Kijk vooral rond 18:15 naar dat achterhoofd van het Moniekje . . . . . .

Kijk vooral rond 18:15 naar dat achterhoofd van het Moniekje . . . . . .

Bij Annechien Steenhuizen weet ik het zeker: pure domheid. Bij Monique van Hoogstraten weet ik het nagenoeg zeker: antisemitisme, al moet je een dosis domheid nooit uitsluiten. En bij het Moniekje vermoed ik bovendien een erotische component in de Arabierenliefde. Dan zit je dus vrijdagavond te kijken naar een item in het NOS-journaal – kijk vanaf minuut 15 – over de intensivering van de “Palestijnse” terreur van de laatste dagen. De ene mevrouw, Van Hoogstraten, maakt een lasterliegende reportage en dat andere wijf staat die Jodenhaat-meuk dan in te leiden en de verbale voorzetjes te geven. Je moet eens letten op de mate waarin de dames zichzelf serieus nemen. Die toon van bezorgde volwassenen die ze aanslaan, terwijl ze samen onder het mom van Israël-kritiek Jodenhaat aan het kweken zijn. Dat kunnen ze doen omdat bij het grote publiek elke werkelijke kennis van de geschiedenis en de politieke realiteit van Israël al decennia is vervangen door Palmaffia-propaganda: in het onderwijs, de politiek en de media. Nederland is dus geestelijk goed voorbereid op veel begrip voor de Jodenhaat onder moslims die zelf ook met graagte achter de façade van de “Israël-kritiek” schuilen.

Ik heb het NOS-journaal en vooral Van Hoogstraten al vele malen gekritiseerd en in de meest provocerende bewoordingen, in de hoop dat ze naar de rechter zouden stappen en ik een podium zou krijgen waarop ik voor een groter publiek dan via mijn marginale weblogje zou kunnen aantonen dat de staatsomroep van Nederlands belastinggeld doortrapte leugen-reportages maakt over Israël. Doortrapt, zei ik, want ik heb het idee dat de leugenachtigheid vroeger openlijker was, maar dat ze bij het NOS-journaal tóch in de gaten hebben dat ze in de gaten lopen en daarom hun leugenlaster-propaganda stiekemer inkleden en soms ook een beetje waarheid bijmengen om het publiek des te makelijker de lasterleugens te laten slikken.

Steenhuizen:

“Het geweld tussen Israël en de Palestijnen breidt zich uit. De vonk is ook overgeslagen naar de Gaza-strook.

Men begrijpt: “vonk”: dit geweld is als een natuurverschijnsel en is niet georganiseerd door Hamas en Abbas onder een bevolking die via alle mogelijke kanalen in de Jodenhaat wordt gemarineerd.

Dan noemt Steenhuizen een paar steekpartijen door “Palestijnen”.

“Maar het gebeurt ook andersom: in de plaats Dimona werd vanmorgen een 17-jarige Joodse jongen aangehouden. Hij stak met een mes in op vier Arabische Israëli’s.”

Zeker is er soms Joodse contra-terreur. Maar het is altijd een antwoord op eerdere “Palestijnse” terreur. De Joden zijn nooit degenen die “beginnen”. Dat is in Palestina al zo vanaf 1920: alle terreur werd en wordt altijd begonnen door de Arabieren en de Joden antwoorden pas als ze niet anders meer kunnen. Zeer incidenteel draait er eens een Jood door, zoals blijkbaar in dit geval. Maar terreur is dus niet typisch Joods. Sterker, het is erg on-Joods. Terreur is wel typisch islamitisch, niet alleen in Palestina vanaf 1920, maar al 1400 jaar overal waar er islam is geweest. Maar dat vertelt Steenhuis er niet bij. Gelijke monniken, gelijke kappen! En van Hoogstraten zal zo dadelijk in haar “reportage” duidelijk maken dat toch echt wel die Joden overal de schuld van zijn en de “Palestijnen” uitsluitend slachtoffer.

