ISLAMOFIELE JONGEDAMES

Dit bestaat dus echt. Wat zou er toch in die koppen omgaan? Op de website van E. J. Bron staat een artikel over de “anti-islamofobie-top” waarop deze foto blijkbaar is genomen

“Op dit moment komen in Sarajevo, gesponsord door Erdoğan, invloedrijke culturele marxisten en moslims bij elkaar om onder de dekmantel van ‘islamofobie’ een strategie te bedenken die de islamisering van West-Europa moet versnellen. Nederland wordt vertegenwoordigd door Ineke van der Valk, een corrupt en leugenachtig links loeder. Zij wordt betaald door Nederlandse moslimorganisaties en zal gaan pleiten voor een Europees verbod op ‘islamofobie’.”

Lees verder >>>

Misschien is dit een goed tegenwicht, eveneens ontleend aan E. J. Bron:

Onderstaande oproep van Netanyahu om de islam te bestrijden, is naar aanleiding van de massa-moord op homoseksuelen door een moslim in Orlando:

 

Vlaamse Vrienden van Israël” maakt attent op de woorden van Afshin Ellian op zijn webblog:

“Orlando 12 juni 2016. Vervuld van haat jegens homoseksuelen en de vrije samenleving vermoordde Omar Mir Seddique Mateen vijftig weerloze jonge mensen vanwege hun geaardheid. Een militant van de religie van de vrede had weer toegeslagen. De Amerikaanse president Barack Obama noemde in zijn toespraak de islamisten niet. De president van de vrije wereld gelooft dat de islam de religie van vrede is. De religie van vrede doodt of onderwerpt sinds de profeet Mohammed alles wat Allah niet zint. De islam vermoordt mensen om eeuwige onderwerping aan de islam af te dwingen. Dit is de vrede van de islam, de pax islamica. Wij vrije mensen mogen onze beschaving en onze beginselen nooit verloochenen. Een islamofascist vermoordde weerloze mensen wegens hun geaardheid. Wat een lafheid, wat een perverse religie.”

_____________

Advertenties