KALIFAAT VAN CORDOBAWe dragen dit stuk op aan Femke Halsema, de dragend kracht achter de motie van oktober 2010, ondertekend door de hele kamer behalve SGP en PVV. Dat was bij het aantreden van het gedoogkabinet Rutte, Haersma-Buma en Wilders. Die motie vroeg het kabinet om de islam in Nederland niks in de weg te leggen. Het Femmel-wemmelke is ook bekend van het belachelijk maken van het begrip “taqiyya”, een beginsel dat moslims opdraagt alle mogelijke misleiding en leugens te gebruiken om de ongelovigen te onderwerpen. “Tákkie-ja”, zei het ongelooflijk intelligente en moreel hoogstaande grapvrouwtje.

NewsMonkey heeft een onthullend stuk over tákkie-ja, tra-la-la, is-om-te-lacha, niks-aan-de-handa in Espanja:

‘We will recover our land from the invaders’, stelt IS in de nieuwe video. Op sociale media is het al langer een obsessie bij een aantal notoire IS-aanhangers, Spanje. Maar deze video zou wel degelijk komen van het PR-hoofdkwartier van Islamitische Staat. ( . . .) In de video valt te zien hoe kaart van het Iberische Schiereiland rood kleurt. En er worden concreet bedreigingen gemaakt tegen aanslagen die bedoeld zijn om het toerisme en toeristen te treffen, ‘de achilleshiel van Spanje’.

( . . .)

Spanje trok vorige week aan de alarmbel omdat het ‘het probleem van radicaliserende jongeren’ niet meer onder controle heeft.

( . . .)

Om te beginnen heeft het [namelijk IS] een enclave in Marokko, Ceuta. Ceuta is een vrijhaven. Als Spaans grondgebied is het wel lid van de Europese Unie, maar uitgezonderd van de Europese belastingwetgeving. Jaarlijks komen naar schatting 1 miljoen toeristen naar Ceuta om belastingvrij te winkelen. Ceuta is ook de ongekroonde hoofdstad van de jihad in Europa. Van de ongeveer 80.000 inwoners van Cueta wonen er 12.000 in de wijk El Príncipe.

El Príncipe is een vrijstaat binnen een vrijhaven – de hoofdzakelijk islamitische bewoners van de wijk zijn voor 80 procent illegalen. De werkloosheid bedraagt er een hallucinante 90 procent. De plak wordt er gezwaaid door misdaadbendes die voornamelijk bezig zijn met drugs- en mensensmokkel. Je koopt er een geweer voor amper 200 euro op straat. De Spaanse politie gaf onlangs zelf toe dat het niet langer durft patrouilleren in de wijk. ( . . .) De Spaanse zender Antena 3 TV waagde zich onlangs in de buurt en kwam terug met een reportage die niet alleen toonde dat het merendeel van de jonge moslims in Ceuta gewonnen waren voor de strijd van IS, ze bracht ook iets anders aan het licht, namelijk dat hun ambitie niet meteen lag om de strijd te gaan voeren in Irak of Libië, maar: ‘Waarom? We voeren jihad in Ceuta. Ons Syrië ligt aan de andere kant van de zee’. Al Andalus met andere woorden.

In Catalonië wonen ongeveer 450.000 moslims. Volgens Jofre Montoto, “investigador experto en terrorismo islamista”, een analist aan het Centro de Estudios Estratégicos de Catalunya, vertoont 20 procent van die moslimbevolking ‘tekenen van radicalisering’, een cijfer dat veel hoger ligt dan in de rest van Europa. Uit het onderzoek dat hij deed voor de overheid blijkt dat 10 procent van de moslims in Catalonië ‘een gevaar vormt’. Volgens Montoto zijn zij al overtuigd dat er een jihad moet gevoerd worden op Spaanse bodem.

( . . .) dat het steeds moeilijker wordt om de gevaarlijke gevallen te identificeren. Takfir wal-Hijra [in Catalonië] verkondigt immers dat het oké is om je als vrome moslim Westerse gewoonten aan te meten om het uiteindelijke doel, “het vernietigen van de Westerse maatschappij”, te bereiken. Volgers mogen daarom hun baard scheren, alcohol drinken, naar topless bars gaan . . . En de Spaanse Fuerzas de Seguridad [veiligheidsdienst] stellen vast dat ze dat ook met overgave doen. Van de meer dan 200 islamitische terroristen die ze sinds 2004 in Spanje konden ontmaskerden, ‘leefde het merendeel ogenschijnlijk als Spanjaarden. Ze bezoeken bordelen, worden dronken, snuiven cocaïne. Ze zitten vaak in de drugsbusiness. Ze eten gewoon varkensvlees, en slaan zelfs bezoek aan de moskee over.

Dat ligt natuurlijk ook in Nederland voor de hand: die Marokkaanse bendes die de concurrentie met Kalasjnikovs afmaken in de straten van Amsterdam, zullen zo dadelijk soepeltjes samensmelten met de Jihadisten.

Enfin, wat betreft Spanje hebben de sjeiks hun eigen vorm van taqiyya: de voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid (en in Engeland Manchester City) hebben ze al in handen en vertellen zo aan de wereld dat ze heel Westers en modern zijn. Zo wordt er door de islam van boven en van onder tegelijk gewroet. Aan de bovenkant met soft power en aan de onderkant met misdaad, het lam leggen van de toeristen-industrie en no-go-area’s. Ja, die moslims, dat zijn echt de nieuwe Joden. Zullen we nog eens wat extra aandacht besteden aan het boycotten van Israël? Obama is alweer bezig met een volgende ronde Israël-haat. Want dat is echt wel het probleem in het Midden-Oosten: dat verdomde Israël. Toch?

Ga vooral dat stuk van de Nieuwsaap zelf lezen, er staat nog veel meer in.

UPDATE 25 januari 2016

Lees in dit kader ook mijn stuk: “Onschuldige” broer van Salah Abdeslam bestal lijken. Die Salah is de Bataclan-terrorist die op dit moment van schrijven nog steeds voortvluchtig is. Die lijkenpikkende broer heeft een heel originele naam: Mohamed. Mijn stuk begint zo:

“Onder de titel “Het irrationalistische haat-liegen van de Palmaffia’s” heb ik nog eens gewezen op het voor een fatsoenlijk Gristenmens werkelijk onvoorstelbare vermogen tot liegen in de islamitische “cultuur”. Voor de meeste moslims is de waarheid, kan je eigenlijk wel zeggen, wat het beste uitkomt.”

_________________