Na de inleiding van Steenhuizen komt het Moniekje vanuit Ramallah in beeld en aan het woord:

“Ja, het geweld breidt zich steeds verder uit. ( . . .) . Met name in de Arabisch-Israëlische steden zijn er veel incidenten. In de steden waar Jodene en Arabieren naast elkaar wonen . . . . . daar zijn steekpartijen daar zijn scheldpartijnen. Er wordt geroepen ‘dood aan de Arabieren’ en daarnaast blijven er demonstraties bij de checkpoints, dus daar waar de Palestijnse jongeren het Israëlische leger treffen. Zo ook vandaag in Ramalleh. Kijk maar even naar het verslag daarvan.”

Ah! Er wonen dus Arabieren in Israëlische steden. Ja, dat heb je andersom niet of nauwelijks: Joden die in Arabische steden wonen. En de “gematigde” Abbas eist dat te zijner tijd de hele “Westbank” (Samaria-Judea) Judenrein wordt opgeleverd. En in die Israëlische steden wordt dus Joden “dood aan de Arabieren” geroepen? Interessant! Hoe vaak en op hoeveel plaatsen is dat gebeurd? Want meestal zie je toch dat moslims overal ter wereld “dood aan de Joden” lopen te schreeuwen. En dan die “checkpoints”: natuurlijk brengt het Moniekje niet in herinnering waarvoor die nodig zijn: om te voorkomen dat zelfmoordterroristen restaurants en bussen opblazen. En die “jongeren” die “treffen” het leger bij die checkpoints? Hoe toevallig! Nee, van Moniekje zal je niet horen dat Abbas, van wie ze later zal vertellen dat hij ook héél “bezorgd” is, gewoon achter de organisatie van die terreur zit, net zoals Abbas achter het voortdurend marineren van zijn eigen bevolking in Jodenhaat zit en net zoals Abbas de laatste jaren achter alle afwijzing van elk compromis met Israël zit. En dat is niet zo gek, want elke Palmaffia-leider die ook maar een compromis met Israël voorstelt, tekent zijn eigen doodvonnis.

Antisemitisch Moniekje dat een diep gevoel heeft voor de Arabische mens en vooral voor de “Palestijnse” variant:

“Af en aanrijdende ambulances. Rennende hulpverleners. In drie uur tijds zo´n 100 gewonden. Door traangas, rubberkogels en echte kogels. En het werk is niet zonder gevaar. ( . . . ) Ze komen vanuit de hele westelijke Jordaanoever. Sommigen kiezen de voorste linies, anderen blijven hier om ze op te vangen als ze gewond zijn geraakt. Ze spelen dus een verschillende rol, maar ze de delen dezelfde passie.

De ambulances met de halve maan komen in beeld. Dat het werk niet zonder gevaar is blijkt uit een wondje aan een arm van een ambulance-medewerker. Zou-ie er een bevriende steen tegenaan hebben gekregen? De “echte kogels” hebben blijkbaar geen doden opgeleverd. Pech voor Hamas en Abbas, want dat willen ze graag: schreeuwend met lijken lopen zeulen, want dat vréten de Westerse media. Ja, en dan die “passie”, hè? Als je die van bovenaf door Hamas en Abbas geïnstigeerde en levend gehouden stompzinnige haat “passie” noemt, dan ben je elk moreel besef kwijt.

Kijk vooral rond 18:15 naar dat achterhoofd van het Moniekje, hoe dat hoofd intens begripvol en meelevend knikt als de edele stenengooier zegt dat hij “weer aan het werk” moet.

Steenhuizen:

“Ja, Monique, is het geweld nog te stoppen, denk je?”

“Dat is de vraag die iedereen zich hier stelt. Israëliërs en Palestijnen. Ze maken zich daar veel zorgen over of dit nog verder uit de hand gaat lopen. Niet alleen zij, ook de politieke leiders, ook daar is het ’t gesprek van de dag. Netanyahu probeert het te dempen, met harde hand in te grijpen, aan de andere kant president Abbas doet hetzelfde. Hij heeft zijn veiigheidsdiensten opdracht gegeven het geweld hard aan te pakken. Maar het lijkt erop dat op dit moment de straat aan het woord is.”

“Monique, dank je wel”, zegt Steenhuizen die onder de indruk lijkt van het vakvrouwschap van de “correspondente”. Maar de vakvrouw is vooral goed in alles verzwijgen wat relevant is en ze liegt als ze zegt dat Abbas tegen het geweld is en er tegen optreedt. Abbas en “de Palestijnse Autoriteit” en Hamas zitten namelijk zelf achter het geweld. Hebben het geestelijk en praktisch voorbereid en zijn zelfs de organisatoren. Dat wéét het Moniekje. En de hele redactie van het NOS-journaal weet het ook, inclusief hoofdredacteur Marcel Gelauff. Maar het Moniekje mag gewoon doorgaan met heel Nederland Jodenhaatbevorderende lasterleugens over Israël vertellen.

