Een zich onbespied wanende Frans Timmermans heeft een Jood gespot

Elsevier meldt:

“Timmermans schrijft op Facebook dat hij fundamenteel van inzicht verschilt met de PVV over tal van zaken, maar dat hij het op 1 punt altijd met Wilders eens was: ‘het afwijzen van antisemitisme’. De minister meent dat de PVV-leider ‘EU-haat omarmt als politiek instrument’, waardoor hij in de armen wordt gedreven van ‘Le Pen en consorten’.”

Timmermans hoopt, zegt hij, dat Wilders naar Esther Voet en het CIDI luistert en de samenwerking met het Front National en de FPÖ opschort. Ja, ik vond die samenwerking óók geen goed idee, want het geeft echte antisemieten zoals jij, Frans Timmermans, de kans erop te wijzen dat we hier te maken hebben met ‘Le Pen en consorten’. En inderdaad, Marine le Pen heeft niet de moed openlijk met haar vader te breken want dan zou ze zomaar een derde van haar stemmen kwijt kunnen zijn. Inderdaad: de leiders proberen het te loochenen – Gerolf Annemans bij het VB, Marine Le Pen bij het Front National, Ursula-Jörg Haubner-Heider bij de FPÖ – maar het is waar wat je zegt, rotzak Timmermans, het zijn ‘clubs waar het antisemitisme nog regelmatig uit opborrelt als moerasgas’. Maar ik zou dat mogen zeggen, maar jij, Timmermans, moet je gore kop daarover houden, omdat jij wél een antisemiet bent en Geert Wilders, ondanks die samenwerking níét.

Luister, Timmermans, leugenachtige hond! Als jij géén antisemiet bent, dan moet je onmiddellijk stoppen – ja, óók met Oekraïense nazi’s aanvuren – maar vooral met boycotacties tegen Israël aanjagen, terwijl godverdomme het hele Midden Oosten in brand staat dank zij precies diezelfde kracht die Israël al 100 jaar bedreigt: de nazislam. Zolang jij en je Partij van de Arabieren dát blijft doen, ben je voor mij een antisemiet. Een antisemiet definieer ik als iemand die op grond van zijn positie beter móét weten en desondanks Israël blijft demoniseren. En klaag me toch eens aan, rotzak, dan kom ik het voor een rechtbank uitleggen.

Méér Esther Voet!

Hoe de Nederlandse media de verjaardag van Israël vierden: Esther Voet, Tijs van den Brink, Mylène d’Anjou, Bert Klaver, Roelof Bisschop (18 mei 2013)

Hoe de Nederlandse media de verjaardag van Israël vierden: Jeroen Snel, Blauw Bloed en Esther Voet (19 mei 2013)

_________________