Screenshot_7 En ‘poefff!!’ die verrekte Joden maakten alles weer kapot!

                                                                            (Door: Martien Pennings)

Ja, ik begrijp dat je het niet mag zeggen en dat het de zaak van Israël misschien geen goed doet, maar ik moet ook een beetje om mijn eigen hart denken. De roodgloeiende haat móét er af en toe uit. En het trekt toch aandacht, hè, zo’n kop met moordlust richting de minister van BuZa van een bevriende natie. Bovendien moeten onze vijanden, de vijanden van het Goede dus, erop gewezen worden dat ook wij  . . . . . ik in elk geval, in staat ben tot uitzinnig moorden, als ik maar lang genoeg naar die huichelbekken moet kijken waaruit die diarree van leugens komt.

Kijkluister hier hoe CNN Naftali Bennet interviewt en aan het begin een clipje met John Kerry laat zien. De interviewer zegt meteen aan het begin dat het mislukken van het “vredesproces” (walg-kots-braak) de schuld is van Israël: want gevangenen niet vrijgelaten en aangekondigd dat er 700 woningen voor Joden in Oost-Jeruzalem gebouwd gaan worden.

Wat de CNN-interviewer niet zegt: in kringen rond Abbas werd openlijk toegegeven dat de zogenaamde “vredesbesprekingen” slechts dienden om terroristen vrij te krijgen. Wat de CNN-interviewer óók niet zegt: dat de Israëli’s volgens het internationale recht alle morele en juridische recht hebben niet alleen in Oost-Jeruzalem maar in héél Samaria-Judea zoveel te bouwen als ze willen.  En dat de Israëli’s dat desondanks slechts doen op nog géén drie procent (3 %) van het oppervlak van Samaria-Judea. En dat de “Palestijnen” zich helemaal gek bouwen in Jeruzalem en dat er geen journalist is die daarnaar kraait. En dan komt de liploze zelf aan het verontwaardigde woord:

“Unfortunately the prisoners were not released on the Saturday they were supposed to be released. And so day one went by, day two went by, day three went by and than in the afternood when they were about to get there sevenhundred settlement units were announced in Jerusalem and ‘Poeffff!!’ that was sort of the moment.”

Als je dat zegt, dan moet je net zo’n godvergeten antisemitische ploert zijn als je baas! Deze viezerik weet beter! Hij wéét dat de “Palestijnen”, van de Moefti van Jeruzalem tot Abbas, van 1920 tot 2014, nog nooit geïnteresseerd zijn geweest in vrede maar slechts in de vernietiging van de Joden. Half februari 2014 was al duidelijk dat Abbas ook deze keer het “vredesproces” zou torpederen.  Tom Wilson schreef toen in Commentary:

“De nieuwe rode lijnen van Abbas blokkeren zowat elke concessie waarom de Israëli’s, en zelfs de VS, hebben gevraagd. Abbas eist: een totale Israëlische terugtrekking uit alle gebieden die in 1967 naar Israël gingen; dat Israël die terugtrekking binnen drie tot vier jaar voltooid moet hebben; dat de Palestijnen niet worden verplicht om de Joodse staat te erkennen; dat Oost-Jeruzalem de hoofdstad van een Palestijnse staat moet worden; de vrijlating van alle Palestijnse gevangenen; en het oplossen van het vluchtelingenprobleem binnen de kaders van resolutie 194 van de Algemene Vergadering van de VN. Dat betekent het sturen van de Palestijnen die claimen vluchteling te zijn, niet naar een ​​Palestijnse staat, maar naar Israël, waarmee het bestaan ​​van de Joodse staat zou worden beëindigd die Abbas weigert te erkennen.”

Ik heb het al  tientallen keren gezegd: de Palmaffia’s willen en kunnen geen vredeseconomie runnen, want als echte maffia’s zijn ze afhankelijk van terreur, van het gijzelen van hun eigen bevolking, van corruptie,  van totale willekeur en de miljarden subsidies die ze krijgen van de Verenigde Nazi’s en de EUSSR. De haat tegen Israël wordt op alle manieren gaande gehouden in de geestelijk en fysiek gegijzelde bevolkingen van Gaza en Samaria-Judea. Palwatch heeft zojuist weer een filmpje vrijgegeven van een “Palestijns” schoolmeisje dat graag minstens 37 willekeurige Israëli’s wil vermoorden. En met deze types moet Israël vrede sluiten? En als dat niet lukt dan komt de liploze vertellen dat het “Poeffff sort of the moment” was en de schuld van Israël.

Screenshot_6UPDATE 29 april:

Bij gelegenheid van het gebruik door John Kerry van de term “Apartheid” na de zoveelste mislukking van “het vredesproces” houdt Michael Coren van de Canadese tv-zender Sun-News een prima monoloog over de incompetentie van Kerry, de recentste geschiedenis van Israël en het karakter van de islamitische wereld. Aansluitend interviewt hij professor Aurel Braun (Harvard) over het zware karakter van die term “Apartheid” in de Internationale Wetgeving.

UPDATE 30 April:

Ik vind wel dat de tekenaar Kerry geflatteerde lippen heeft gegeven

__________________________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron