Kijk naar dit smoel op 1:53 van dit filmpje. Kunnen we dat voor eeuwig het icoon maken van de liefde voor al wat linkse terreur en “anti-Zionisme” heet? Dit is PvdA, Groen-Links en SP in één Aangelaat van de Ander gevangen. Zie hoezeer Liefde vol Dierlijke Overgave aan het Absolute Kwaad kan zijn. Dit is het gezicht van de Morele Verrotting van het Westen.

Aanschouw deze gloriërende zelfmanifestant in haar Totale Domheid. Ga kijken hoe vaak ze koket heur haar opzij doet terwijl ze kamerbreed haar narcisme etaleert. Wat is zij toch een diepvoelend prachtmens! Natuurlijk blijft Beatrix de Eerste Terroristen-Hoer van Nederland. Daarvoor is zij de Majesteit, en bevriend met de hoogste kringen in het prachtland Jordanië. Zou ook Zij in Haar privé-audiëntie antisemiet, negationist en moordenaar Abbas een knuffel hebben gegeven?

Gaan we het nog uitleggen? Van Israël en Abbas die in de traditie van leiderschap staat van de Moefti van Jeruzalem en Arafat? In de traditie dus van Hitler, Goebbels en Himmler? Nee, dat gaan we niet meer doen. Wij zingen, op de wijze van It’s a Long Way to Tipperary:

Wij zijn klaar met redeneren
Met redeneren zijn we klaar
Wij zijn klaar, klaar, klaar met redeneren
Met redeneren zijn we klaar.
____________________

Link naar het stuk op Artikel 7
Link naar dit artikel op AmsterdamPost