“Er is geen enkel natuurlijk proces van open discussie geweest onder deskundigen waaruit een consensus kon voortkomen. Artsen hadden de mogelijkheid moeten hebben naar eigen inzicht te handelen en er zo, informatie uitwisselend, achter te komen wat werkte en wat niet. Wat er nu gedaan is, is gevaarlijk en onnatuurlijk. En een serieuze schending van de Neurenberg-Code. Er is massaal onnodige schade aangericht.”

Vanmorgen heb ik per tweet bovenstaand interview met Bret Weinstein aanbevolen.

Inderdaad: als ik de eerste twee alinea’s van mijn laatste stukkie over Ivermectine citeer dan dekt dat wel zo’n beetje de opvatting van Weinstein over de “samenzwerings-theorie” rond Corona.

“Ik heb niet eens het boek van Baudet gelezen, dat ook door bovengenoemde “alternatieve pers” [PostOnline, geenStijl] zonder enige inhoudelijke onderbouwing belachelijk is gemaakt, dus ik heb het niet over de Great Reset, maar ik beweer wel dat er een combinatie van machtsuitoefening, chantage en manipulatie door Big Pharma plus carrière-angst bij de lagere medische echelons een sfeer is gecreëerd waardoor niemand meer durfde te zeggen dat de keizer geen kleren aan had.

Dezelfde carrière-overwegingen — je zal maar bekend komen staan als kwakzalf-gelovige wappie! — hebben gezorgd dat politiek en media evenmin kritische vragen stelden. We herinneren ons hoe Hugo de Jonge probeerde om Baudet belachelijk te maken door in aanstellerig Engels te spreken van haidroksieglorokwain, toen Baudet aanbeval te experimenteren met de behandeling van Hydroxychloroquine, een middel waarvan de werking inmiddels ruim bewezen is. Dat geldt des te sterker voor Ivermectine, een regelrecht wondermiddel.”

Alleen ben ik ietsje gematigder dan Weinstein en vermeldt Weinstein flat out dat Big Pharma een geschiedenis heeft van wetenschaps-fraude, gewone fraude en omkoping. Dus ja: een samenzwering op het hoogste niveau die voldoende angst bij de echelons daaronder heeft gecreëerd om een hele cultuur in een psychose te brengen.

Bret Weinstein is pro-vaccins. Het is, zegt hij, een geweldige en talloze levens reddende technologie. Maar, meent hij, blijkbaar is Big Pharma niet in staat die technologie op een verantwoorde manier te gebruiken.

De vaccinatie-schade kan, stelt hij, procentueel gering lijken op de vele miljoenen toegediende injecties, maar in feite weten we niet hoe groot dat percentage is, want er is geen onderzoek. Ik, zegt Weinstein, wéét niet wat het normale aantal voetballers is dat jaarlijks op het veld sterft. Dus ik weet ook niet of wat we nu meemaken verontrustend is. Misschien dat we over dertig jaar statistisch kunnen vaststellen dat het hart van mensen het gemiddeld 15 jaar eerder opgeeft dan te verwachten was.

 Dit vaccinatieprogramma, legt hij uit, is het grootste medische experiment in de menselijke geschiedenis, maar we kunnen er niks van leren omdat we geen data verzamelen. En dat is misschien de invloed van Big Pharma dat alles heeft te verliezen als de uitkomst van een onderzoek van de data slecht zou uitpakken voor de vaccins. Er zijn verhalen van kinderen die beroertes krijgen, maar er is geen onderzoek. En dan is er het probleem van: wat is te wijten aan Covid en wat is te wijten aan Covid-plus-vaccinaties? Is er een aanwijsbare verergering van de Covid-gevolgen door de vaccins? Geen idee, want geen data. Door die obsessie met vaccinatie en die dwang wordt de controlegroep waardoor je vergelijkingen zou kunnen maken ook nog veel te klein. De protocollen die nu opnieuw uitgerold worden voor de volgende “Covid-pandemie” worden bedacht door dezelfde mensen die er tot nu toe een puinhoop van hebben gemaakt. Ik zou, zegt Weinstein, hen geen enkele macht meer geven. Ook omdat die verhalen over een totalitaire machtsgreep van een globalistische elite misschien niet helemaal onzin zijn.

Inmiddels staat onomstotelijk vast dat het virus uit een laboratorium lekte. We kunnen blijkbaar virussen ontwikkelen die enorme schade kunnen aanrichten, zonder dat we daar controle op hebben.We moeten helderheid hebben over dat laboratorium-lek, over waarom ivermectine en HCQ-plus gedemoniseerd werden en over de veiligheid en effectiviteit van vaccins. En dan kunnen we ook vaststellen waarom onze elite en ons systeem (regering, universiteiten, media, de high-tech-giganten, gezondheidszorg-autoriteiten)allemaal  faalden. De waarheid is dat er geen enkele garantie was en is dat de vaccins veilig en effectief waren en zijn. We moeten nu een vierde booster-shot halen, terwijl weten dat het een zwak vaccin is dat de ziekte niet voorkomt, de overdracht niet voorkomt en hartproblemen veroorzaakt bij sommigen. Er is veel bewijs dat Ivermectine en HCQ-plus werken, maar er is een propaganda-campagne die voorkomt dat we er officieel naar kijken.

De uitbraak van monkey-pox is zeer verontrustend. Dit virus bestaat al heel lang en is nooit een gevaar geweest. Hoe komt het dat er nu die uitbraak is? Verminderde weerstand door een massale vaccinatie-campagne? We hebben een structurele interventie gepleegd in het uiterst complexe systeem van het menselijk immuniteits-systeem onder omstandigheden van een pandemie. Weinig kans dat daarin géén essentiële fouten gemaakt werden. De elites hebben het doorgedrukt en opgelegd en dat was zeer onverantwoord.

Er is geen enkel natuurlijk proces van open discussie geweest onder deskundigen waaruit een consensus kon voortkomen. Artsen hadden de mogelijkheid moeten hebben naar eigen inzicht te handelen en er zo, informatie uitwisselend, achter te komen wat werkte en wat niet. Wat er nu gedaan is, is gevaarlijk en onnatuurlijk. En een serieuze schending van de Neurenberg-Code. Er is massaal onnodige schade aangericht.

En er staat nog erger te gebeuren, want er er is iets fundamenteel verkeerd met ons systeem. Het vliegtuig van de Westerse democratieën is niet onder controle van een aanspreekbare gezagvoerder, maar staat op een automatische piloot die verkeerd is afgesteld.

______________