Ik kreeg onderstaande mail van Kees de Lange en ik zie geen betere methode om deze te verspreiden dan door ‘m in zijn geheel op mijn wesbite te zetten en daar dan weer via twitter op te wijzen.

L.S.


De reeks documentaires over klimaat en energie op het Belgische Tegenwind, met als interviewer Alain Grootaers, wordt zeer goed bekeken, en, aan de reacties te zien, gewaardeerd. 

De hele reeks van 4 afleveringen wordt gepresenteerd onder de titel “De ontrafeling van dogma’s”. De aparte afleveringen zijn getiteld:

1 Stikstof

2 De opwarming van de aarde

3 Zal de zon genoeg wind vangen?

4 Hoe lang duurt duurzame energie?

De eerste aflevering is te vinden via:

Premiere van aflevering 1: “De ontrafeling van dogma’s”. (tegenwind.tv)


De tweede aflevering treft u aan via:Première van afl.2 van “De ontrafeling van dogma’s”. Kees de Lange over de opwarming van de aarde (tegenwind.tv)

De derde aflevering treft u aan via:Premiere van “Zal de zon genoeg wind vangen?”, 3de aflevering van “De ontrafeling van dogma’s” (tegenwind.tv)


De vierde aflevering komt beschikbaar over een paar weken. Eveneens op Documentaires – Tv productions | Tegenwind.tv onder het kopje “Lezen”  treft u diverse blogs van mijn hand aan, over verschillende onderwerpen. Op mijn verzendlijst zijn sinds de laatste mailing diverse nieuwe belangstellenden toegevoegd. Om het zoeken eenvoudiger te maken, voeg ik de links naar eerdere bijdragen en relevante wetenschappelijke informatie toe:

Nitrous Oxide and Climate – CO2 Coalition

ESG: hoe de overheid ook uw pensioen manipuleert voor klimaat en proxy-oorlogen (tegenwind.tv)
Challenging Net Zero with Science: Lindzen-Happer-CO2 Coalition Paper Released – CO2 Coalition

Waar blijf het protest van Nederland en de EU tegen het weerzinwekkende regime in Iran? (tegenwind.tv)

Schotse praktijken in windmolenparken gebeuren ook in Spanje (tegenwind.tv)
Ik wens u veel kijk- en leesplezier. Stuur vooral de links rond in uw vrienden-  kennissen-kring. Vanzelfsprekend is commentaar van harte welkom.


Hartelijke groet

Kees de Lange www.cadelange.nl

_______