Ik zou bereid zijn om nóg eens een keer te vertellen hoe dat zit met die “Palestijnen” en dan beginnen in 1920. Maar het maakt niks uit hoe vaak je de waarheid vertelt. Antisemitisme is een ongeneeslijke ziekte. Je kan een miljardmiljoen keer uitleggen dat er in Samaria-Judea volgens internationaal recht en volgens oorlogsrecht en volgens elke logica & moraal géén sprake kan zijn van “bezetting”, maar de presentatie-mondjes blijven het woord gewoon uitspreken, elke keer weer. En het Moniekje laat de edele “Palestijnse” stenengooier, die door de terreur-organisatie naar voren geschoven is omdat hij zo’n ideale schoonzoon lijkt, het woord ook weer zeggen: “de bezetting”. Maar het blijft een Goebbeliaanse leugen. In het 5-uur-journaal van dezelfde dag babbelde het mondje van Simone Weimans van “onrust in de bezette gebieden” en van “Palestijnse opstand tegen de Israëlische overheersing”. En dan zou ik opnieuw moeizaam kunnen gaan uitleggen dat als er “overheerst” wordt, dat gebeurt door de corrupte en totalitaire en wrede Palmaffia’s die hun eigen bevolkingen in gijzeling houden en misbruiken en zodanig van Jodenhaat doordrenken dat ze geen vrede meer met Israël zouden kunnen sluiten al zouden ze het willen. Maar het is zinloos. Ze zijn ongeneeslijk. Monique van Hoogstraten kan gewoon via de staatsomroep en zwaar gesubsidieerd met belastinggeld doorgaan met liegen & verzwijgen en Jodenhaat kweken.

Daar zijn de ambulances met de halve maan, geheel volgens plan . . . . .

Daar zijn de ambulances met de halve maan, geheel volgens plan . . . . .

Au aan de arm.Door

Au aan de arm. Door “”echte Israëlische kogels” of door bevriend stenenvuur?

Ze hebben dus maar één ambitie: Israël vernietigen

Ze hebben dus maar één ambitie: Israël vernietigen, óók deze ideale schoonzoon, die natuurlijk niet toevallig woordvoerder is richting westers publiek

Dit is dus gewoon georganiseerd door Abbas om te zorgen dat dergelijk gelul via collaborateurs als het Moniekje de Westerse huiskamers bereikt

Die hele terreur is dus gewoon georganiseerd door Abbas om te zorgen dat dergelijk gelul via collaborateurs als het Moniekje de Westerse huiskamers bereikt

Dat zei ik al: ze hebben maar één droom . . . . . .

Dat zei ik al: ze hebben maar één droom . . . . . .

Ah ja,

Ah ja, “de bezetting”: daarvan weten we in Nederlands álles, dank zij onze mainstream-media

UPDATE 11 OKTOBER 2015:

gaza stab imam

Een mooi stukje van “Spartacus” van GeenStijl bij een fijne video van een recente preek van een imam in de Gaza-strook:

“Het is weer eens een aaneenschakeling van onrecht dat die Palestijnen toekomt. Israeli’s ontvreemden Palestijnen namelijk massaal van hun messen. En wel door deze messen met hun borstkas, rug of nek uit de handen van die arme Pali’s te ritsen. Een beproefde Israëlische ontwapeningsmethode. Zichtbaar aangedaan, houdt de bovenstaande Imam uit het Gaza-stadje Rafah daarom een emotioneel betoog waaruit blijkt dat Palestijnen die messen heel hard nodig hebben. Om de olijfjes van hun vredesbomen te snijden. Om matses met hummus te besmeren voor hun joodse buren tijdens interreligieuze feestdagen. Om champagne te sabreren. Om Circus Renz te redden met hun meswerp-kunsten en meer van zulks. Verder gewoon wat Abbas zegt.”

Lees al mijn odes aan Nieuwsuur en NON-journaal!

________________________