiosi er blijkbaar aan vast gemaakt hebben. Mijn commentaar spreekt verder voor zich. Verder geldt wat ik bij bovenstaande video al gezegd heb: de politie-agenten wilden blijkbaar zorgen dat de afspraak werd nagekomen dat de kist per auto naar de begraafplaats zou worden gebracht en dat het niet de zoveelste triomftocht van de “Palestijnse” doods- en haat-cultus zou worden.

Gut. Kijk nou eens wat de Israëlische politie twittert:

UPDATE 2 JUNI 2022

UPDATE 6 JUNI 2022 (Mitchell Bard)

UPDATE 15 JUNI 2022

Twee tweets  1) https://twitter.com/elderofziyon/status/1537006134921465856  en  2) https://twitter.com/elderofziyon/status/1537006678951985154 van@elderofziyon maken duidelijk dat het hooggeprezen @Bellingcat via omissies en feitelijke vergissingen tot de conclusie kwam dat Shireen Abu Akleh door een Israëlische kogel werd gedood.
______________________